valla henüz sokaktaki çinli algım ile oyundaki çinli algım henüz farklı. ama geçen sene allahın çinlisiyle aşırı salakça bir durum yaşamıştım.
ne işim varsa tek başıma eminönünden geçerken ulen dedim şu boğaz turu neyin nesi acaba, işim de yok bineyim şu vapura. binmez olaydım. bir çinli var, adam geçtiğimiz yerlerdeki binaları minaları öyle bir inceliyor ki... hayran hayran bakıyor istanbula bunu da dışarı yansıtıyor tamam mı. ben de 5 saattir boğaz turu denen saçmalıkta mahsur kalmışım aşırı canım sıkılıyor iğrenç bir ortam var. müzik filan dinliyorum, aklıma bir şey geldi. ulen dedim bu adam madem istanbula bu kadar meraklı tam bir istanbul müziği eşliğinde geçsin gitsin istanbuldan şöyle içi daha bir hoş olsun. gittim adamın yanına, uzattım adama mp3ün kulaklığını, dedim "AL! İSTANBUL MUUZİK!" dedi "hmm okey", taktı kulaklığı. dikkat edersen şu anda bir çinli ile iletişim içindeyim. resmen bir çinliye müzik dinletiyorum. şarkının da yaklaşık 30-40 saniyelik bir introsu var klarnet epey derinden geliyor. herifin tepkiye bak: taktı kulaklığı 2 saniye sonra arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşşek dinliyormuş gibi kafasını oynatmaya başladı, 10 saniye sonra thank you dedi kulaklığı geri verdi. o introyu duymadığından emindim. adam dinlemedi!
sonra eve gelip buzzerda çinli kesiyoruz :P
düşünebiliyor musun ya adama turist diye meraklı diye ilgiyle yaklaşıyoruz, canımız da sıkılmış, gördüğümüz muamaleye bak arkadaş. bu yaptığını neye yoruyorsun şimdi söyle bakalım? çinliler ne kafası yaşıyo lan demekle çözülecek iş değil bu yani :D bu adamları ben sevmeyim de kim sevmesin?
Last edited by silsüpür at 9/20/2012 7:01:51 AM