BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - הולנד

ישראל - הולנד

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
70641.15 in reply to 70641.14
Date: 2/2/2009 8:10:56 PM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם !

קצת אינפורמציה לקראת המשחק:

הולנד נבחרת חזקה מאוד.. הקהילה ההולנדית לא גדולה במיוחד אבל היא עוד דוגמא לקהילה שעם קצת מזל ועבודה קשה הצליחה להוציא את כל הפוטנציאלים הגדולים לידיים הנכונות שאימנו אותם והשקיעו בהם וכיום יש להם נבחרת חזקה ומגוונת עם הכלים להתמודד בכל צורה..

יש להם סנטר שהוא מרשים ביותר ומציג משכורת של 86 א', מסתמן כחיית הגנה בעיקר.. עם הרבה חסימה אני מעריך ולכן גם המשכורת הגבוהה..
יש להם עוד סמול מרשים של 59 אלף משכורת שמשחק בליגה הראשונה באיטליה, ולא נמשיך לפרט את שאר הסגל אבל ישנם עוד שחקנים נפלאים..
הולנד כרגע עם מאזן זהה לשלנו ולא לוקחת סיכונים ומשחקת לרוב נורמל ככל הנראה.

טקטיקות:

נפתח בזה שיש סיכום על משחק רגוע של 2 הצדדים היום.. נקווה שאף צד לא ייפר את ההסכם הזה.

התקפה
הטקטיקה בהתקפה היום אולי קצת תפתיע את ההולנדים.. אחרי מספר שבועות מכובד של לוק אינסייד, אנחנו השבוע מקבלים בחזרה את אמיל אופיר בכושר טוב, חסידים עדיין לא בכושר והוא מאוד יחסר לנו היום כי נשחק ראן&גאן..
אני מקווה שהחומר הקיים יספיק למרות שלא יוחפז ולא אמיל לא בכושר שיא 9 אבל יהיה שקוף אם נעלה גם היום פנימה ולהולנדים יש חומר מאוד טוב לשמור אותנו היטב בצבע גם כי צדוק ואבירם בכושר סביר ולא יותר מזה..

הגנה
בהגנה הייתה לי ההתלבטות הגדולה.. ניסתי ללכת הפוך על הפוך ולהיכנס לראשו של ההולנדי.. אנחנו נשמור היום 2-3 איזורית, אומנם ההולנדים שיחקו החוצה במשחק האחרון אבל אפשר להשים לב שההולנדי עולה לאחרונה משחק אחד החוצה, משחק אחד פנימה.. אז אני לא מסתמך רק על זה..
למרות שזה בניסיון כאילו להטעות את היריבה על פי המשחק האחרון אבל עלינו זה בטח לא יעבוד..
מצד שני, כל היריבות שהם שיחקו מולם פנימה זה יותר קבוצות חוץ.. אני לא בטוח אם הם יילכו פנימה גם כשהיריבה מציגה קו קדמי מעולה והולכת פנימה ולמעשה ככה הם גם יחשבו כנראה שנשחק היום..

אז כמו שאפשר להבין קשה לי להחליט איך הם יעלו היום בהתקפה.. אני מאמין שהם גם חושבים שנשמור אותם כמו את הבוסנים עם איזורית בחוץ ואז יהיה להם עדיף ללכת פנימה..
מצד שני הבוסנים הפסידו במצב כזה.. אז אני באמת מתלבט אם כי אני נוטה להאמין שהם יילכו פנימה כיוון שאנחנו משחקים פנימה לרוב עם שלושה גבוהים
והם ירצו גבוהה מול הגבוהה שלנו בעמדה 3 כדי לא לחטוף שם יותר מידי..
בכל מקרה, האיזורית היא גם ובעיקר ביגלל הריבאונד כי להולנדים יש ריבאונדרים מהבכירים ואחד מהם עם 19 ואין ספק שריבאונד זה גורם משפיע בתוצאה הסופית,
ואם יעלו עם 3 גבוהים ויש סיכוי כזה, אין ספק שנהיה חייבים את זה כדי לא להפסיד בגדול בפרמטר הזה למרות שעדיין אין לנו ריבאונדר אדיר כמו אצלם, רותם שירזי לא זומן כדי לא לפגוע בהתלהבות אבל כנראה שיזומן בשבוע הבא..

התאמנו ברוטציה גארדים ששומרים טוב אבל תוך כדי חשיבה גם על ההתקפה במטרה לאזן בין השניים על כל מקרה שלא יהיה .. ובמידה ויילכו החוצה בהתקפה, אני מאמין שנהיה מאוזנים והם גם ישמרו הפוך,
אז לפחות נרוויח את הרמה הנוספית הזאת בריבאונד כי רוב הסיכויים שהם גם יחזקו ב3 בפנים והם צפויים לשלוט בתחום הזה בכל מצב לצערנו.

This Post:
00
70641.16 in reply to 70641.15
Date: 2/2/2009 8:12:02 PM
Overall Posts Rated:
1010
ולהלן הרוטציה:

PG – עדי יוחפז יחזור היום להרכב, בטקטיקה קלאסית בשבילו לצערנו ירד רמה בכושר אבל עדיין יכול לספק מספיק נקודות כמו שהוא יודע.. ייצב את ההגנה מבחוץ במידה וההולנדים יחליטו להמשיך עם משחק החוץ. יחליף אותו מטי שדה בעיקר ממחשבה הגנתית.. סעדון קלעי בכיר יותר בלא מעט אבל אנחנו נצטרך לקחת כל אופציה התקפית של ההולנדים ובעיקרון הפותחים אמורים לשחק יותר היום.. סעדון יעלה במקרה הצורך כמחליף שני.

SG – אמיל אופיר חוזר להרכב ולחמישיה.. סוף סוף אנחנו מקבלים אותו בחזרה אחרי שמאוד חסר לנו.. צפוי בהחלט לבלוט היום התקפית.. יחליף אותו היום איש הרסטות, עומר גרנט.. שחיכה הרבה זמן לטקטיקה הזאת כמו היום כי זאת טקטיקה שהוא מאוד אוהבת ומאוד יושבת עליו.. הוא גם שיפר את ההגנה ובכושר טוב והוא יוכל לעזור היום מהספסל למרות שלא צפוי לשחק הרבה.. סעדון יעלה במקרה הצורך כמחליף שני.

SF – חברים, בכורה מחודשת(עד כמה שאני זוכר היה בקמפיין הקודם למספר שבועות עד שנכנסה לתמונה הצעירה) לזוהר בן יוסף.. שעלה היום מהנבחרת הצעירה.. השחקן עדיין לא קלעי גדול בדמות הגארדים שיש לנו אבל הוא תורם בעיקר הגנה ויכול לתפקד גם כ3.. קליעה גם לא חסר לו ואם יהיה במאצאפ מול גבוהה בעיקר, אני מאמין שהוא יבלוט כי הוא גם בכושר מעולה אבל באותה מידה גם יקבל על הראש מול סנטר איכותי.. יחליף אותו אפיק לינזקי שנתן כמה עליות לאחרונה וכנראה ימשיך לשהות בסגל.. לא קלעי ושומר חוץ ענק אבל נצטרך את האיזון שלו בתכונות הפנים.

PF – עוז בן עמי ממשיך בחמישיה.. נתן משחק אדיר מול בוסניה והשחקן הזה הוא נכס ועושה הכל.. ובעיקר תורם הרבה ניסיון ולכן למרות שיש גבוהים שעדיפים עליו במעט בראשיות, הוא מקבל עדיפות ביגלל המשניות המעולה וגם הניסיון ועד כה גם מוכיח את עצמו. יחליף אותו אבירם בן ארי שבכושר 7 השבוע אבל גם את הניסיון שלו אנחנו נצטרך.. יוסיף גם קצת איכויות להגנה/קליעה החיצונית הכוללת ואני רואה את זה כמשמעותי כי אנחנו חושבים על כל האופציות.

C – גילי צדוק לצערנו עדיין לא עולה בכושר ומאוד חבל כי בכושר 8-9 אני בטוח שכן יהיה אפשר לראות שינוי קל בציונים וגם ביכולת של השחקן שבשבועיים האחרונים אל היה מדהים למרות שיש לו את היכולת כן להיות.. יחליף אותו קורנפיין שאין טעם להוסיף במילים לגביו.. לצערנו די מוגבל כ5 ועל המשבצת הזאת אנחנו צריכים את גילי ולכן בינתיים ירד לספסל אבל נותן משם עבודה מעולה ומשלים רביעיה של גבוהים שהם גם מוסרים משובחים ואני רואה את זה כמשמעותי.

מחליפים נוספים:
Maayan Saadon
Matan Atias

הורה למאמן היום שוב לא להושיב בעבירות ובהוראה לחילופים גם כן הוראה במטרה לגרום לפחות חילופים כיוון שהקלעים הכי טובים פתחו בחמישיה, מבחינה התקפית אנחנו נרצה לראות פחות את לינזקי/שדה בטקטיקה הזאת למרות שהכושר הגופני של החמישיה לא מדהים אבל עדיין הספסל צפוי לקבל את ה15 דקות..
ונקווה שבשונה מהמשחקים האחרונים תהיה לנו פחות בעיית עבירות הפעם שלא ממש תעזור לנו..

וזהו, נקווה לטוב וגם קצת מזל לא יזיק.. וכן שייה משחק איכותי ומהנה לצפייה..
ובואו לעודד זה חשוב !
בהצלחה לנבחרתתת !!

This Post:
00
70641.17 in reply to 70641.16
Date: 2/2/2009 8:27:24 PM
Overall Posts Rated:
1010
לא נגעתי בתדריך, הועלה מילה במילה כמו שהוכן לפני המשחק..
אני חושב שאפשר לראות מה היה קורה אם היינו הולכים שוב פנימה... הלכנו החוצה וטחנו אותם עם 15 שלשות, בלי חסידים.. שיכל לעזור פה בטירוף... עלינו עליהם פשוט בגדול מול ההגנה החיצונית שהם הוציאו..

בהגנה גם הייתה פגיעה למטרה ממש.. הגנה יותר חזקה מההתקפה שלהם..
הריבאונד כמו שחששתי והיה צפוי נתן להם יתרון עצום, אני עוד לא ראיתי את השידור החוזר יכול להיות שזה גם מה שהשפיע בשניות האחרונות אבל עדיין, אם הגישות היו דומות אין ספק שהיינו אוכלים אותם לארוחת בוקר עם טקטיקה מושלמת..

אבל, אם ואם... בפועל עבדו עלינו.. אני חושב שזה אולי המאמן היחיד מכל מאמני הנבחרות, הבכירות לפחות, שמתנהג בצורה כל כך זולה כי לא ייצא לי לשמוע על הרבה מקרים דומים..
אנשים יודעים להתנהג ולפחות אם אתה לא רוצה לעלות רגוע אז אל תענה להודעה ותן לי לעלות לבד אבל אל תבטיח שום דבר ותעשה לעצמך תדמית כזאת..

הנה ההודעה שהוא שלח לי בפרטי:

"Sorry to have broken your trust and our TIE agreement. It was nothing personal, but after our loss against Poland I couldn't afford a loss against you, if I wanted to keep our dreams alive. It almost backfired, and I would have deserved that, Israël played a great game! Again, my apologies for breaking your trust."

או בתירגום קצר לעברית, "מצטער ששברתי את האמון שלך ואת הסכם הרגוע שלנו, שום דבר אישי, אבל אחרי ההפסד לפולין לא יכלתי להרשות לעצמי להפסיד גם לכם אם רציתי להשאיר את החלומות/שאיפות שלנו בחיים".

לי אין מה להוסיף.. חשבתי על מספר שינויים נוספים שצריכים לבוא כנראה בשבוע הבא והיינו צריכים את ההתלהבות הזאת, גם לשבוע הבא מול פולין וביכלל להמשך הטורניר אם יהיה מצב של חצי גמר אין ספק שזה נותן בונוס אדיר..

כרגע אני לא יודע אם חלום החצי גמר עדיין קיים.. יש גם את המקום השלישי שמוביל להזדמנות השנייה לעלות לאליפות העולם אבל כמו שאני רואה את זה, אם הולנד תפסיד לאיטליה ואנחנו ננצח בשבוע הבא את פולין, לא רואה עוד הפתעות נוספות, סיכוי די קלוש..
וזה החיסרון בלקבל בית עם 2-3 נבחרות חזקות ועוד 2 חלשות שלא יכולות לגרום הפתעות אבל לא נספיד אותם בטרם שיחקו וניתן להם הזדמנות למרות שאני לא מאמין..

אז יהיו שלושה נבחרות, ישראל,הולנד,פולין במאזן של 3-2 וכרגע הפרש הסלים ממש לא עומד לטובתנו.. אז נצטרך לחשוב על איזה דרך כדי לנצח וגם בהפרש קצת גבוהה כמה שניתן וכן גם שאיטליה קודם כל לא תפסיד כמובן ואם אפשר אז גם תנצח בלא מעט, כי פולין למעשה הפסידה היום ב30 והטבלה עוד לא התעדכנה אז אולי אנחנו די שווים מבחינת הפרש אז הבעיה היא עם הולנד..

אני באופן אישי גם מרגיש שאני חייב התנצלות בפני הקהילה.. רימו אותי, ואני גם לוקח את ההאשמה..
אבל עד היום כל המאמנים היו אמינים ואף אחד לא הפר שום הבטחה..
אני מכיר את ההולנדי עוד מימים קודמים ולא חשבתי שהוא יכול להתנהג בצורה כזאת בעיקר אחרי שדיבר בצורה מאוד יפה בפרטיות ביומיים האחרונים ולכן בטחתי בו.. ואני מצטער באופן אישי על ההתנהגות שלו כי זאת האחריות שלי .

Last edited by Warrior at 2/2/2009 9:32:29 PM

This Post:
00
70641.18 in reply to 70641.17
Date: 2/2/2009 8:48:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
אפשר להשים לב שניצחנו בגדול ב4 מאצאפים למעט בעמדת הפאוור הפסד ממש קטן..
והעבירות שוב אכלו אותנו ונתנו להם 38 פעם ללכת לקו..

אני חושב שלפחות משהו אחד הסקנו היום וזה שאנחנו יותר טובים, גם אם לא ניצחנו.. וזאת הסיבה שהם גם רימו אותנו.. הם ידעו שאנחנו יותר טובים .

אז הרגשה טובה קטנה כן יש לי בלב.. שהחזרנו את כוח ההרתעה לישראל, ולא רק במבצע עופרת יצוקה .

From: Ehud

This Post:
00
70641.19 in reply to 70641.18
Date: 2/3/2009 1:12:42 AM
Overall Posts Rated:
274274
עופר לא נורא - הסכמים צריך לדעת לקבל.

כבר דובר רבות על הסכמי רגוע ואני דווקא הפעם רוצה להגיד שלמרות שאני מתנגד לרעיון הזה ברמה של הקבוצה שלי בנבחרת אין ברירה (כי הנבחרת היא של כולם ויש כאלו שכן מסכימים עם הסכמי רגוע)

אז בכל אופן - בהחלט גועל נפש מצד המאמן ההולנדי...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
70641.20 in reply to 70641.18
Date: 2/3/2009 4:43:43 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני מסכים עם אהוד.
עופר אתה לא אשם.
רוב המאמנים בארץ היו סוגרים במצב כזה הסכם רגוע.

בעבר אני זוכר שכבר דיברנו על כך שיגיע מתישהו מקרה שמאמן יפר את ההסכם.
הפעם זה קרה ואתה נפלת קורבן.
אין מה לעשות נגד זה כי מדובר בחלק מהמשחק. אם לא היה קורה לך היה קורה למישהו אחר.

בגדול אפשר לסכם את המשחק בצורה הבאה:
ישראל טובה מהולנד ולא במעט.
זה עלול לדפוק לנו את חלום המקום השלישי אבל נמשיך להילחם ונהיה תלויים אך ורק בעצמנו.

אל אל ישראל!

This Post:
00
70641.21 in reply to 70641.20
Date: 2/4/2009 1:24:28 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני אעדכן רק שכבר פתחתי אשכול בפורום המאמנים והזהרתי את כולם מהמאמן.. שבחוצפתו עוד הגיב שם..
אבל לפחות הוא לא יוכל לקבוע הסכם רגוע יותר בחיים.. אז הנזק כן נעשה לו.. ואצלנו גם נעשה הנזק אבל כמו שכבר אמרתי, התחושה פחות קשה מאשר הפסד אחר שהוא הפסד מקצועי נטו או משהו כזה..
כמו שאמרת עלינו עליהם ב20 רמות ויהיה לנו עוד מספיק הזדמנויות לנצח אותם.

מקווה לפחות שכולם למדו שיעור חשוב בעקבות המשחק הזה.. אני לפחות כן .

דרך אגב חלום השלישי דווקא יותר הגיוני אם ננצח את פולין שגם נאבקת עליו, ואז במחזור האחרון אם שנינו ננצח זה יהיה בעיקר מי שינצח בהפרש הגדול יותר וכן גם תלוי במשחק בנינו שאני מקווה שנעבור קודם כל, ואז כבר נראה....

המקום השני קצת יותר רחוק כי הולנד עם הפרש מעולה ולא רואה אותה מפסידה לבולגריה, ומול איטליה במחזור האחרון אני חושש שאיטליה אפילו תעלה רגוע כי זה לא ישנה לה כלום אם תפסיד ואז כמובן שאנחנו נידפק...

אבל אני כבר חושב על משהו ואני אנסה לדבר עם כמה אנשים, וכבר אעדכן פה בכל מה שמתפתח.

From: Ehud

This Post:
00
70641.22 in reply to 70641.21
Date: 2/4/2009 1:25:40 AM
Overall Posts Rated:
274274
עושים איתם הסכם רגוע??

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

To: Ehud
This Post:
00
70641.23 in reply to 70641.22
Date: 2/4/2009 1:29:46 AM
Overall Posts Rated:
1010
חחח לא נראה לי.. יהיו כאלה שאולי יגידו שצריכים להחזיר באותו מטבע כמו שקיבלנו אבל אנחנו(אני אישית לפחות) מגנה התנהגות כזאת אני חושב שהיא ממש מגעילה ופוגעת בקהילה שלמה ולא רק במאמן הנבחרת.. ואני לא רוצה שקהילה שלמה תרגיש ככה..
אבל בעיקר אחרי שפתחתי את האשכול בפורום שמה אז לא יהיה אפשר למכור לו שום דבר כי אני מאמין שיקרא את זה איכשהו אבל לא נעשה כאלה דברים בכל מקרה..

דרך אגב הקהילה הפולנית שמתי לב רק לאחרונה, ממש ממש גדולה.. מתקרבת כבר לרמות של איטליה וספרד לדעתי מקום 3 או מקסימום 4 מבחינת הגודל.. קל זה בטח לא יהיה..