Boga mi bese zajebano u majstorici ali ko sto smo vec i analizirali Ale mogu do pobede i
to se i desilo ! Ako zadrzi ove igrace a kontam da hoce jer su tek kupljeni bice ozbiljna pretnja
svima u novoj sezoni ! Sa druge strane veliki problem za Giantse koji idu u trecu ligu , sad treba
videti sta ce da radi , mislim da prodaja igraca ne gine osim ako mu se ne gube bas bas velike pare
svake nedelje...
U finalu ne bas popularna ali i zanimljiva situacija , imali smo "predaju". Za Red Zmaja je Micic bio
zamena a igrac sa 3-4 k platom starter i igrao je Osnovni napad i sa manjim zalaganje. Osim ako
nije zaboravio da namesti taktiku ( ne verujem ) ovo je takticki poraz da dobije malo na entuzijazmu.
Sad treba da dobije utakmicu kod kuce i onda da se igra "All In" u trecoj. Bice zanimljivo videti kako
ce Sveti Vid da odgovori na ovo. Da li ce ici na 2:0 ili ce sad i on mudro da "ustedi entuzijazam"
, izgubi u gostima i saceka majstoricu kod kuce...
Ja sam prodao 3 igraca , Nasser i Santagostino su verovatno poslednji put na TM jer cu svakako davati
300 k na minimalne plate sledece sezone tako da je bolje da neko bar igra kad vec dajem pare. A Nasser
kolko god da ima veliku platu , covek vrati 45 k od dresova :) Ostaje mi da dokupim jos jedog igraca za
trening i da vas posmatram kako me bijete po usi sledece sezone :D