דרך אגב בלי קשר לשחקנים שישחקו בנבחרת בתקופה הזאת רצוי שאת משחקי הידיקות תקבע מול נבחרות שאתה בטוח שאפשר לנצח עם סגל השחקנים שאתה מעמיד כי גם משחקי הידידות משפיעים על הדירוג העולמי ואולי זה יוכל למזער בטיפה לא בהרבה את הפגיעה שם
שי התקיפה לגבי קונספירציה לא הייתה מופנת כלפיך אלא כלפי אור שחיכיתי לתגובה הזאת שלו מכיוון שרוב הפוסט שלי לא הופנה כליפיו לא הפנתי אותו ישירות כלפיו
בנוגע לבוסט לניסיון אני באופן אישי לא שמתי לב יותר מדי לשינוי אצל החברה שמשחקים בנבחרת במהירות העליה בניסיון אבל אני יודע שהיא קיימת
ואם כבר רוצה לדבר על זה על ההשפעה על הניסיון אז למה קבענו את הגיל 25 ולא26? הקאדר המוביל של ה 4 עונות הקרובות של הנבחרת מורכב משלד של בני 26 וכן תבורי נמצא בגיל 26 ודודי של אהוד בכלל בן 25 פרישמן של צ'ארלס בן 27 וגם ישמח לתוספת ניסיון וגם הנבחרת תשמח מזה
אז לא אני לא מסכים עם ההחלטה להוציא את כל הסגל ולהחליף אותו עם צעירים למשחקים אני בהחלט מבין ומסכים לבדוק את הסקילים ולעדכן את המאגר
אבל כמו שאמרתי לשחק עם בני 25-22 יכול מאוד לפגוע בנו במשחקי הידידות שגם יכולים לפגוע לנו בדירוג בסופו של דבר כל הדברים האלה צריכים להיכנס לחשבון של המאמן
אני ברור אקבל כל החלטה סופית של המאמן ואפעל בהתאם עם השחקן שלי
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain