לא נגעתי בתדריך, הועלה מילה במילה כמו שהוכן לפני המשחק..
אני חושב שאפשר לראות מה היה קורה אם היינו הולכים שוב פנימה... הלכנו החוצה וטחנו אותם עם 15 שלשות, בלי חסידים.. שיכל לעזור פה בטירוף... עלינו עליהם פשוט בגדול מול ההגנה החיצונית שהם הוציאו..
בהגנה גם הייתה פגיעה למטרה ממש.. הגנה יותר חזקה מההתקפה שלהם..
הריבאונד כמו שחששתי והיה צפוי נתן להם יתרון עצום, אני עוד לא ראיתי את השידור החוזר יכול להיות שזה גם מה שהשפיע בשניות האחרונות אבל עדיין, אם הגישות היו דומות אין ספק שהיינו אוכלים אותם לארוחת בוקר עם טקטיקה מושלמת..
אבל, אם ואם... בפועל עבדו עלינו.. אני חושב שזה אולי המאמן היחיד מכל מאמני הנבחרות, הבכירות לפחות, שמתנהג בצורה כל כך זולה כי לא ייצא לי לשמוע על הרבה מקרים דומים..
אנשים יודעים להתנהג ולפחות אם אתה לא רוצה לעלות רגוע אז אל תענה להודעה ותן לי לעלות לבד אבל אל תבטיח שום דבר ותעשה לעצמך תדמית כזאת..
הנה ההודעה שהוא שלח לי בפרטי:
"Sorry to have broken your trust and our TIE agreement. It was nothing personal, but after our loss against Poland I couldn't afford a loss against you, if I wanted to keep our dreams alive. It almost backfired, and I would have deserved that, Israël played a great game! Again, my apologies for breaking your trust."
או בתירגום קצר לעברית, "מצטער ששברתי את האמון שלך ואת הסכם הרגוע שלנו, שום דבר אישי, אבל אחרי ההפסד לפולין לא יכלתי להרשות לעצמי להפסיד גם לכם אם רציתי להשאיר את החלומות/שאיפות שלנו בחיים".
לי אין מה להוסיף.. חשבתי על מספר שינויים נוספים שצריכים לבוא כנראה בשבוע הבא והיינו צריכים את ההתלהבות הזאת, גם לשבוע הבא מול פולין וביכלל להמשך הטורניר אם יהיה מצב של חצי גמר אין ספק שזה נותן בונוס אדיר..
כרגע אני לא יודע אם חלום החצי גמר עדיין קיים.. יש גם את המקום השלישי שמוביל להזדמנות השנייה לעלות לאליפות העולם אבל כמו שאני רואה את זה, אם הולנד תפסיד לאיטליה ואנחנו ננצח בשבוע הבא את פולין, לא רואה עוד הפתעות נוספות, סיכוי די קלוש..
וזה החיסרון בלקבל בית עם 2-3 נבחרות חזקות ועוד 2 חלשות שלא יכולות לגרום הפתעות אבל לא נספיד אותם בטרם שיחקו וניתן להם הזדמנות למרות שאני לא מאמין..
אז יהיו שלושה נבחרות, ישראל,הולנד,פולין במאזן של 3-2 וכרגע הפרש הסלים ממש לא עומד לטובתנו.. אז נצטרך לחשוב על איזה דרך כדי לנצח וגם בהפרש קצת גבוהה כמה שניתן וכן גם שאיטליה קודם כל לא תפסיד כמובן ואם אפשר אז גם תנצח בלא מעט, כי פולין למעשה הפסידה היום ב30 והטבלה עוד לא התעדכנה אז אולי אנחנו די שווים מבחינת הפרש אז הבעיה היא עם הולנד..
אני באופן אישי גם מרגיש שאני חייב התנצלות בפני הקהילה.. רימו אותי, ואני גם לוקח את ההאשמה..
אבל עד היום כל המאמנים היו אמינים ואף אחד לא הפר שום הבטחה..
אני מכיר את ההולנדי עוד מימים קודמים ולא חשבתי שהוא יכול להתנהג בצורה כזאת בעיקר אחרי שדיבר בצורה מאוד יפה בפרטיות ביומיים האחרונים ולכן בטחתי בו.. ואני מצטער באופן אישי על ההתנהגות שלו כי זאת האחריות שלי .
Last edited by Warrior at 2/2/2009 9:32:29 PM