BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: Shadamher

This Post:
00
225850.15 in reply to 225850.14
Date: 9/4/2012 1:59:05 PM
Overall Posts Rated:
492492
אני דווקא חושב שהפסדנו כי הקבוצה השנייה טובה הרבה יותר

שיהיה ברור - היה פה הימור גם בהגנה, וגם בהתקפה כדי לנסות ליצור איזשהו יתרון מול קבוצה טובה יותר. בידיעה שזה יפגע בנו במקומות אחרים על המגרש.

כמובן שבגלל ריכוז המאמץ הזה פנימה הצ'כים יהנו מיתרונות מסויימים אבל התקווה היתה שאלו יתקזזו עם היתרונות שאנו נרוויח - בהתחשב בזה שהמשחק היה צמוד לכל אורכו (ועוד בחוץ) אני חושב שזו היתה בחירה די מוצלחת.

אני מרגיש שאנשים פה הם כמו אוהדי נבחרת ישראל בכדורגל שנוטים לזלזל בכל קבוצה אחרת כמו יוון או שוויץ - אתם שוכחים שהתמודדנו מול קבוצה מהטובות בעולם?

לדעתי זה שהמשחק נגמר רק 4 הפרש ושבקלות היה יכול להגמר בניצחון שלנו היא תעודת כבוד לנבחרת ולא לרעתה.

From: Tomer

This Post:
11
225850.16 in reply to 225850.11
Date: 9/4/2012 2:37:34 PM
Tel Aviv Purple Knights
II.3
Overall Posts Rated:
9393
למאמן הנבחרת שלום.

רק רציתי להזהיר שארנון קפטה, לשעבר כוכב הנבחרת הצעירה ((19587401)), איים עליי שהוא יוציא אזרחות פולנית ויעבור לייצג את נבחרת פולין אם הוא לא יתחיל להיות מזומן לנבחרת ישראל.

הוא מציין ששנה שעברה הוא היה סגן ה
MVP
של הליגה, וכיום הוא מוביל את הליגה בממוצע נקודות וריבאונדים למשחק, ומדורג תשיעי בישראל בממוצע ציון
כללי.

אני בינתיים מרגיע אותו ואומר לו שהוא עוד צעיר ושיחכה לזמן שלו שיגיע, אבל הוא טוען שהבטיחו לו הרים וגבעות בנבחרת הפולנית ושהוא מרגיש ש"לא סופרים אותו" (מילים שלו) בנבחרת ישראל.

רק רציתי להזהיר מראש.

תומר.

Last edited by Tomer at 9/4/2012 2:38:12 PM

This is my signature, this is where I heal my hurts.
From: aharon

This Post:
00
225850.17 in reply to 225850.16
Date: 9/4/2012 2:55:09 PM
Overall Posts Rated:
5858
תומר תגיד לארנון קפטה שבקצב האימונים המטורף שהוא עובר תוך עונה או שתיים הוא כבר בנבחרת, שלא ישכח שגם בנימין קביליו הגיע לנבחרת רק בגיל 24 כמדומני(אני מתלבט בין 24 ל-25 מישהו זוכר?)

כמו כן גם נועם מנשה (19590604)
שהוא גם היה שחקן מוביל בצעירה עדיין לא הגיע לנבחרת

נ.ב.

מתי אתה מוכר אותו? אני צריך לדעת מתי לשחרר את אנחת הרווחה :)

From: ig

This Post:
00
225850.18 in reply to 225850.16
Date: 9/4/2012 3:00:48 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
תגיד לו שירים טלפון לרן באס, שיסביר לו שבשביל להגיע לבוגרת צריך להתאמן חזק עם משכורת כזאצ הוא צריך לפחות 3 עליות בראשיות ומשניות ברמה. רן באס היה הכוכב הבלתי מעורער של הצעיאה, שגם בגיל 20 שיחק בכמה מדחקים. לנבחרת הוא הגיע רק בגיל 26 אחרי אינספור אימונים הן בראשיות והן במשניות. בהצלחה איתו

From: baruch2

This Post:
00
225850.19 in reply to 225850.16
Date: 9/4/2012 3:17:59 PM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
שיוציא אזרחות פולנית.... עם הסקילים שלו לנבחרת פולין יהיה לו יותר קשה להתקבל.
עכשיו ברצינות
ארנון קפטה שחקן טוב אבל עדיין יש סנטרים ופאואורים טובים ממנו שנכנסו לנבחרת על חשבונו.
גם הפוטנציאל של קפטה 8 הוא מאוד גבולי לכניסה לנבחרת הבוגרת במיוחד כאשר מדובר בשחקנים גבוהים.
כרגע 12 השחקנים שבנבחרת הם בעלי הסקילים הטובים ביותר שיש ובעלי הכושר משחק הטוב ביותר.
מי שמכיר אותי יודע שאני בוחר את השחקנים אך ורק עפ"י כישוריהם ועל פיהם בלבד.

מקווה שעניתי על שאלתך.

From: chp3
This Post:
00
225850.20 in reply to 225850.18
Date: 9/4/2012 3:55:37 PM
Overall Posts Rated:
6767
ארנון היה הגבוה הכי טוב שהיה לנו כשהיה בתחילת 21
הבעיה אצלו זה הפוטנציאל
כבר במהלך העונה שלו בצעירה היה אפשר לחוש בהאטה באימונים
עם עוד רמה או שתיים של פוטנציאל אני מניח שכבר היה מהחזקים בבוגרת
אבל זה מה יש

אם הקבוצה לא מרוצה מזה אני מוכן לקבל אותו אצלי בקבוצה

From: ig

This Post:
00
225850.21 in reply to 225850.14
Date: 9/4/2012 5:01:27 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
בתור אחד שראה את המשחק מהשנייה הראשונה ועד האחרונה, אני יכול להגיד בוודאות שהסיבה העיקרית להפסד שלנו היא הספסל הקצר והעייפות, שאני לא יודע אם נבעה בגלל הדקות המרובות או סיבולת נמוכה או שניהם ביחד. אני מזמין אותך לראות את השחזור של המשחק ואז תבין שברגע שהיינו טריים, ההגנה שלנו חיסלה לחלוטין את ההתקפה הכל כך משובחת של הצ'כים, וגם התקפה עבדה יפה מאוד. ולכן, גם בדיעבד אני חושב שפעלנו נכון טקטית, בכל מה שנוגע לחמישייה, אבל יחד עם זאת, חוץ מעוז לוז, המחליפים לא סיפקו את הסחורה, אך זה היה ידוע מראש. כמו כן, גם כשהחמישייה הראשונה הייתה על הפרקט, לצערי, התפרקנו בסוף הרבע הראשון והתפרקנו עוד יותר בסוף הרבע השני בגלל העייפות. לעומת זאת, הצ'כים חילקו את הדקות בצורה מדהימה, כאשר המחליפים לא הורידו את הרמה, ואף נראה שאפילו העלו אותה. זה היה תסריט ידוע, ורק מה שלא היה ידוע זה עד כמה נתפרק. הסתבר שהנזק היה גדול מדי. מפלוס 10 באמצע הרבע השני ירדנו למחצית במינוס 5, ודברים כאלה אסור שיקרו, ויש לשים עליהם דגש. יכול להיות שדווקא בגלל שהתפרקות שכזאת הייתה צפויה, ושיחקנו מול נבחרת הרבה יותר טובה, היה עדיף לעלות בקצב איטי, וזאת על מנת למזער את הנזקים מהדקות בהן שחקני החמישייה עייפים, אבל כל זה בדיעבד.

עם כל האמור לעיל, אסור לשכוח שהתמודדנו מול אלופת העולם ואחת הנבחרות הטובות בעולם, אם לא הטובה שבהן. אני מודה שכשראיתי את ההרכבים של שתי הנבחרות חשבתי שאנחנו לפחות ברמה שלהם, אך אחרי שראיתי את הפאואר שלהם מחלק 13 אסיסטים וציון 10 בפלואוו, וכל זה על רגוע, הבנתי למה הם זכו באליפות העולם. אנחנו גם כן אחת מהנבחרת המצטיינת דווקא בתחום של שחקנים מגוונים, אך ליד הצ'כים אנחנו פשוט נראים כמו סטודנטים ליד פרופסורים ואפרופו,אני חושב שאפשר וצריך ללמוד המון מהמאמנים שייצרו אלופת העולם במדינה של פחות מחצי כמות המשתמשים מאיתנו.

לסיכום, למרות שהפסדנו עם יתרון גישה, הוכחנו שיש לנו את היכולות ואת הסגל להתמודד מול כל נבחרת ולהסתכל לה בגובה העיניים. צריך רק לקוות שיהיה לנו סגל רחב יותר בכושר, ששחקני המפתח יחזרו ושנדע להפעיל גם את הספסל ולהפיק ממנו את המירב. וגם שלשם שינוי המזל יהיה לצידינו, כי חסרה לנו טיפת מזל לסנסציה ענקית, ובכלל הוא הפנה לנו גב במשחקי המפתח של הקמפיינים הקודמים.

From: Ehud
This Post:
11
225850.22 in reply to 225850.21
Date: 9/5/2012 4:59:36 AM
Overall Posts Rated:
274274
מכל הטענות שעלו פה אני חייב להתייחס לכמה

הסיבה לאחוזים הגבוהים של הגארדים שלהם במשחק פנים הוא לאו דווקא ההגנה הפנימית של הגארדים שלנו. לגבי גארד שלי שפתח במשחק אני יכול להגיד שההגנה הפנימית שלו גבוהה.
"הבעיה" והיא לא כזאת בעיה היא שהימרנו בהגנה, דבר מתבקש וכל הכבוד על זה. כששומרים 3 בפנים מול גארדים ברמה גבוהה אז הם נוטים להתבלט עם אחוזים גבוהים, גם במשחק פנימה.

אני חושב שההימור על 3 בפנים היה הימור רציונאלי ומתבקש.
היו 2 אפשרויות למשחק שכזה.

או להגיד, לא מתחרים, עולים אישית, הרכב מאוזן, רגוע וצוברים התלהבות או מנסים לצמצמם את הפער מקבוצה טובה יותר על ידי הימור הגנתי / התקפי + נורמאל.

ההחלטה היית ללכת על הימור הגנתי + הימור התקפי + נורמאל.

במבחן התוצאה, הפסדנו אין מה להגיד.

עכשיו אפשר לנתח האם ההחלטה היית טיפשית או הגיונית. אני חושב שהיא היית החלטה הגיונית. היה מדובר בהימור, כמו כל הימור אפשר להצליח ואפשר להיכשל, השאלה היא ההסתברות.

זה שגררנו את הצ'כים למשחק כל כך צמוד שנגמר ככה, מראה שההימור היה הימור מוצדק שיכל לתת לנו יתרון גדול מאוד להמשך. אם בשביל ליצור נצחון שכזה היינו צריכים לעלות קרנאץ' הייתי אומר שהתמורה (נצחון) לא שווה את הנזק.

בפועל, ההימור גם היה לא רע, לא הימורנו 3 בפנים מול ראן או משהו כזה.

פתיחה לא רעה, חבל שלא סיימנו את המשחק הזה עם וי ראשון וחגיגי, אבל לא נורא. אני בטוח שנצליח להתאושש מזה.

בהצלחה בהמשך.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: TrinZ

To: Ehud
This Post:
00
225850.23 in reply to 225850.22
Date: 9/5/2012 5:10:36 AM
Overall Posts Rated:
134134
אני חייב להגיד שזה ניתוח די מדויק של הדיון שעשינו כצוות לגבי המשחק וידענו שיש כאן הימור.

צריך לזכור שבהגנה 2-3 מה שקורה בדרך כלל הוא שהגבוהים זורקים פחות והריבאונד התקפה של היריבה יורד למינימום, בנושא הזה ההימור עבד - כמובן שקיבלנו יותר נקודות מבחוץ ובמבחן התוצאה היה עדיף לשחק על הפסד נמוך.

אבל כל זה בדיעבד... בסופו של דבר כל ההימורים שלנו התבררו כנכונים (הרכב היריבה,גישת היריבה,טקטיקת היריבה) וידענו שיש אופציה שנפסיד למרות זאת- לצערנו זה גם קרה.

זה חלק מהעניין של לקחת הימור.

שיהיה לנו בהצלחה בהמשך.

נ.ב.

דרך אגב- הדבר העיקרי שאני לוקח מהמשחק הזה הוא את העניין הרב שהמשחק יצר במהלכו בקהילה שהייתה מחוברת לצ'ט- היה לי תענוג לראות אנשים מתעניינים ומגיבים שם ותודה לכולם על כך.

Last edited by TrinZ at 9/5/2012 6:08:32 AM

From: Ehud

This Post:
00
225850.24 in reply to 225850.23
Date: 9/5/2012 5:16:14 AM
Overall Posts Rated:
274274
נשבע לך שאני זוכר איך זה עובד, הייתי שם בעבר

Last edited by Ehud at 9/5/2012 5:16:26 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Gal G

This Post:
00
225850.25 in reply to 225850.23
Date: 9/6/2012 9:05:17 AM
Overall Posts Rated:
3737
שבחירות מעניינות והצוות משותף לכמה משתמשים, זה יוצר עניין
הפסד של ארבע נקודות מול אלופת העולם הוא הפסד, אבל היה פה ניסיון טוב שיכל להיגמר בניצחון

שאלה
אינני יודע איך זה פועל בנבחרת
אם היינו עולים קראנץ' נגד צכ'יה, או בכלל
האם עד השבוע ההתלהבות הייתה מתאפסת בגלל שאנו על 5
בקבוצות בכל יום יש שינוי, כיצד זה עובד בנבחרת ?

בהצלחה בהמשך

Advertisement