BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: baruch2

To: Ehud
This Post:
00
225850.147 in reply to 225850.146
Date: 10/19/2012 4:40:40 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
תגיד מה קורה עם פיני באמת?
קודם כל אני שמח שיש פה צדיק בסדום כמו שאומרים שאולי לא מסכים עם ההחלטה שלי אבל בהחלט מכבד אותה ועל זה אהוד קיבלת כדור ממני.

לגבי השארת ארבעת השחקנים: כמו שאמרתי אני לא שלם ב 100% עם ההחלטה הזאת ולאור דבריך יכול מאוד להיות שאחליט לנפות גם שחקנים אלו (מצטער ניר) את ההחלטה אני אקבל אחרי סיום אימוני הבוקר ועדכון הסקילים.

נושא הנסיון כמו שהזכרת הוא גם פקטור בפוטנציאל שחקן, כמו שאמרת כל שחקן שמשחק משחק בנבחרת הקפיצה שלו בנסיון הרבה יותר מהירה מאשר משחק בקבוצה שלו או גביע להשוואה.

וכמו שאמרת לא ברחתי לחו"ל אבל אתמול במקרה הייתי בחולון(לא רחוק מזה)

From: Ofer
This Post:
11
225850.148 in reply to 225850.145
Date: 10/19/2012 4:48:55 AM
Overall Posts Rated:
7979
היי

נראה לי לגיטימי לחלוטין לקדם ולצ'פר שחקני נבחרת המשחקים בליגה הישראלית, גם אם זה בעקבות בקשה של מאמן של שחקן מסוים. באותה מידה בסיטואציות מסוימות המחויבות של מאמנים ישראלים לנבחרת הישראלית היא גדולה יותר. לעניות דעתי אין פה כל פגיעה ספורטיבית, השחקנים הנ"ל הם חלק מסגל הנבחרת, לא זימנו אותם במיוחד כדי לצ'פר מנהל זה או אחר.

נושאים אלה הם שיקולו ואחריותו של מאמן הנבחרת ולדעתי המנדט שניתן לאימון הנבחרת כולל גם התנהלות ויחסים מול מאמנים המחזיקים בשחקני נבחרת.

לדעתי המהלך הוא מקצועי והוגן, בייחוד כשאין למאמן / צוות הנבחרת אף שחקן בסגל, ובעצם ניתן להגיד שהוא "פוגע" (לא פגיעה משמעותית לדעתי, אבל עדיין) בעצמו היות שגם הוא מתחרה בליגת העל ו "ירוויח" מפגיעה כלכלית בקבוצות המתחרות מולו.

בעניין זה ובאופן כללי, ברוך, אודה לך אם תוכל להסביר מה הסיבות להחלפת הסגל ומה מרוויחים מזה, רק בשביל ההבנה הכללית שלי (ואולי של מאמנים נוספים).

To: Ofer
This Post:
00
225850.149 in reply to 225850.148
Date: 10/19/2012 4:56:17 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
שלום עופר(אני מניח שזה שמך)וברוך הבא לדיון.
כמו שאמרתי מקודם, ההחלפה של סגל הנבחרת תהיה בעיקר כדי להריץ דם חדש בנבחרת, כל משחק ששחקן משחק גם אם זה בידידות נותן פוש רציני לנושא הנסיון כמו שאהוד הזכיר כאן.

שיהיה ברור: הנבחרת תהיה חלשה יותר, אבל כל זאת רק לידידות שאלה לא משחקים רשמיים ששם אנחנו כמאמני נבחרת עושים כל מיני נסיונות בסגל כאלה ואחרים.

בנוסף לכך אני רוצה לבדוק שוב את הסקילים של שחקנים ולעדכן אותם בקובץ(יכול מאוד להיות שיש שחקן שקפץ בצורה משמעותית מאוד ולא קיבלנו דיווח מאותו מאמן שמן הסתם רובם לא מעדכנים .

אני מקווה שעניתי על שאלתך.

From: LA-Nir

This Post:
00
225850.150 in reply to 225850.149
Date: 10/19/2012 5:30:29 AM
Overall Posts Rated:
343343
דרך אגב בלי קשר לשחקנים שישחקו בנבחרת בתקופה הזאת רצוי שאת משחקי הידיקות תקבע מול נבחרות שאתה בטוח שאפשר לנצח עם סגל השחקנים שאתה מעמיד כי גם משחקי הידידות משפיעים על הדירוג העולמי ואולי זה יוכל למזער בטיפה לא בהרבה את הפגיעה שם

שי התקיפה לגבי קונספירציה לא הייתה מופנת כלפיך אלא כלפי אור שחיכיתי לתגובה הזאת שלו מכיוון שרוב הפוסט שלי לא הופנה כליפיו לא הפנתי אותו ישירות כלפיו

בנוגע לבוסט לניסיון אני באופן אישי לא שמתי לב יותר מדי לשינוי אצל החברה שמשחקים בנבחרת במהירות העליה בניסיון אבל אני יודע שהיא קיימת

ואם כבר רוצה לדבר על זה על ההשפעה על הניסיון אז למה קבענו את הגיל 25 ולא26? הקאדר המוביל של ה 4 עונות הקרובות של הנבחרת מורכב משלד של בני 26 וכן תבורי נמצא בגיל 26 ודודי של אהוד בכלל בן 25 פרישמן של צ'ארלס בן 27 וגם ישמח לתוספת ניסיון וגם הנבחרת תשמח מזה

אז לא אני לא מסכים עם ההחלטה להוציא את כל הסגל ולהחליף אותו עם צעירים למשחקים אני בהחלט מבין ומסכים לבדוק את הסקילים ולעדכן את המאגר

אבל כמו שאמרתי לשחק עם בני 25-22 יכול מאוד לפגוע בנו במשחקי הידידות שגם יכולים לפגוע לנו בדירוג בסופו של דבר כל הדברים האלה צריכים להיכנס לחשבון של המאמן

אני ברור אקבל כל החלטה סופית של המאמן ואפעל בהתאם עם השחקן שלי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Tzachi

This Post:
00
225850.151 in reply to 225850.149
Date: 10/19/2012 5:47:50 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני בכלל לא חושב שנכון להחליף את כל הסגל. - רוצה לעדכן נתונים? תחליף את כל השחקנים - תבדוק נתונים של כל השחקנים הצעירים ותחזיר הכל בחזרה למקום - אבל תעשה את זה רק בסוף העונה - לאחר כל משחקי הידידות של העונה ולפני התאפסות הכושר וההתלהבות של הנבחרת - כדי לא לפגוע עוד קצת במיקום של הנבחרת. בינתיים תעלה לידידות עם הסגל הרגיל של הנבחרת. - לא רואה שום סיבה לעשות את זה אחרת.
אין מה לבדוק תפקוד של שחקן מסוים במשחקים - תבדוק את התכונות שלו אבל בסוף העונה.
בנוגע להחלטה להשאיר את שחקני הנבחרת ישראל שמשחקים בקבוצות בארץ - אותה אני יכול להבין - כי לפי מה שמספרים מקבלים על שחקן נבחרת כמה עשרות אלפים כל שבוע, וכאשר מדובר בשחקן ממדינה אחרת מקבלים 5-10 אלף שבועי. אז את ההחלטה הזו אני בהחלט יכול להבין.

This Post:
00
225850.152 in reply to 225850.147
Date: 10/19/2012 5:53:38 AM
Overall Posts Rated:
9999
בתור אחד שאין לו אינטרסים בנושא פרט להצלחת הנבחרת אני רוצה להצטרף
ולתמוך בהשארת השחקנים שמשחקים אצל מאמנים ישראלים, צריך להבין שההשפעה
הכלכלית מאוד משמעותית וגם כך יש לנו מחסור במשתמשים שמחזיקים שחקני נבחרת (4????????).
חוץ מזה הייתי ממליץ להשאיר גם שחקנים שנמצאים אצל מאמנים זרים שמשתפים פעולה יפה
כדי לעודד גם אותם.

בדיקת תכונות היא לגיטימית וחשובה, אבל אם אין לכך השפעה על ההתלהבות לעונה הבאה
אתה יכול פשוט להוסיף ולנפות שחקנים על אותה נקודה בסגל (אם אני טועה אשמח שתתקן אותי).

בסיכומו של עניין אני חושב שעדיף שתבחן במשחק רק את השיכבה העליונה של השחקנים, עם השחקנים שימשיכו
להיות חוט השידרה של הנבחרת גם בעתיד, מה שייתן אינדיקציה למצב.

This Post:
00
225850.153 in reply to 225850.152
Date: 10/19/2012 8:02:11 AM
Overall Posts Rated:
99
אני עדיין מאוד מוטרד מהתהליך שנענים לבקשות של מאמני קבוצות - חובה שהדבר היחיד שצריך לקבוע זה השיקול המקצועי וטובת הנבחרת כפי שהמאמן חושב.

אוסיף עוד דבר, הרי במקום אותם 4 ישראלים וסה"כ 18 שחקנים ייבחרו אחרים, חלקם מישראל מה שגם תומך בנבחרת בהנגשתה ליותר משתמשיםפה ויצירת מחוייבות ואולי יגדיל את הכדאיות להמשך השקעה באותם שחקנים עד גיל 25 - לדעתי זה לגיטימי ביותר.

שוב בגלל התהליך וגם בגלל שאני חושב שזה לא נכון אני אשמח בעם תבוטל ההחלט של החריג חלק השחקנים שלא על בסיס מקצועי - יש כאן ריח וטעםלא טובים.

Last edited by shayn00 at 10/19/2012 8:03:27 AM

From: shayn00

To: Ehud
This Post:
00
225850.154 in reply to 225850.146
Date: 10/19/2012 8:08:52 AM
Overall Posts Rated:
99
אני מסכים שהשקיפות חשובה וראויה - במקרה הזה היא התה קצת מגומגמת אבל נעזוב את זה (לא פורט מי ביקש ולמה להשאיר דווקא 4 שחקנים)
אני גם מקבל חלק מההודעות שאתה מדבר איתם, כאמור אני חדש יחסית כאן אבל שמדברים על שקיפות
צריך לדעת ולאפשר לכולםלדבר.

לא יודע מה אותו משתמש אמר או איך הוא אמר אבל דברי ביקורת מחזקים אותנו ולא מחלישים כ עוד הם אמרים בצורה מכובדת וסבירה.

חסימת משתמשים להתבטאות הנה צעד חריג, ושוב, אין לי מושג מה הוא אמר ואולי הוא עבר את הקו האדום אבל צריך לקחת בחשבו שיש כאן מחיר כבד של חופש בחירה.

אשמח לדעת האם הוא ביקר את הנבחרת ו/או החלטות הנבחרת או שמה היו כן עניינים של דרך לא דרך קללותוכו'.

From: Ehud

This Post:
00
225850.155 in reply to 225850.154
Date: 10/19/2012 8:21:21 AM
Overall Posts Rated:
274274
אין שום כוונה לחסום אף רחד מלדבר את דעתו.
אוסיף ואגיד שאף אחד מישראל לא חסם את המאמן המדובר כך שלא היה מקרה של חסימת השמתמש עקב ביקורת שלא אהבנו נגד הנבחרת.

לא ארחיב על אף מקרה כי זה מנוגד לחוקים, רק אגיד שלא מדובר באף מקרה ברפובליקת בננות. אין רדיפות אישיות ולא מחפשים אף אחד. כל מי שמרגיש שנעשנ לו עוול רשאי לערער והמקרים מטופלים על ידי גורמים בכירים יותר

ביקורת זה דבר מבורך, כל אחד והסגנון שלו. כל עוד שלא עוברים על החוקים ושומרים על תרבות דיבור, רז הכל בסדר...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir

This Post:
00
225850.156 in reply to 225850.153
Date: 10/19/2012 8:34:15 AM
Overall Posts Rated:
343343
דבר ראשון הוא אמר מי ביקש אני הסברתי למה ביקשתי

דבר שני הסברתי יפה מאוד את הראציונאל מאחורי הבקשה שלי גם לברוך וגם פה בפורום

בנוף הקונצנזוס בקהילה הוא נגד המהלך הזה שנראה תמוה מעט

הוצאה של שחקני נבחרת לחצי עונה מוריד מאוד מאו את הכדאיות שלהם בקבוצות מהפן האישי ולא מזן היה פה תנועה להחזרת הישראלים לקבוצות הישראליות ואם הם מחוץ לנבחרת לחצי עונה כל פעם לא רק שזה לא מעודד את ההחזקה שלהם אלא אף עושה ההפך

לבוף הייתי מביע את ההסתיגות שלי מהמלך גם אם היה הגיל מוגבל ל 26 (ושוב זו השכבה שכרגע מובילה את הנבחרת ולדעתי רצוי לשבת עליה ולטפח אותה בכמה שיותר במיוחד אם מכניסים את השיקול של הניסיון ) והשחקן שלי כמו שאמרתי כבר וכמו שאפשר לברר בקלות כן נכנס לגיל 26

כמו שאמרתי אני הברתי את נקודת המבט שלי לגבי המהלך כולו ואמרתי שאני בסופו של דבר אעמוד מאחורי החלטת המאמן

אבל באמת שלהגיד ההחלטה לא נובעת מקישולים מקצועיים ולא מריחה טובה זה טיפשי לחלוטין אם יורשה לי להגיד

לא מכיר את ברוך לא בקשר איתו יותר מדי הדיבורים היחידים שלנו בהודעות היו כאשר הוא התיעץ איתי לגבי מספר משחקים העונה ושמחתי לתת את דעתי הבקשה הייתה מקצועית נטו והיא משפיעה לא רק עלי אלא גם על כל מי שמחזיק שחקן נבחרת

ודרך אגב הבקשה שלי לא הייתה תשאיר את תבורי היא הייתה נגד המהלך כולו אמרתי לברוך שכמו שאני רואה את זה הוצאה של השחקנים לחצי עונה עכשיו זה לירוק למאמנים שמחזיקים בשחקני הנבחרת (גם ישראלים וגם זרים) בפרצוף מאמנים שדואגים לשחקנים האלה בשוטף ומשתדלים לשמור על כושר משחק גבוה כל העונה

התשובה של ברוך הייתה שהוא מוכן להשאיר את החברה שמשחקים בקבוצות ישראליות כי שם באמת ההבדל הוא גדול

קיבלתי את "הפשרה" בהבנה ואמרתי אחלה כי לפחות כך הוא מעודד קבוצות ישראליות להחזיק שחקני נבחרת

אני יכול להגיד שאני באופן אישי אם תבורי לא ישאר אני אעשה את ההחלטות שלי שרוב היכויים יהיה למכור אותו כי אני לא אוכל להחזיק אותו במצב הנתון במצב כזה אני אשמח אם מאמן ישראלי יקנה אותו אבל ברגע שהשחקן משחק רק חצי עונה בנבחרת אני אבין לחלוטין אם אנשים לא יחשבו שזה שווה את ההשקעה במיוחד ששחקנים ישראלים כמעט תמיד נמכרים לקבוצות ישראליות במחירים הגבוהים ממחירי השוק וזו אחת הסיבות שלא רואים אותם כמעט בקבוצות ישראליות

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
225850.157 in reply to 225850.156
Date: 10/19/2012 9:28:53 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
אני רוצה לומר כאן משהו.
אני כרגע בתהליך בדיקת רשימת השחקנים ואני גם יכול לומר לכם כיצד אני עושה זאת.
אני מתחיל בשחקנים לפי תפקודם סנטרים,פאוורים, וכן הלאה.
כרגע אני רק בהתחילת התהליך ובודק את הסנטרים.
בנתיים שוחררו שני שחקנים שממילא לא תרמו לנבחרת כמעט במהלך הקמפיין (וונסובר וברדפורד) לגבי ברדפורד אני רוצה לשתף אתכם במשהו מעניין, המאמן שלו ביקש ממני לפני כשבועיים לנפות אותו מהסגל מכיון שלטענתו איננו טוב מספיק, אז לפחות הנה לכם דוגמא הפוכה שאני חייב לומר מאוד מוזרה.

כרגע המצב לא מלבב: חוץ משחקן אחד שרשמתי אותו בצד כאפשרות להכניס אותו (אני מדבר כרגע רק על סנטרים) כל השאר או שלא זזו בסקילים או שזזו אבל בצורה מאוד מינורית ומאכזבת.

עדיין יש מצב שאני ארד מכל הפרוייקט הזה הכל תלוי בתוצאות שאקבל.
בברכת שבת שלום.

Advertisement