ערב טוב מור ושבת שלום.
קודם כל אני מאוד מכבד את דעתך, גם בתור מאמן הצעירה וגם בתור משתמש וותיק, מי כמונו יודעים שכמות השחקנים עם פוטנציאל M.V.P ומעלה
מאוד מוגבל ומעטים מעטים השחקנים שמגיעים לרמות גבוהות גם מסיבה עיקרית שבשלב מסויים במשכורת מתחילה להוות פקטור בעייתי.
לגבי נושא הסופרסטאר: אני בניגוד אליך דווקא חושב שיש מספר שחקנים שבהחלט יש להם מקום בנבחרת(הדוגמא הכי טובה היא אביה תמיר של אהוד) אנחנו לא יכולים להיות נעולים על נושא הפוטנציאל ולומר בגלל שהשחקן רק סופרסטאר אז אין לו מקום בנבחרת תשכח מזה.
אין לנו כרגע עם מאגר השחקנים את הפריביליגיה לעשות את הסלקציה הזאת
כפי שהינך יודע וכמו שהזכרתי ביום ה האחרון שאני הולך לעבור שחקן שחקן במאגר, לראות כיצד הוא התקדם במהלך העונה, מה שגם נותן אינדיקציה לגבי האימון שלו.
הזכרת את פניושין ובר: שני שחקנים נחמדים רק הבעיה שמאז שקיבלתי את רשימת המאגר מגל בתחילת העונה, אף אחד מהם לא התקדם בשום סקיל, מנגד יש כמה שחקנים שזימנתי (יש עוד אחד שרציתי אבל גיליתי שהוא פצוע כרגע לשבועיים ולכן הוא נשאר בחוץ מדובר על תומר סרור) עשו התקדמות גדולה.
קרקו הוא אחד מהם, אני אזכיר גם את יותם מיימון שהמאמן שלו כרגע מדרום אפריקה עושה עימו יופי של עבודה.
כל שאר השחקנים עם פוטנציאל M.V.P ומעלה
דוגמת אבנר פישנזון שעד לפני מ"ס שבועות לא התאמן וכרגע בהחלט יש קידום אצלו אחרי שנרכש ע"י קובי מאשקלון ג"יאנטס מליגה II.4
כמו ששמת לב 4 שחקנים מן הסגל המקורי נשארו מכמה סיבות של אין מספיק שחקנים טובים.
בכל מקרה לקראת תחילת העונה הבאה תהיה שוב תחלופה כמו שאמרתי והשחקנים הטובים ביותר יהיו בנבחרת
ושוב: אני חושב אבל זו דעתי שלהיות מקובע בנושא של "פוטנציאל סופרסטאר לא מספיק טוב לנבחרת" אני לא מסכים עם הקביעה הזאת.
כל שחקן לגופו של עניין.