BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 21. Sezon

21. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224884.156 in reply to 224884.155
Date: 9/20/2012 7:06:05 PM
Overall Posts Rated:
125125
istanbula gelirken yankesicilere dikkat et orda çok yan kesiyorlar diye tembih aldıysa beni de öyle sanmış olabilir :P akıllı insanın yapacağı bir iş değildi benim yaptığım ama adam müziği dinlemedi ki! utanmaz.

çinlilerin mentalitesini az çok kavrayabiliyorum artık. oyuna gelir oyunu oynamaz sade transfer yapar kasasındaki para arttıkça mutlu olur, turistik bir geziye çıkar etrafına bakınır esas kültürle yine ilgilenmez. amaçları çok sapmış adamların kafaları çok karışık.

This Post:
00
224884.157 in reply to 224884.156
Date: 9/20/2012 7:35:57 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
ve bu adamlardan çoook var :D

This Post:
00
224884.158 in reply to 224884.1
Date: 9/21/2012 12:08:08 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
arifde ligimize geldi böylece tbldeki mt oyuncuları giderek artıyo :D

This Post:
00
224884.160 in reply to 224884.159
Date: 9/21/2012 2:06:32 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Arif icin biz de ugrasiyorduk ama iste toplanti sirasina denk geldi bir baktim satisin bitimi 10 saniye gecmis indiana'naya hayirli olsun, eski gunlerine donebilmesi icin guzel bir adim oldu, bakalim devami gelecekmi..

Dogu'daki takimlar zengin hocam arap sermayesi arkamizda, hesaplutfen'de patlatmis bir tane bugun.. Dogu tarafi iyice alev alacak ilerleyen haftalarda
Bati ise bizce kirli cikilarin, parayi yastigin altina atan takimlarla dolu ama kime sorsan; herkes nefesimiz acliktan kokuyor diyor anlamadim bu isi

This Post:
00
224884.161 in reply to 224884.160
Date: 9/21/2012 3:03:21 PM
Overall Posts Rated:
9797
Batı takımları için düşüncelerine aynen katılıyorum...
İsteseler bizden daha pahalı veya yüksek kalite de oyuncu alabilirler :) Bu arada Arifi de alsanız şampiyonluğunuz hayırlı olsun derdim. Ama en büyük favori sizsiniz tabii ki hocam.
Kendi düşüncelerime göre Batı da atılım olmaz ise uygun bir isteklilik ile Erdem yine şampiyonluk maçlarına çıkar. Belki 1-2 güzel transfer ile bu kez geçen sezona göre şansını arttırabilir. Belki de saha avantajını ele geçirirse her şey mümkün olur :)
Batı da var olma savaşı nedeniyle kendi açımızdan gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başladık diyebiliriz. Milli ŞG, ardından istediğimiz tarzda bir KF ve 2 orta halli pivotumuzun yanına bir OK alarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.
Ekonomik olarak kasamızı zorlamadan (1000k var neyi zorlayacaksak) yaşlı bir oyuncu kurucu almak takımımıza biraz daha güven kazandıracaktır.
Şampiyonluk yolunda şu an itibari ile Flarex UnieX-Harsh Tigers-khanna-Jordan Legend-BC Dingo ekiplerini şanslı görüyorum. Kendi takımım açısından olursa play off yoksa 5.lik süper bir derece olur :)
hesaplutfen Yönetim Kurulu Başkanı

Last edited by hesaplutfen(NT) at 9/21/2012 7:53:26 PM

This Post:
00
224884.163 in reply to 224884.162
Date: 9/21/2012 5:52:06 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Hocam ne nefesmis bu boyle mubarek Bati takimlarinin taraftarlarina sesleniyorum; takimlariniza sahip cikin, hesaplarda neler donuyor yakindan inceleyin, etrafta tum ceplerini doldurmus cok menejer var

@hesaplutfen; hocam daha cok erken lig sonu icin tahminler.. Bir anda bir iki transferle bircok takim beklenmedik bir sekilde cok cok iddiali durumlara gelebilirler.. Ancak ard hocaya da katilmamak mumkun degil; ligin en korkutucu takimlarindan birisin ve 5.lik diyorsun, yok artik Yemezler hocam bu kulisleri buradakiler
Onun disinda takimimiz su an fena gibi gozukmese de, cok memnun degiliz.. Hucum konusunda oyuncularimiz iyi verim veriyor gozukuyor olsa da defans konusunda istedigimiz seviyede degiliz ne yazik ki.. Genel tecrubelerimiz isiginda da BB'de en iyi hucum yapan degil, en iyi savunma yapanin sampiyon oldugunu dusunursek; bu konuda takimimizin daha yol almasi gerekiyor.. Sansimiz su an ekonomik olarak cok sukur iyi durumdayiz.. ( bati hocalarina selamlar, nefesimiz kokmuyor ) 2 degisiklik ve 2 ek iyi yedekle sezon sonuna daha iddiali duruma gelmeye calisacagiz.. Arif konusunda da uzuntulerimiz derin, takimimiza en iyi uyum saglayacak oyunculardan ve scout listemizin en tepesinde yer alan PG'di.. Kismet artik

This Post:
00
224884.165 in reply to 224884.162
Date: 9/21/2012 6:28:13 PM
Overall Posts Rated:
9797
Erdem bu kadro yapısı ile şampiyon olursam sizlerin sayesinde olacaktır. Herhangi bir şekilde iddialı transfer artık bu sezon yapmam ekonomik açıdan pek mümkün gözükmüyor. Lig için Flarex UnieX takım koçunun, transfer edemediği milli oyuncumuz Arif için yaptığı yorumdan sonra rehavete gelinecek bir ortamın olduğunu düşünmüyorum. Bu gün oynayacağımız maçta es kaza yenilirim diye böyle bir yorum yapıyorsun diye düşünüyorum :)
Bu arada gelecek sezon için kadromu hazırlıyorum derken hedefim şampiyonluk değildir. Geçen sezon belirttiğim üzere sezon sonu beni yormayacak şekilde takımımın hazır olmasını istiyorum. Çünkü gelecek sezon belki 1-2 transfer ile sadece taktik zamanı haricinde vakit ayırmak istemediğimi önceden de belirtmiştim. Oyunu bırakmasam da mental anlamda ara vermek istediğimi foruma yazmıştım.
Ama şanslı kuralar sonucu kupa da ilerleme şansım olursa kazanmak isterim. Bizim açımızdan lige tutunabilmek ve artık ekonomik anlamda düzlüğe çıkmak adına sakin kalma zamanıdır. Sadece ucuza bir oyun kurucu alabilirsem kadro da daha rahat rotasyon uygulayabileceğim. Çünkü doğu konferansının yapısı itibari ile daha sert ve zorlu maçlara sahne olacağını düşünüyorum.
Şu anki kadrolar itibari ile Harsh Tigers- Flarex UnieX final maçını beklediğimi mesajımda da belirttim. Her iki konferansta da daha ciddi atılımlar olmaz ve sakatlık sorunu yaşanmazsa bu durumun değişeceğini pek zannetmiyorum.
Herkese başarılar ve keyifli oyunlar...

This Post:
00
224884.166 in reply to 224884.163
Date: 9/21/2012 6:49:30 PM
Overall Posts Rated:
9797
:) )

@hesaplutfen; hocam daha cok erken lig sonu icin tahminler.. Bir anda bir iki transferle bircok takim beklenmedik bir sekilde cok cok iddiali durumlara gelebilirler.. Ancak ard hocaya da katilmamak mumkun degil; ligin en korkutucu takimlarindan birisin ve 5.lik diyorsun, yok artik :) Yemezler hocam bu kulisleri buradakiler :D

Ben kartlarımı açık oynuyorum. 2 tane kaliteli olduğunu düşündüğüm ŞG ve KF oyuncum var. Pivotlarımın faul problemi olmasına rağmen satıp yerine daha iyisini almamın ekonomimi alt üst ettiğini farkettim ve hemen bu düşüncemden geri döndüm.
Şampiyon olmak tabii ki isterim ama bu kadro yapısı ile ancak rakiplerimin ya hata yapması ya da maçtan önce veya maç içi sakatlıkları olması gerekir. Hiç bir takımın oyuncusunun sakatlık yaşamasını gönülden istemiyorum. Çünkü böyle bir durum ile karşılaştım ve bana 1 sezona mal oldu. Ayrıca kadro derinliğim zayıf olduğundan sakatlık ve faul problemlerini giderecek oyuncum yok :)
Herhangi bir kulis düşüncem de yok :)
5.lik derken 1.Flarex(açıklama yapmaya gerek yok)-2.khanna (geçen sezon ve bu sezon takımımla oynadığı içerideki maçlarda en önemli oyuncusu sakattı)-3.Jordan(şu an için uzunları takımımdakil oyunculardan daha iyi)-4. ...-4. olmaktansa 5. olmak daha güzel geldiği için :)
Ayrıca Doğuda yer alan diğer arkadaşlarımız da transfer atılımı içerisindeler...
Ama Batı konferansında yer alsaydım geçen sezon dahil olmak üzere genel anlamda ev sahibi avantajını ele geçirerek şampiyonluk şansımı zorlardım. Tabii ki maaşı dolgun olan transferlerle birlikte :)
Kolay gelsin keyifli oyunlar...

Advertisement