BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
225850.155 in reply to 225850.154
Date: 10/19/2012 8:21:21 AM
Overall Posts Rated:
274274
אין שום כוונה לחסום אף רחד מלדבר את דעתו.
אוסיף ואגיד שאף אחד מישראל לא חסם את המאמן המדובר כך שלא היה מקרה של חסימת השמתמש עקב ביקורת שלא אהבנו נגד הנבחרת.

לא ארחיב על אף מקרה כי זה מנוגד לחוקים, רק אגיד שלא מדובר באף מקרה ברפובליקת בננות. אין רדיפות אישיות ולא מחפשים אף אחד. כל מי שמרגיש שנעשנ לו עוול רשאי לערער והמקרים מטופלים על ידי גורמים בכירים יותר

ביקורת זה דבר מבורך, כל אחד והסגנון שלו. כל עוד שלא עוברים על החוקים ושומרים על תרבות דיבור, רז הכל בסדר...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir

This Post:
00
225850.156 in reply to 225850.153
Date: 10/19/2012 8:34:15 AM
Overall Posts Rated:
343343
דבר ראשון הוא אמר מי ביקש אני הסברתי למה ביקשתי

דבר שני הסברתי יפה מאוד את הראציונאל מאחורי הבקשה שלי גם לברוך וגם פה בפורום

בנוף הקונצנזוס בקהילה הוא נגד המהלך הזה שנראה תמוה מעט

הוצאה של שחקני נבחרת לחצי עונה מוריד מאוד מאו את הכדאיות שלהם בקבוצות מהפן האישי ולא מזן היה פה תנועה להחזרת הישראלים לקבוצות הישראליות ואם הם מחוץ לנבחרת לחצי עונה כל פעם לא רק שזה לא מעודד את ההחזקה שלהם אלא אף עושה ההפך

לבוף הייתי מביע את ההסתיגות שלי מהמלך גם אם היה הגיל מוגבל ל 26 (ושוב זו השכבה שכרגע מובילה את הנבחרת ולדעתי רצוי לשבת עליה ולטפח אותה בכמה שיותר במיוחד אם מכניסים את השיקול של הניסיון ) והשחקן שלי כמו שאמרתי כבר וכמו שאפשר לברר בקלות כן נכנס לגיל 26

כמו שאמרתי אני הברתי את נקודת המבט שלי לגבי המהלך כולו ואמרתי שאני בסופו של דבר אעמוד מאחורי החלטת המאמן

אבל באמת שלהגיד ההחלטה לא נובעת מקישולים מקצועיים ולא מריחה טובה זה טיפשי לחלוטין אם יורשה לי להגיד

לא מכיר את ברוך לא בקשר איתו יותר מדי הדיבורים היחידים שלנו בהודעות היו כאשר הוא התיעץ איתי לגבי מספר משחקים העונה ושמחתי לתת את דעתי הבקשה הייתה מקצועית נטו והיא משפיעה לא רק עלי אלא גם על כל מי שמחזיק שחקן נבחרת

ודרך אגב הבקשה שלי לא הייתה תשאיר את תבורי היא הייתה נגד המהלך כולו אמרתי לברוך שכמו שאני רואה את זה הוצאה של השחקנים לחצי עונה עכשיו זה לירוק למאמנים שמחזיקים בשחקני הנבחרת (גם ישראלים וגם זרים) בפרצוף מאמנים שדואגים לשחקנים האלה בשוטף ומשתדלים לשמור על כושר משחק גבוה כל העונה

התשובה של ברוך הייתה שהוא מוכן להשאיר את החברה שמשחקים בקבוצות ישראליות כי שם באמת ההבדל הוא גדול

קיבלתי את "הפשרה" בהבנה ואמרתי אחלה כי לפחות כך הוא מעודד קבוצות ישראליות להחזיק שחקני נבחרת

אני יכול להגיד שאני באופן אישי אם תבורי לא ישאר אני אעשה את ההחלטות שלי שרוב היכויים יהיה למכור אותו כי אני לא אוכל להחזיק אותו במצב הנתון במצב כזה אני אשמח אם מאמן ישראלי יקנה אותו אבל ברגע שהשחקן משחק רק חצי עונה בנבחרת אני אבין לחלוטין אם אנשים לא יחשבו שזה שווה את ההשקעה במיוחד ששחקנים ישראלים כמעט תמיד נמכרים לקבוצות ישראליות במחירים הגבוהים ממחירי השוק וזו אחת הסיבות שלא רואים אותם כמעט בקבוצות ישראליות

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: baruch2

This Post:
00
225850.157 in reply to 225850.156
Date: 10/19/2012 9:28:53 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
אני רוצה לומר כאן משהו.
אני כרגע בתהליך בדיקת רשימת השחקנים ואני גם יכול לומר לכם כיצד אני עושה זאת.
אני מתחיל בשחקנים לפי תפקודם סנטרים,פאוורים, וכן הלאה.
כרגע אני רק בהתחילת התהליך ובודק את הסנטרים.
בנתיים שוחררו שני שחקנים שממילא לא תרמו לנבחרת כמעט במהלך הקמפיין (וונסובר וברדפורד) לגבי ברדפורד אני רוצה לשתף אתכם במשהו מעניין, המאמן שלו ביקש ממני לפני כשבועיים לנפות אותו מהסגל מכיון שלטענתו איננו טוב מספיק, אז לפחות הנה לכם דוגמא הפוכה שאני חייב לומר מאוד מוזרה.

כרגע המצב לא מלבב: חוץ משחקן אחד שרשמתי אותו בצד כאפשרות להכניס אותו (אני מדבר כרגע רק על סנטרים) כל השאר או שלא זזו בסקילים או שזזו אבל בצורה מאוד מינורית ומאכזבת.

עדיין יש מצב שאני ארד מכל הפרוייקט הזה הכל תלוי בתוצאות שאקבל.
בברכת שבת שלום.

From: ron1243
This Post:
22
225850.158 in reply to 225850.156
Date: 10/19/2012 9:49:21 AM
Overall Posts Rated:
168168
הדיון שמתפתח פה הוא דווקא דיי מעניין לטעמיץ. אני רוצה להגיד את דעתי בנושא:

קודם כל, אני מסכים עם חלק גדול מכאן שההחלטה להוציא שחקנים שברמת הנבחרת מהנבחרת בלי שיקולים של כושר רע/תקשורת רעה עם המאמן/כל סיבה פרטנית לשחקן הספציפי היא החלטה קצת תמוהה. אבל, לדעתי צריך ללכת עם המאמן.
בכל אופן, בנוגע להחלטה הסופית להשאיר רק את השחקנים שמשחקים בארץ- לטעמי גם היא החלטה לא נכונה, אבל השיקולים מובנים לי. כי מאותו שיקול שאתה משאיר את השחקנים שמשחקים בארץ בשביל לתת בוסט מוראלי למאמנים, או בכדי לעודד מאמנים ישראלים לאמן שחקנים ישראלים לנבחרת, אתה יכול להגיד שעכשיו אתה תרכיב נבחרת שמורכבת רק משחקנים שמשחקים בארץ. מה ההבדל בין השניים בדיוק? למה שניר יקבל את הבוסט הזה (אני לא יוצא פה נגד ניר, או נגד כל אחד אחר- ניר הוא פשוט הדוגמא שהועלתה פה אז אני לוקח אותך שוב), אבל המאמן של שחקן אחר שמשחק גם הוא בארץ לא יקבל את הבוסט הכלכלי הזה?

בסופו של דבר לטעמי ההחלטה הנכונה היא להחזיק בנבחרת את השחקנים החזקים ביותר, בלי קשר למקום שבו הם משחקים, לתחינות של מאמנים (שוב ניר, אל תראה את זה כיציאה נגדך אלא סתם כהגזמה קלה). ההחלטה צריכה להיות מקצועית נטו, כאשר השיקולים היחידים שלא קשורים בתכונות השחקנים צריכים להיות כושר משחק ורמת תקשורת עם המאמן- כי לדעתי הדבר היחיד שיכול לנפות שחקן מסגל הנבחרת חוץ מתכונות שלא מספיק טובות הוא תקשורת לקויה ברמה קיצונית עם המאמן- דבר שבסופו של דבר פוגע בשחקן גם מקצועית.

אבל, ויש פה אבל גדול- ההחלטה היא של מאמן הנבחרת שיכול להיות שרואה את זה שונה לגמרי ממני ודעתו שונה. מאמן הנבחרת נבחר ע"י הקהילה, ואם בסוף הקדנציה אנשים יסתכלו אחורה ויראו שהם לא מרוצים מהתפקוד- הם מוזמנים להצביע למתמודד אחר בפעם הבאה.

נ.ב
אני רוצה להוסיף שלדעתי השיקול של דירוג צריך להיות שיקול משמעותי מאוד בהחלטה שתילקח בסופו של דבר, כי אני חושב שהעונה הזאת בינתיים פגעה בנו לא מעט בדירוג, ואם ניתן לשפר אותו בצורה כזו או אחרת דרך משחקים ידידות- זה המעט שאפשר לעשות.

From: Tzachi

This Post:
00
225850.159 in reply to 225850.158
Date: 10/19/2012 9:58:07 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
מסכים עם כל מה שאמרת.
קיבלת כדור.

From: shayn00

This Post:
00
225850.160 in reply to 225850.156
Date: 10/19/2012 10:15:58 AM
Overall Posts Rated:
99
בהקשר של התנגדות לכל המהלך כבר כתבתי שאני יכול להבין התנגדות כזאת - מבחינתי המאמן והוא הקובע וזה לגיטימי לכאן ולכאן
יש יתרונות ל 2 ההחלטות גם נושא ההחלפה עלול לייצר מוטיבציה גבוהה יותר בקרב מאמנים אחרים לאמן חנבחרת וגם בקרב המאמנים הקיימים לאמן נכון לנבחרת כדי שלא תיכשל שוב. ואז הם לא יוחלפו.

אתה מחזיק בקו של 'אני לא מאיים' ובאופן עיקבי אתה מציין שאתה 'מקבל' את החלטת המאמן ותשקול מה לעשות ותמכור וכו'...

ציטוט ' באופן אישי אם תבורי לא יישאר אני אעשה את ההחלטות שלישרוב הסיכויים יהיו למכור אותו...'

קוראים לזה איום
לך יש שם אחר לזה - למרות שלכאורה אתה לא מאיים....

Last edited by shayn00 at 10/19/2012 10:17:52 AM

From: LA-Nir

This Post:
00
225850.161 in reply to 225850.160
Date: 10/19/2012 10:24:37 AM
Overall Posts Rated:
343343
צר לי זה לא איום זה המצב הקיים כרגע מבחינה כלכלית אצלי בקבוצה אם אין לי את ההכנסות של המרצ'נדיז מהנבחרת אני פושט רגל לפני שאני מגיע לשני משחקי הבית ברצף שיש לי בגלל שני משחקי החוץ הקצופים שיש לי עכשיו האופציות שלי הם פשוטות למכור את תבורי שהוא מעשית הנכס הכי גדול שלי מבחינת השוק או לתת לקבוצה לפשוט רגל וכל הקבוצה תצא למכירה לא נראה לי שזה נחשב לאיום ברגע שזה כורח הנסיבות במקרה שלי המרצ'נדיז מהנבחרת מונע ממני לפשוט רגל כל עוד הוא בקבוצה שלי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: baruch2
This Post:
00
225850.162 in reply to 225850.161
Date: 10/19/2012 11:10:43 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
טוב עדכון מצב:
עברתי על כל השחקנים הפוטנציאלים בעמדות הסנטר והפאוואר, כרגע יש ברשימותי רק שחקן אחד לצערי( אורי דוד) שיכנס לנבחרת על חשבון אחד הגבוהים, כנראה שהרעיון שלי באמת לא טוב.... אני לא מתכוון להכניס שחקנים שאין להם מינימום בסיסי עוד שעדיין מה שנקרא שחקני בוסר לנבחרת

כרגע כמו שזה נראה השינויים יהיו ממש מינוריים, מחר אעבור על השחקנים הנמוכים ועמדות הסמול אולם לא נראה לי שאמצא שחקן יוצא דופן שהשתפר

אני אמשיך לעדכן מידי פעם
שבת שלום.

Last edited by baruch2 at 10/19/2012 11:13:53 AM

This Post:
22
225850.163 in reply to 225850.145
Date: 10/19/2012 11:27:05 AM
Overall Posts Rated:
173173
חבל מאוד שאפשר לתת לך רק כדור אחד ב12 שעות.

מסכים ב100% עם התגובה, שחקן הוא שחקן הוא שחקן ואין להתייחס לשחקנים שונים באופן שונה עקב הקבוצה המאמנת אותם, החלטה שכזאת היא אינה מקצועית ולא מתקבלת על הדעת.

Last edited by Yotamnor at 10/19/2012 11:41:54 AM

From: Ehud

This Post:
00
225850.164 in reply to 225850.163
Date: 10/19/2012 1:48:52 PM
Overall Posts Rated:
274274
חבל שאפשר לשמוע מהדברים שלך את הביקורת הריקה שסתם מלאה בסיסמאות וריקה מתוכן.

בפועל ברוך קשם שהוא בדק את כל האפשרויות שלו בעמדות הגבוהים ושהוא בנתיים בקושי מצא משהו ראוי בעתודה.
אז מה הוא אמור לעשות, להזמין שחקנים נחותים ברמה סתם בשביל הזימון??

נחכה שיעבור על הגארדים והסמולים וניראה מה יהיה...

יש עוד שיקולים שדיברו עליהם פה, כמו ניסיון לשחקני נבחרת. למה לא מתייחסים לזה כשמעבירים ביקורת?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Yotamnor

To: Ehud
This Post:
11
225850.165 in reply to 225850.164
Date: 10/19/2012 2:01:00 PM
Overall Posts Rated:
173173
עצם זה שברוך עובר שחקן שחקן ובודק אם מישהו מתאים זה מבורך, אבל להחליט מראש שיש 4 שחקנים מוגנים בגלל שהם מאומנים על ידי קבוצות בליגת זה לא לעניין.

פעם הבאה לפחות תנסה להבין לפני שאתה אומר שאין מה להבין :)

Last edited by Yotamnor at 10/19/2012 2:01:28 PM

Advertisement