Jaz pa sem mnenja da bi se dalo brez tedenskega minusa zmagati pokal tudi ko II. ligaš

Recimo že ti imaš trenutno ekipo sposobno tega, v najslabšem primeru dodaš 1 igralca pa je to mogoče

Drugače pa za 500k~ tedenskih plač lahko sestaviš super ekipo, ker dobiš zunanjo linijo igralce z cirka 50-90k~ plačami in vsestranskimi skilli, potem pod košem recimo enega (krilnega) centra za nekih 120k plače in pa defenzivnega centra za nekih 80k. Pa prideš na nekih 420-450k~ tedenskih plač, zraven pa dodaš še igralce v rotacijo in je
Seveda nekaj je tako ekipo sestavit na papirju, drugo pa je takšne igralce dejansko kupit

Ampak če praviš da II. ligaš še nikoli ni zmagal pokala.. s tem si mi lihkar postavu izziv!

Mi je to celo večji izziv kot uvrstitev v SKL
Drugače Jaz tedensko delam 570k+ prihodka (vstopnice, TV, izdelki), če dodaš temu še pokal 50k je to 620k lahko tedenskega prihodka

Plače igralcem recimo 500k~, osebje nekih 50k~, scouting 10k, pa pol še vedno delaš tedenski plus cirka 60k

Je pa vse odvisno od selekcije igralcev seveda, nabast v postavo zdej 5 igralcev brez sekundarnih skillov in upat da rata pač ne gre