BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: Yotamnor

To: Ehud
This Post:
11
225850.165 in reply to 225850.164
Date: 10/19/2012 2:01:00 PM
Overall Posts Rated:
173173
עצם זה שברוך עובר שחקן שחקן ובודק אם מישהו מתאים זה מבורך, אבל להחליט מראש שיש 4 שחקנים מוגנים בגלל שהם מאומנים על ידי קבוצות בליגת זה לא לעניין.

פעם הבאה לפחות תנסה להבין לפני שאתה אומר שאין מה להבין :)

Last edited by Yotamnor at 10/19/2012 2:01:28 PM

This Post:
33
225850.166 in reply to 225850.4
Date: 10/19/2012 6:07:17 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
רבותייי
בואו נשים רגע את כל הדברים בצד.
מקצועי לא מקצועי. נניח שכרגע זה פחות מעניין אותנו.
שימו לב: הסגל הבוגר שלנו כבר לא מעט עונות לא מצליחה לטפס ולהביא הישגים.
אולי פעמיים ב-10 עונות האחרונות היינו קרובים לעלות שלב באליפות אירופה.
המצב שלנו רק מסתבך ומסתבך. אם סיימנו בקמפיין הזה במקום השביעי אין כבר לאן לרדת,זה הכי נמוך שנגיע לדעתי.
ההחלטה של ברוך לדעתי טובה מאוד להביא סגל של בני 22-25. גם אם הם כרגע שחקנים חלשים ולא מתאימים לשום רמה של נבחרת בוגרת. הגיע הזמן לעשות שינוי ולדאוג לדור העתיד הזה.
אם ברוך יזמן בני 22-25 וזה יתן את הבוסט למאמנים של אותם שחקנים להמשיך לאמן אותם ולהשקיע לרמות הגבוהות-עשינו את שלנו וברוך מקדם לנו את ההווה לעתיד ורוד יותר.
כרגע אם תשימו לב כבר נפלנו בדירוג,משחקי הידידות לא ישנו יותר מדיי את הדירוג,מקסימום נעלה 2-3 מקומות או שנרד קצת.
השבועות הנותרים לעונה הזאת יכולים לעשות את ההבדל לטובתנו בכך שנרויח מספר שחקנים עם הגדרות ברורות שימשיכו להתאמן ואני אומר לכם בוודאות שזה עובד. בתור אחד שאימן את הנבחרות יותר מ-5 קדנציות מי כמוני יודע שיש משמעות מבחינת מאמנים כאשר מזמנים את השחקנים שלהם=לא כולם אבל אחוז מסויים לוקחים את זה מאוד ברצינות.
יש לנו מספר שחקנים מאוד מוכשרים שמתאמנים על מנת להיות שחקנים מאוד מאוד מגוונים ויצירתיים.

שורה תחתונה- אם יגיע מאמן עם הגדרות ברורות ותוכנית מסודרת שתכלול שתי עונות של בנייה למען שינוי עתידי אני חושב שזה יהיה סופר מבורך וכולנו צריכים לקוות שיקרה משהו בסגנון.
בואו לא נהיה סגורים ונחשוב עתידית איך אפשר להרים את הנבחרת הזאת לצמרת ולא ננסה ללכת ראש בקיר על מנת שעונה אחת תהיה מוצלחת ועונה אחרי תהיה ביזיון.

This Post:
00
225850.167 in reply to 225850.166
Date: 10/19/2012 7:35:15 PM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
טוב: בסופו של דבר נאלצתי להתפשר על טווח הגילאים 22-26 ולא 22-25 כמו שרציתי.
נשארו אכן ארבעה שחקנים מן הסגל המקורי, אולם כל המבוגרים 27 ומעלה יוצאים לפגרה קצרה כולל פרישמן ותמיר.
נשארו בסופו של דבר תבורי,קביליו,מור ולוז.

שאר השחקנים הם הפוטנציאל הגלום של הנבחרת בעוד כשניים שלוש עונות והמטרה של כל הפרוייקט הזה להריץ את הסגל הזה במשחקי ידידות על מנת קודם כל להקפיץ ולו במעט את הנסיון של אותם שחקנים, ודבר שני כל השחקנים שזימנתי הם מתאמנים טריים שעוד יעלו ברמות שלהם במהלך העונה הנוכחית, כך יהיה קל יותר לעקוב אחרי ההתפתחות שלהם לפחות עד סוף העונה.

שיהיה ברור חד וחלק

הסגל הזה הוא סגל הרצה, סגל בנייה, העתיד של הנבחרת הבוגרת, זו נבחרת חלשה יותר ממה שרצה בקמפיין, אולם שוב כל המטרה היא נסיון והרצה.

לקראת טורניר התנחומים בעונה הבאה יזומנו השחקנים הכי טובים, ואולי אולי גם שחקן או שניים מן הסגל הזה.

בברכת לילה טוב ושבת שלום.

This Post:
11
225850.168 in reply to 225850.166
Date: 10/20/2012 4:47:45 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
שלום חברים ושבת שלום.

החלטתי שלא להגיב לכל הדברים הלא רלוונטים ולכל ניסיון ההכפשות שרצות בפורום הנ"ל. אתם קצת שכחתם באיזהשהו מקום שזה הפורום לנבחרת הלאומית.

בואו נעזור אחד לשני להצליח. הן בקבוצות האישיות והן בנבחרת.

הדברים שנאמרו בפוסט האחרון חשובים מאוד.

היחיד שמרים את הכפפה ומאמן שחקנים לנבחרת לא משנה היכן הוא נמצא במהלך העונה או באיזה ליגה זה Coach-The Glove!

סורי אני לא מכיר את שמך הפרטי אבל אני אשמח לדעת.

אני יכול להגיד בפה מלא שהמון אבל המון

שחקנים שהיו ומגיעים לנבחרת עברו תחת שרביטו.

שחקנים טובים ומגוונים שמגיעים לרמות הכי גבוהות.

שאפו ענק הוא צריך לקבל - ממני כדור קיבלת. לדעתי אתה צריך לקבל כדור מכל מי שמשתתף בפורומים.

הדברים שרשמת נכונים!!!!!!!!

אני מוכן לקחת על עצמי לקנות שחקן ישראלי עם פוטנציאל נבחרת בגיל 20-23 (לא חשוב איזה עמדה - הוא יהיה המתאמן העיקרי)ולאמן אותו כמו שיגידו לי מאמני נבחרת הצעירה וגל מהבוגרת תוך כדי הסכמתי.

היום בערב אני יוציא למכירה שחקן שאני מאמן ובהמשך אולי עוד בשביל להגיע לסכום הדרוש לשחקן כזה.
(זה לא אומר שאני ישלם כל מחיר!! והישראלים ידועים במחירם המופקע)

אני באמת מקווה שנוכל כך להצליח יותר.
שוב, שבת שלום ובהצלחה בהמשך.
דניאל.

From: Ehud

This Post:
00
225850.169 in reply to 225850.168
Date: 10/20/2012 9:18:27 AM
Overall Posts Rated:
274274
קוראים לו יהודה והוא ידוע ביחס החם שלו לשחקנים ישראלים
אני חושב שאתה קצת מגזים שהוא היחידי
יש עוד מאמנים ישראלים שעשו פרוייקטים לא קטנים בשביל להוציא שחקני נבחרת מצוינים - לדוגמא, איגור או אפילו אני (לא כיף לדבר על עצמך) ויש עוד כמה וכמה

כבודו של יהודה במקומו מונח אבל יש כמה מאמנים ישראלים שלקחו על עצמם פרוייקטים שכאלו וקנו בקטע של שידוך הוגן...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: 1melond

This Post:
00
225850.170 in reply to 225850.169
Date: 10/20/2012 9:42:42 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
לא באתי לפגוע באף אחד.

ברור שיש עוד הרבה מאמנים שיש והיו להם שחקני נבחרת.

כל הפטפטת הזאת בפורום על שחקני נבחרת פשוט לא יפה ועד שמישהו אמר דיברי חכמה מגיע לו שאפו.

ממה שאני רואה, יודע ולומד הוא היצואן מספר 1 של נבחרת ישראל.

וכן מגיע לו כל הכבוד.

This Post:
00
225850.171 in reply to 225850.170
Date: 10/20/2012 10:14:55 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא אמרתי שלא מגיע לו כל הכבוד - מגיע ועוד מגיע. תאמין לי שאם מישהו מכיר את התרומה של יהודה, זה אני.

אבל אל תוזיל במאמנים אחרים וגם בדברים שהם אומרים.

From: ig

This Post:
00
225850.172 in reply to 225850.171
Date: 10/20/2012 3:24:47 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
הייתי טיפה מסייג את דבריו של דניאל ואומר שיהודה תרם יותר מכל אחר בעשייה המרובה למען נבחרות לדורותיהן, ועשה זאת כמעט דרך כיוון אפשרי. לדעתי זאת הייתה כוונת המשורר.

Last edited by ig at 10/20/2012 3:28:11 PM

To: ig
This Post:
00
225850.173 in reply to 225850.172
Date: 10/20/2012 3:44:48 PM
Overall Posts Rated:
274274
על הכיפאק - יהודה אוהבים אותך

From: chp3

This Post:
00
225850.174 in reply to 225850.173
Date: 10/20/2012 4:21:12 PM
Overall Posts Rated:
6767
היי ברוך,
יצא לי לעבור על הסגל וראיתי שחלק לא קטן מהשחקנים שהכנסת הם שחקנים עם פוטנציאל סופרסטאר
למיטב הבנתי סופרסטאר זה פוטנציאל בעייתי לנבחרת כמו שלנו, שרוצה לעשות את השיפור לקבוצת האיכות הגבוהה
מעטים הסופרסטארים בנבחרות הטובות וזאת משום שעם פוטנציאל סופרסטאר לא ניתן להגיע לראשיות כמו שניתן אם mvp או היכל תהילה

הסופרסטארים שכן נכנסים הם שחקנים סופר מגוונים, ולמיטב זכרוני אף אחד מהסופרסטרים שבנבחרת לא היה כזה
לקראקו למשל היה אחד על אחד מצויין לגילו כשהיה בן 21 אבל אני לא זוכר משניות טובות במיוחד מבפנים

שלא תבין לא נכון, אחד הדברים שאני רואה כחשובים ביותר בבוגרת זה לפתח מאגר של שחקנים טובים, כך שלא תהיה תלוי במספר מצומצם של שחקנים שכידוע נוטים (חלקם) לא לשמור על דקות ולהיות בכושר רע

אך אלו לדעתי לא שחקנים שצריכים להיות בחזית, התקווה שלנו היא שאנחנו לא נצטרך סופרסטארים כאלה
לכן אני הייתי מזמן שחקן עם פוטנציאל גבוה יותר גם אם כרגע הם לא ברמה מספקת (ויכול להיות שלא לזמן בכלל, אבל חלק מהסופרסטארים נראים לי שחקנים שמס' הפעמים שנשתמש בהם אם בכלל הוא מועט

שחקנים כמו
Alexander Panyushin (18064881)
Aviram Bar (21073494)
ודוידוביץ וחפץ שזימנת הם שחקנים שלדעתי כדאי יותר לבנות עליהם

(כמובן שאיני יודע איך הם מתאמנים, את אלכסנדר ראיתי לא מזמן והוא היה נראה עם בסיס מאוד מעניין
יש למשל את וובר של יותמנור, שיותם החליט להפסיק לאמן ואחרת הוא היה יכול להפוך לשחקן מצוין והוא למשל שחקן שלא נכנס בגלל העניין הזה)

גם אני רואה את המשכורות של אלכסנדר ואבירם ורואה שהן נמוכות יחסית, אבל אלה שחקנים שעבודה של עונה-2 ואתה תרוויח מהם המון

נ.ב
כל זה ממש לא כביקרות, אלא יותר בגוף של הצעה ואינני מכיר טוב את הנבחרת ואת התכונות הנוכחיות של החבר'ה כמוך
פשוט נקודה למחשבה

כנראה שחלק מהסופרסטארים כרגע יותר טובים, אבל לרמה של נבחרת אני לא יודע אם יגיעו
אז לאו דווקא תזמן את החבר'ה עם הפוטנציאל הגבוה בכל מחיר, אבל אם מאמן עובד יפה לדעתי זה מקום לצ'פר אותו ולתת מוטיבציה

ואת כל זה אני כותב למרות שאני מת על רוב הסופרסטארים האלה
כולם שחקנים שהתפתחו בצעירה בתקופה בה הייתי חלק מהצעירה ומכולם נהנתי

From: baruch2

To: chp3
This Post:
00
225850.175 in reply to 225850.174
Date: 10/20/2012 4:48:33 PM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
ערב טוב מור ושבת שלום.

קודם כל אני מאוד מכבד את דעתך, גם בתור מאמן הצעירה וגם בתור משתמש וותיק, מי כמונו יודעים שכמות השחקנים עם פוטנציאל M.V.P ומעלה
מאוד מוגבל ומעטים מעטים השחקנים שמגיעים לרמות גבוהות גם מסיבה עיקרית שבשלב מסויים במשכורת מתחילה להוות פקטור בעייתי.
לגבי נושא הסופרסטאר: אני בניגוד אליך דווקא חושב שיש מספר שחקנים שבהחלט יש להם מקום בנבחרת(הדוגמא הכי טובה היא אביה תמיר של אהוד) אנחנו לא יכולים להיות נעולים על נושא הפוטנציאל ולומר בגלל שהשחקן רק סופרסטאר אז אין לו מקום בנבחרת תשכח מזה.

אין לנו כרגע עם מאגר השחקנים את הפריביליגיה לעשות את הסלקציה הזאת
כפי שהינך יודע וכמו שהזכרתי ביום ה האחרון שאני הולך לעבור שחקן שחקן במאגר, לראות כיצד הוא התקדם במהלך העונה, מה שגם נותן אינדיקציה לגבי האימון שלו.

הזכרת את פניושין ובר: שני שחקנים נחמדים רק הבעיה שמאז שקיבלתי את רשימת המאגר מגל בתחילת העונה, אף אחד מהם לא התקדם בשום סקיל, מנגד יש כמה שחקנים שזימנתי (יש עוד אחד שרציתי אבל גיליתי שהוא פצוע כרגע לשבועיים ולכן הוא נשאר בחוץ מדובר על תומר סרור) עשו התקדמות גדולה.
קרקו הוא אחד מהם, אני אזכיר גם את יותם מיימון שהמאמן שלו כרגע מדרום אפריקה עושה עימו יופי של עבודה.

כל שאר השחקנים עם פוטנציאל M.V.P ומעלה
דוגמת אבנר פישנזון שעד לפני מ"ס שבועות לא התאמן וכרגע בהחלט יש קידום אצלו אחרי שנרכש ע"י קובי מאשקלון ג"יאנטס מליגה II.4

כמו ששמת לב 4 שחקנים מן הסגל המקורי נשארו מכמה סיבות של אין מספיק שחקנים טובים.
בכל מקרה לקראת תחילת העונה הבאה תהיה שוב תחלופה כמו שאמרתי והשחקנים הטובים ביותר יהיו בנבחרת

ושוב: אני חושב אבל זו דעתי שלהיות מקובע בנושא של "פוטנציאל סופרסטאר לא מספיק טוב לנבחרת" אני לא מסכים עם הקביעה הזאת.

כל שחקן לגופו של עניין.

Advertisement