BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: shayn00

This Post:
22
225850.142 in reply to 225850.141
Date: 10/19/2012 1:14:11 AM
Overall Posts Rated:
99
הרעיון תחת מקצועיות היא לא לעשות טובות 'קטנות' קבעת כלל תעמוד בו.

האמת יכול להיות שאני מסכים עם ניר ומקצועית אין ממש הצדקה להחלפה גורפת, יחד עם זאת, התקבלה החלטה ע"י המאמן שיש בה שיקולים זרים כן חברים בחיים האמיתיים לא - לא שאלתי ולא רלוונטי.

לגביי נושא הבעיות הכלכליות גם שיקול שיכול להיות רלוונטי מבחינתי, אבל שוב אותם בעיותבדיוק יכולים להיות בקרב מאמנים לא ישראלים רק ששם המחוייבות הטבעית הרבה יותר נמוכה כך שאם כבר הייתי יוצא 'גבר' איתם

לגבי תיאוריות קונספירציה - אין לי מושג על מה אתה מדבר ולא יודע למה אתה תוקף אותי, אני משמשחדש כאן ששאל שאלה מאוד לגיטמית אני חושב וקיבל תגובה נלעגת למה ?

דווקא תגובה הנלעגת גרמה לי לשנות הצבעה לחוסר שביעות רצון וברור לי שאני לא אצביע למאמן הנוכחי ללא קשר למשחק עם רוסיה וכו'.

תענו באופן ישיר לשאלה לא חברים או משתמשים. למה עדיף לי לצ'פר חק מאמאמנים על פני אחרים ?
למה לא תיקשרתם זאת למאמנים האחרים (אולי גם להם יש קשיים כלכליים ??
אישית שמעוניין למכורשחקן - שיבושם לו שיאיים על מישהו אחר, לטווח ארוך נבחרת צריכה להתנהל ע"י מחוייבות ולא איומים

Last edited by shayn00 at 10/19/2012 1:14:42 AM

This Post:
00
225850.143 in reply to 225850.140
Date: 10/19/2012 1:20:54 AM
Overall Posts Rated:
99
ע"פ תקנון המשחק מותר לפרסם כאן ?

From: baruch2

This Post:
00
225850.144 in reply to 225850.142
Date: 10/19/2012 2:43:18 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
קודם כל אם חשת מותקף אז אני מתנצל מראש .
שנית: טובות קטנות טובות גדולות, זה לא ממש הנושא כאן, אני שוב חוזר ואומר הרעיון מאחרי ההחלטה להחליף זמנית ושוב אני מדגיש זמנית
את כאדר השחקנים זה
א. לצורך בדיקה מעמיקה של קפיצות בסקילים של שחקנים
ב.התחלת הרצה של דור חדש של שחקנים, יש שחקנים כמו אמיעד אשכנזי שאולי נשארו לו עונה אחת או שניים בנבחרת.

לגבי הקונספירציה: נורא פשוט מישהו כאן לא שמתי לב בדיוק מי כתב בפוסט קודם שזו קונספירציה שאני משאיר 4 שחקנים ספציפיים משיקולים זרים ולא טהורים, ולכן היה חשוב לי לומר את דבר בנושא
בעיות כלכליות: אני בכל זאת חושב ויש לא מעט שיחלקו עלי וזה בסדר שיש להתחשב יותר במשתמשים שלנו, יכולתי לבוא ולומר היי בוא נשאיר רק את תבורי כי הוא שייך לקבוצה של ניר, ואז אהוד וצ"ארלס יבואו ויגידו מה פתאום.
לגבי המשתמשים הזרים ברור שגם הם עושים עבודת קודש בהחזקת השחקנים שלנו, אולם אפשר להסביר תמיד להם בצורה יפה וזה מהלך זמני.
דוגמא פשוטה מאוד: לפני התחלת הקמפיין היה שבוע של בדיקות שחקנים כאשר חוץ מ3 שחקנים כל שאר שחקני הנבחרת נופו.
פנה אלי בצורה יפה המנהל שמחזיק את קביליו שהוא מאיחוד האמיריות ושאל אותי מה קרה? אז הסברתי לו והוא קיבל זאת בצורה יפה! ואם הוא יפנה אלי שוב יקבל גם הסבר וכן כל משתמש אחר שמחזיק כרגע בשחקן נבחרת.
שיהיה ברור לכולם
ניר לא איים: הוא ביקש יפה ונענתי לבקשתו ולמי שיש בעיה עם זה אז הבעיה שלו ולא שלי.

This Post:
00
225850.145 in reply to 225850.144
Date: 10/19/2012 3:26:25 AM
Overall Posts Rated:
99
הי,

ראשית ההתקפה הגיעה מניר, כנראה הוא חש מאויים, חבל .- תודה בכל מקרה

כבתי את זה, יכול להיות שבקטע המקצועי אני לא לגמרי מבין את ההחלטה או מסכים איתה - אבל לגיטמי מאוד מבחינתי.

מבחינתי הקטע המשמעותי זה עניין הטובה הקטנה גדולה ב 3 היבטים:

1. אתאותו תיקשור וזמניות שתיכננת להעביר למאמנים הזרים תעביר גם למאמנם המקומיים, אני שוב חוזר למאמן זר יש פחות אינטרס בהצלחת הנבחרת הלאומית ממקומי.
2. הבחריה שלך שהנבחרת תתמוך בקבוצה של ניר (וקבוצות נוספות) יוצרת פגיעה ספורטיבית בקבוצות שהנבחרת לא תומכת בהם. ולהשארי שחקן בגלל החלה לא מקצועית זאת תמיכה. שפוגעת בקבוצות המתחרות בליגת העל
3. כנראה שכל השחקנים שלי מרווחים כמו חצי שחקן נבחרת, קצת מצחיק אותי שמישהו 'נקלע' לבעיות כלכליות - יש לך בעיות ? תבדוק איך אתה מנהל את הקבוצה באופן נכון יותר בייחס למטרות שלך - אני מבין שהוא לא איים והוא היה צריך לקבל את אותה תשובה של איחוד האימרויות.

אי לכך כדי שהמקצועיות תשלוט ולא רינוניםעל 'טובות' כאלה או אחרים והתנהלות לקויה אני מפציר בך לשנות את ההחלטה, גם אני בקהילה וזו הטובה 'הקטנה' שאני מבק - תדאג רק לנבחרת.

זה בסדר לטעות, להמשיך לטעות זה בעיה שעלולה לייצר ריח של ניגוד עניינים

תודה

From: Ehud

This Post:
11
225850.146 in reply to 225850.145
Date: 10/19/2012 3:51:46 AM
Overall Posts Rated:
274274
שלום חברים

בתור מי שעוד מקבל הודעות מפיני לגבי קונספירציות שונות ומשונות אני ארצה לדבר על הנושא הזה קצת.

מאוד יפה מברוך שהוא רושם פה בשקיפות מלאה לחלוטין כל החלטה שלו, גם אם היא טובה וגם לא. השקיפות הזאת בלבד מוציאה כל אספקט של קונספירציה.
אז בואו נעשה קצת סדר בדברים.

ברוך קיבל החלטה לשנות את הסגל לתקופת משחקי הידידות - ושיתף אותנו
ברוך קיבל החלטה להשאיר מספר שחקנים שמאומנים בארץ על ידי מאמנים ישראלים - ושיתף אותנו
ברוך לא ברח לחו"ל - הוא חלק פעיל מהדיון שנוצר מאחורי 2 ההחלטות האלו...

זה כבר מראה עד כמה הוא נקי והגון.

אני מבין ביקורת כלפי כל אחת מההחלטות - אני לא בטוח שיש מה לראות את דור העתיד משחק זה לא באמת תורם כלום. מצד שני אני מבין את זה שאנשים לא מבינים למה לצ'פר מאמנים ישראלים של שחקני נבחרת.

אגב שתדעו שלאמן שחקן נבחרת גורר הרבה פעמים ויתורים לא קטנים וזה לא כזה נורא לתת בחזרה כשאפשר, אבל נשים את זה בצד כי זאת היית בחירה שלי לאמן שחקני נבחרת ולהנות ממרצ'נדייס גבוהה כשהם משחקים בנבחרת.

אני אקבל כל החלטה של ברוך ואני חושב שזה דיון חיובי - רק תשמרו אותו ברמה נורמאלית ולא ברמה של קונספירציות ושטויות אחרות. ברוך משתף אותנו בכל ההחלטות שלו.

אגב נקודה נוספת לדיון - יש האומרים ששחקנים צוברים ניסיון ממשחקי נבחרת. לא שווה להשקיע בשחקנים שאנחנו בטוחים שישארו איתנו בקמפיין הבא?? לעלות להם את הניסיון ולשפר אותם?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

To: Ehud
This Post:
00
225850.147 in reply to 225850.146
Date: 10/19/2012 4:40:40 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
תגיד מה קורה עם פיני באמת?
קודם כל אני שמח שיש פה צדיק בסדום כמו שאומרים שאולי לא מסכים עם ההחלטה שלי אבל בהחלט מכבד אותה ועל זה אהוד קיבלת כדור ממני.

לגבי השארת ארבעת השחקנים: כמו שאמרתי אני לא שלם ב 100% עם ההחלטה הזאת ולאור דבריך יכול מאוד להיות שאחליט לנפות גם שחקנים אלו (מצטער ניר) את ההחלטה אני אקבל אחרי סיום אימוני הבוקר ועדכון הסקילים.

נושא הנסיון כמו שהזכרת הוא גם פקטור בפוטנציאל שחקן, כמו שאמרת כל שחקן שמשחק משחק בנבחרת הקפיצה שלו בנסיון הרבה יותר מהירה מאשר משחק בקבוצה שלו או גביע להשוואה.

וכמו שאמרת לא ברחתי לחו"ל אבל אתמול במקרה הייתי בחולון(לא רחוק מזה)

From: Ofer
This Post:
11
225850.148 in reply to 225850.145
Date: 10/19/2012 4:48:55 AM
Overall Posts Rated:
7979
היי

נראה לי לגיטימי לחלוטין לקדם ולצ'פר שחקני נבחרת המשחקים בליגה הישראלית, גם אם זה בעקבות בקשה של מאמן של שחקן מסוים. באותה מידה בסיטואציות מסוימות המחויבות של מאמנים ישראלים לנבחרת הישראלית היא גדולה יותר. לעניות דעתי אין פה כל פגיעה ספורטיבית, השחקנים הנ"ל הם חלק מסגל הנבחרת, לא זימנו אותם במיוחד כדי לצ'פר מנהל זה או אחר.

נושאים אלה הם שיקולו ואחריותו של מאמן הנבחרת ולדעתי המנדט שניתן לאימון הנבחרת כולל גם התנהלות ויחסים מול מאמנים המחזיקים בשחקני נבחרת.

לדעתי המהלך הוא מקצועי והוגן, בייחוד כשאין למאמן / צוות הנבחרת אף שחקן בסגל, ובעצם ניתן להגיד שהוא "פוגע" (לא פגיעה משמעותית לדעתי, אבל עדיין) בעצמו היות שגם הוא מתחרה בליגת העל ו "ירוויח" מפגיעה כלכלית בקבוצות המתחרות מולו.

בעניין זה ובאופן כללי, ברוך, אודה לך אם תוכל להסביר מה הסיבות להחלפת הסגל ומה מרוויחים מזה, רק בשביל ההבנה הכללית שלי (ואולי של מאמנים נוספים).

To: Ofer
This Post:
00
225850.149 in reply to 225850.148
Date: 10/19/2012 4:56:17 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
שלום עופר(אני מניח שזה שמך)וברוך הבא לדיון.
כמו שאמרתי מקודם, ההחלפה של סגל הנבחרת תהיה בעיקר כדי להריץ דם חדש בנבחרת, כל משחק ששחקן משחק גם אם זה בידידות נותן פוש רציני לנושא הנסיון כמו שאהוד הזכיר כאן.

שיהיה ברור: הנבחרת תהיה חלשה יותר, אבל כל זאת רק לידידות שאלה לא משחקים רשמיים ששם אנחנו כמאמני נבחרת עושים כל מיני נסיונות בסגל כאלה ואחרים.

בנוסף לכך אני רוצה לבדוק שוב את הסקילים של שחקנים ולעדכן אותם בקובץ(יכול מאוד להיות שיש שחקן שקפץ בצורה משמעותית מאוד ולא קיבלנו דיווח מאותו מאמן שמן הסתם רובם לא מעדכנים .

אני מקווה שעניתי על שאלתך.

From: LA-Nir

This Post:
00
225850.150 in reply to 225850.149
Date: 10/19/2012 5:30:29 AM
Overall Posts Rated:
343343
דרך אגב בלי קשר לשחקנים שישחקו בנבחרת בתקופה הזאת רצוי שאת משחקי הידיקות תקבע מול נבחרות שאתה בטוח שאפשר לנצח עם סגל השחקנים שאתה מעמיד כי גם משחקי הידידות משפיעים על הדירוג העולמי ואולי זה יוכל למזער בטיפה לא בהרבה את הפגיעה שם

שי התקיפה לגבי קונספירציה לא הייתה מופנת כלפיך אלא כלפי אור שחיכיתי לתגובה הזאת שלו מכיוון שרוב הפוסט שלי לא הופנה כליפיו לא הפנתי אותו ישירות כלפיו

בנוגע לבוסט לניסיון אני באופן אישי לא שמתי לב יותר מדי לשינוי אצל החברה שמשחקים בנבחרת במהירות העליה בניסיון אבל אני יודע שהיא קיימת

ואם כבר רוצה לדבר על זה על ההשפעה על הניסיון אז למה קבענו את הגיל 25 ולא26? הקאדר המוביל של ה 4 עונות הקרובות של הנבחרת מורכב משלד של בני 26 וכן תבורי נמצא בגיל 26 ודודי של אהוד בכלל בן 25 פרישמן של צ'ארלס בן 27 וגם ישמח לתוספת ניסיון וגם הנבחרת תשמח מזה

אז לא אני לא מסכים עם ההחלטה להוציא את כל הסגל ולהחליף אותו עם צעירים למשחקים אני בהחלט מבין ומסכים לבדוק את הסקילים ולעדכן את המאגר

אבל כמו שאמרתי לשחק עם בני 25-22 יכול מאוד לפגוע בנו במשחקי הידידות שגם יכולים לפגוע לנו בדירוג בסופו של דבר כל הדברים האלה צריכים להיכנס לחשבון של המאמן

אני ברור אקבל כל החלטה סופית של המאמן ואפעל בהתאם עם השחקן שלי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Tzachi

This Post:
00
225850.151 in reply to 225850.149
Date: 10/19/2012 5:47:50 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני בכלל לא חושב שנכון להחליף את כל הסגל. - רוצה לעדכן נתונים? תחליף את כל השחקנים - תבדוק נתונים של כל השחקנים הצעירים ותחזיר הכל בחזרה למקום - אבל תעשה את זה רק בסוף העונה - לאחר כל משחקי הידידות של העונה ולפני התאפסות הכושר וההתלהבות של הנבחרת - כדי לא לפגוע עוד קצת במיקום של הנבחרת. בינתיים תעלה לידידות עם הסגל הרגיל של הנבחרת. - לא רואה שום סיבה לעשות את זה אחרת.
אין מה לבדוק תפקוד של שחקן מסוים במשחקים - תבדוק את התכונות שלו אבל בסוף העונה.
בנוגע להחלטה להשאיר את שחקני הנבחרת ישראל שמשחקים בקבוצות בארץ - אותה אני יכול להבין - כי לפי מה שמספרים מקבלים על שחקן נבחרת כמה עשרות אלפים כל שבוע, וכאשר מדובר בשחקן ממדינה אחרת מקבלים 5-10 אלף שבועי. אז את ההחלטה הזו אני בהחלט יכול להבין.

This Post:
00
225850.152 in reply to 225850.147
Date: 10/19/2012 5:53:38 AM
Overall Posts Rated:
9999
בתור אחד שאין לו אינטרסים בנושא פרט להצלחת הנבחרת אני רוצה להצטרף
ולתמוך בהשארת השחקנים שמשחקים אצל מאמנים ישראלים, צריך להבין שההשפעה
הכלכלית מאוד משמעותית וגם כך יש לנו מחסור במשתמשים שמחזיקים שחקני נבחרת (4????????).
חוץ מזה הייתי ממליץ להשאיר גם שחקנים שנמצאים אצל מאמנים זרים שמשתפים פעולה יפה
כדי לעודד גם אותם.

בדיקת תכונות היא לגיטימית וחשובה, אבל אם אין לכך השפעה על ההתלהבות לעונה הבאה
אתה יכול פשוט להוסיף ולנפות שחקנים על אותה נקודה בסגל (אם אני טועה אשמח שתתקן אותי).

בסיכומו של עניין אני חושב שעדיף שתבחן במשחק רק את השיכבה העליונה של השחקנים, עם השחקנים שימשיכו
להיות חוט השידרה של הנבחרת גם בעתיד, מה שייתן אינדיקציה למצב.

Advertisement