היי ברוך,
יצא לי לעבור על הסגל וראיתי שחלק לא קטן מהשחקנים שהכנסת הם שחקנים עם פוטנציאל סופרסטאר
למיטב הבנתי סופרסטאר זה פוטנציאל בעייתי לנבחרת כמו שלנו, שרוצה לעשות את השיפור לקבוצת האיכות הגבוהה
מעטים הסופרסטארים בנבחרות הטובות וזאת משום שעם פוטנציאל סופרסטאר לא ניתן להגיע לראשיות כמו שניתן אם mvp או היכל תהילה
הסופרסטארים שכן נכנסים הם שחקנים סופר מגוונים, ולמיטב זכרוני אף אחד מהסופרסטרים שבנבחרת לא היה כזה
לקראקו למשל היה אחד על אחד מצויין לגילו כשהיה בן 21 אבל אני לא זוכר משניות טובות במיוחד מבפנים
שלא תבין לא נכון, אחד הדברים שאני רואה כחשובים ביותר בבוגרת זה לפתח מאגר של שחקנים טובים, כך שלא תהיה תלוי במספר מצומצם של שחקנים שכידוע נוטים (חלקם) לא לשמור על דקות ולהיות בכושר רע
אך אלו לדעתי לא שחקנים שצריכים להיות בחזית, התקווה שלנו היא שאנחנו לא נצטרך סופרסטארים כאלה
לכן אני הייתי מזמן שחקן עם פוטנציאל גבוה יותר גם אם כרגע הם לא ברמה מספקת (ויכול להיות שלא לזמן בכלל, אבל חלק מהסופרסטארים נראים לי שחקנים שמס' הפעמים שנשתמש בהם אם בכלל הוא מועט
שחקנים כמו
Alexander Panyushin (18064881)
Aviram Bar (21073494)
ודוידוביץ וחפץ שזימנת הם שחקנים שלדעתי כדאי יותר לבנות עליהם
(כמובן שאיני יודע איך הם מתאמנים, את אלכסנדר ראיתי לא מזמן והוא היה נראה עם בסיס מאוד מעניין
יש למשל את וובר של יותמנור, שיותם החליט להפסיק לאמן ואחרת הוא היה יכול להפוך לשחקן מצוין והוא למשל שחקן שלא נכנס בגלל העניין הזה)
גם אני רואה את המשכורות של אלכסנדר ואבירם ורואה שהן נמוכות יחסית, אבל אלה שחקנים שעבודה של עונה-2 ואתה תרוויח מהם המון
נ.ב
כל זה ממש לא כביקרות, אלא יותר בגוף של הצעה ואינני מכיר טוב את הנבחרת ואת התכונות הנוכחיות של החבר'ה כמוך
פשוט נקודה למחשבה
כנראה שחלק מהסופרסטארים כרגע יותר טובים, אבל לרמה של נבחרת אני לא יודע אם יגיעו
אז לאו דווקא תזמן את החבר'ה עם הפוטנציאל הגבוה בכל מחיר, אבל אם מאמן עובד יפה לדעתי זה מקום לצ'פר אותו ולתת מוטיבציה
ואת כל זה אני כותב למרות שאני מת על רוב הסופרסטארים האלה
כולם שחקנים שהתפתחו בצעירה בתקופה בה הייתי חלק מהצעירה ומכולם נהנתי