BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: peter37
This Post:
11
169183.15 in reply to 169183.14
Date: 1/12/2011 5:52:29 PM
ocean37
III.4
Overall Posts Rated:
3838
Second Team:
Zg. Gruškovje
Velemojster, če imaš čas in motivacijo, te seveda podpiram. Boš dobil glas, samo prijavit se moraš ;)

From: peter37
This Post:
00
169183.16 in reply to 169183.1
Date: 1/12/2011 5:58:36 PM
ocean37
III.4
Overall Posts Rated:
3838
Second Team:
Zg. Gruškovje
JamesTheMan je v forumu vprašanja odgovoril:
Veš, jaz že 2 sezoni odgovarjam novincem v moji in tujih ligah na njihova vprašanja ;) Če zasledim novinca, ga vprašam če potrebuje pomoč, in pričakujem odgovor, itd...

Očitno imaš precej časa in si zelo zagret, tako da če boš tako delal in iskal mladince in jih posredoval tistim, ki bi jih trenirali, bi bilo fajn, če postaneš selektor.

This Post:
00
169183.17 in reply to 169183.12
Date: 1/13/2011 1:52:08 AM
Overall Posts Rated:
952952
Res hvala kolarju, Jamesthemenu, lecu, clementinu in drugim za podporo! Po eni strani mi je všeč, da mi ljudje zaupajo, po drugi strani pa me skrbi, ker nimamo dovolj oz. nobenega kandidata iz prve in druge lige, da bi lahko predstavljali svoje argumente.
Kakorkoli, letos ne bom kandidiral, razlogi pa so trije.
Najpomembnejši je čas, kot je že nekdo omenil in se tudi sam zavedam. Na žalost oz. na srečo, kot jaz na to gledam, se mi obeta en zelo lepo dogodek v zasebnem življenju, ki mi bo najmanj v naslednjih treh mesecih verjetno pobral večino prostega časa, ki ga bom imel.
Drugič, ne čutim se še dovolj močnega v taktikah, ko si nasproti stojijo tako močna moštva, kot je reprezentanca, Vem, da je letos "dovolj" entuzijazem, kar je pravzaprav zaskrbljujoče, kot sem prej povedal, saj se nobeden prvo in drugoligaš še ni javil.
Tretjič, letos bom pomagal bracotu pri U-21 reprezentantih, kjer bom nabiral izkušnje pri taktiki reprezentančnih tekem, vzpodbujanju menedžerjev pri treniraju svojih perspektivnih igralcev itd.

Kot je nekdo na forumu že omenil, imamo letos dokaj švoh reprezentanco, zato je to idealen čas, ko lahko trener postane nekdo, ki mogoče še nima dovolj izkušenj, a ima dosti volje in navdušenja nad igro ter časa, da vse skupaj organizira. Zato bom vsakega takšnega podprl in bom vesel, če mu bom lahko od časa do časa pomagal pri taktiki za tekme, kjer se po moje največ naučiš.

Drugače pa naj navržem še eno moje razmišljanje: to igro sva začela igrati skupaj z bratrancem, ki je že od prej igral Trohpy Manager in ga naštudiral v nulo. Zadnjič mi je rekel, da v takšnih managerskih igrah ni težko biti eden izmed najboljših, le nekaj pravil in nasvetov si moraš prebrati ter vložiti čas; uspeh bo že prišel sproti. Mislim, da se strinjam z njim, kajti če nekdo v BBju začne iz četrte lige, nabere 6 solidnih 18-letnikov in pridno trenira - le kaj ga ustavlja, da ne bo s časom postal eden izmed najboljših?
To mi ni bilo preveč všeč, saj to pomeni, da je edino merilo za uspešnost v igri čas (in nekaj volje), kar ni prav velik izziv (mogoče se bom ugriznil v jezik, ko bom enkrat prišel v prvo ligo...bomo videli). Na srečo imamo zato mlado in člansko reprezentanco, kjer samo čas ni dovolj, temveč je potrebnega še veliko več in tukaj jaz vidim izziv, ki sem ga čez čas pripravljen sprejeti.

Še enkrat najlepša hvala vsem za besede podpore, potrudil se bom, da v tem letu in naslednjih čimveč naredim za mlado in člansko reprezentanco!

This Post:
00
169183.18 in reply to 169183.15
Date: 1/13/2011 3:16:15 AM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
Hvala, za zaupanje. O kandidaturi sem začel razmišljati zadnja dva dneva, ko sem ugotovil, da se ni prijavil nobeden uveljavljeni manager. No, počakal bom še do večera in potem videl kako bo stanje...če bom kandidiral bom to tudi objavil na forumu.
No, časa imam dovolj (saj sem pred kratkim diplomiral), motivacija za vodenje rep. pa je vedno prisotna.
Lp

This Post:
00
169183.19 in reply to 169183.18
Date: 1/13/2011 10:51:07 AM
Overall Posts Rated:
170170
Hvala, za zaupanje. O kandidaturi sem začel razmišljati zadnja dva dneva, ko sem ugotovil, da se ni prijavil nobeden uveljavljeni manager. No, počakal bom še do večera in potem videl kako bo stanje...če bom kandidiral bom to tudi objavil na forumu.
No, časa imam dovolj (saj sem pred kratkim diplomiral), motivacija za vodenje rep. pa je vedno prisotna.
Lp

Sedaj si me pa pošteno užalil :'(.

Jaz sem pa od septembra delal kot norec za šolo, ker se bom vpisal na Gimnazijo Jožeta Plečnika, in sedaj imam šele 3 tedne miru(ne bo ocen).

Sicer ti pa čestitam pri diplomi ;)

This Post:
00
169183.20 in reply to 169183.16
Date: 1/13/2011 11:52:16 AM
Overall Posts Rated:
170170
JamesTheMan je v forumu vprašanja odgovoril:
Veš, jaz že 2 sezoni odgovarjam novincem v moji in tujih ligah na njihova vprašanja ;) Če zasledim novinca, ga vprašam če potrebuje pomoč, in pričakujem odgovor, itd...

Očitno imaš precej časa in si zelo zagret, tako da če boš tako delal in iskal mladince in jih posredoval tistim, ki bi jih trenirali, bi bilo fajn, če postaneš selektor.

Zdravo!
Jaz to počnem že 2, ali 3 sezone, zadnji 2 sezoni sem pa aktiven na forumu zelo velik.

No ja, bilo bo fajn, sam ostali me ful podcenjujejo, in to me zelo užali...

This Post:
00
169183.21 in reply to 169183.20
Date: 1/13/2011 12:03:36 PM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
objavil sem tudi jaz svojo kandidaturo...

This Post:
00
169183.22 in reply to 169183.21
Date: 1/13/2011 12:36:34 PM
Overall Posts Rated:
170170
3, in prvi stavek v 4.odstavku me spominjata na mojo kandidaturo...

Saj je vseeno, velik sreče ti želim na volitvah!

Lp 3:)

This Post:
00
169183.23 in reply to 169183.18
Date: 1/13/2011 5:34:42 PM
Overall Posts Rated:
170170
Dobro, sedaj imam šanse da postanem selektor manjše, me pa neki zanima.
Čemu se ti tako mudi v SKL?

Jaz osebno imam več izkušenj od tebe, sem imel že prej en klub s katerim sem začel v 3.sezoni, ampak sem ga izgubil zarad napake GM-ja, ampak daj mi nekaj razloži.

Jaz zelo uživam v IV. ligi.
Zmage in porazi, itd...
Uživam pa še posebej ob treniranju mladih igralcev, in v nižjih ligah je tudi manjša možnost poškodbe, kot v višjih, ampak sem kralj IV.lig.
Začel sem pred tabo, zakaj, zakaj si tako želiš iti v SKL?
To ja, da si želiš postati prvak, in itd...., ampak a si kdaj razmišljal, da bi se upočasnil, naredil to in ono, počakal par sezon, in pol šel v višje lige?
Moj plan, osebno, je sestavljen iz 20 sezon.
V temu planu je koliko denarja moram imeti na računu, kakšen stadion, kakšne igralce, vse lepo narejen.
Zato bom v IV. ligi počaku še mal.

Pol bom pa eksplodiru, šel v III. ligo, zmagu ligo, ampak ne bom napredoval ker bom zanalašč izgubil...
Poglej v mojo 13. al 12. BB sezono.
Zlahkoto bi napredoval.
Pa nisem hotel...
Si lepo nabiram denar na financah, ker ga rabim.

Vem, ti si bolj izkušen od mene glede taktik, toda moraš vedeti da tudi če imaš ne vem kakšno znanje o taktikah, v NT ti ne bo to kaj pomagalo.
Lahko probaš nasprotnika presenetiti, z novo uveljavljeno taktiko, si prepričan da boš zmagal, a pazi, da on ne preseneti tebe.

No, to je bilo vse z moje strani.

Želim ti veliko sreče ne volitvah.

Lp

From: ElanNM
This Post:
11
169183.24 in reply to 169183.23
Date: 1/13/2011 7:29:36 PM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
176176
Da se še tle oglasm:
Vsem, ki ste želeli selektorja iz SKL lige, ki je začel na dnu, torej v 4 ligi imate sedaj možnost da glasujete zame! vprašajte vse kr hočete imam odgovor na vsako vaše vprašanje!
GLASUJTE ZA SLOVENIJO, GLASUJTE ZAME!

From: KK Rudar

This Post:
11
169183.25 in reply to 169183.24
Date: 1/14/2011 1:33:29 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Končno en pravi kandidat za selektorja.Bravo.Imaš moj glas.

Advertisement