BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208863.14 in reply to 208863.10
Date: 2/8/2012 7:42:27 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers

1.איך יתנהל הצוות שלכם,האם זה אתם לבד ,כמה אתם רוצים איתכם, מה החלוקה, כמה השפעה יש לצוות?

2.אם תיתקלו בנבחרת שחזקה בהרבה מהנבחרת שלנו מה תעשו?

1. הרעיון הוא ליצור פרמידה ככה שבבסיס שלה נמצאים המאמנים בפורום שמעלים הצעות, רעיונות, מתדיינים בינם לבין עצמם, מעליהם יש את הסקאוטרים והעוזרים שאני אנהל אתם דיון פנימי, עם כל אחד ועם כמה במקביל, כשבראש הפירמידה אני מקבל את ההחלטות לאחר ששקלתי את כל הנתונים. במקביל לפרמידת ההחלטות צריכה להתבצע עבודה שוטפת שלי ושל עוזרים בנוגע לשיחות עם מאמני שחקנים לשמירת כושר ואימונים נכונים לשחקנים בתוך ומחוץ לסגל, סקאוטינג פנימי של השחקנים שלא נמצאים כרגע בסגל והתייעצות בנוגע להכנסת שחקן כזה או אחר. הרעיון הוא להאציל סמכויות כמה שאפשר, אך עדיין בצורה כזאת שאני דואג לכל מה שמתרחש, מעין ג'אגלינג מחושב שכזה. מבחינת כמות האנשים המדוברת - אני לא מאמין ביותר מ-4-5 אנשים ממש קרובים ועוד מספר אנשים דומה שעוזרים פה ושם אבל לא באופן מהותי ורציף. לצוות הזה יש השפעה מאוד גדולה וכל אחד מהם בטוח ירגיש חלק מניהול הנבחרת, לטוב ולרע.

2. אקח את הבית שלנו ואנתח את לוח המשחקים שלנו בשביל לענות על השאלה. על מנת לעלות אנחנו צריכים להיות במקום השני לפחות, מה שאומר יותר נצחונות (או הפרש סלים גבוה במקרה של תיקו) מצרפת או מרוסיה, שתי קבוצות חזקות מאוד ולא לשכוח את אוקראינה שמעלינו בדירוג שגם מעליהם אנו צריכים להיות. מן הסתם חובה עלינו לנצח את כל מי שמתחתנו בדירוג. שלושת המשחקים האחרונים בשלב הראשון הם: צרפת, רוסיה ואז אוקראינה. עכשיו הכל תלוי מצב. על מנת לנצח קבוצה חזקה מאיתנו עלינו להיות בכושר טוב יותר, עם התלהבות גבוהה יותר או ליצור הפרש גישה לטובתנו או לקוות לפגיעה טקטית מוחצת שלא תדרוש גישה עדיפה. בהתייחסות ספציפית לא בטוח שאני אבזבז התלהבות מול צרפת כאשר אני יודע שיש סיכוי שאני אפסיד ואז אפסיד גם לרוסיה וגם לאוקראינה בגלל התלהבות נמוכה. על מנת להצליח, אני אתכנן מראש אילו קבוצות אני תוקף ובאיזו צורה. למעשה התשובה שלי לשאלה היא שאי אפשר לענות עליה בצורה ספציפית, אלא צריך להסתכל על כך בצורה כללית של כל הסיבוב. אנסה כמה שיותר זמן מראש לתכנן ומצד שני להיות עירני להזדמנויות פז של שבוע כושר טוב או הפסד מיותר של אחת המתחרות. תמיד צריך להיות בראש גם שניסיון טקטי מסוכן יכול לעלות בהפרש סלים שלילי.
בקיצור, זה כמו משחק שחמט. עלי להניח עקרונות אסטרטגיים כלליים מנחים לאורך העונה, תוך הסתכלות טקטית ספציפית כל משחק במטרה למצוא איזו תחבולה שאולי תכלול הקרבה מסוימת על מנת להגיע ליעד הנכסף. אני מתנצל אם זה לא ברור לגמרי, אני אשמח להסביר את זה באופן יותר ברור בהמשך.

From: ig

To: Ehud
This Post:
00
208863.15 in reply to 208863.9
Date: 2/9/2012 12:43:24 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
ומכאן לשאלתי האחרונה לשני המאמנים ותודה על התשובות המצויינות לשאלותי הקודמות. איחו בעיות אצם רואים בסגח הנוכחי (האם בדומה לאהוד אתם מזהים בעייה במחסור הגבוהים?), וכיצד אתם הולכים להתמודד איתן?

From: GM-Arbelon

To: ig
This Post:
00
208863.16 in reply to 208863.15
Date: 2/9/2012 6:57:10 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
קרעת אותי עם שגיאות הכתיב.
יש כמה בעיות שאפשר לנסות לשפר אותן במיידי וכמה שאפשר לנסות לשפר אותם תוך 2 עונות ויש כאלה שבחרר לא.
קודם כל עניין הכושר והיציבות. זו תמיד הייתה בעייה גדולה, ואסור להתייחס רק לדודו מדינה שכבר מי יודע כמה זמן אין לו קבוצה. זה אומר להציק למאמנים ולשבת להם על הראש ולהזכיר להם כמה חשוב המשחק הזה או המשחק הזה. לתת להם הרגשה גם שהם תורמים לנו. זה יכול לעזור ואנחנו יכולים גם לפול על אוזניים ערלות.
בעיה נוספת היא הגיוון שפוגע לנו בכל העמדות כולל הגבוהים ומן הסתם עמדת הסמול. זוהי בעיה שלוקח המון זמן לטפל בה. זה יכול להיות לקדם שחקן כזה או אחר, כמו שניר אמר שקידם את קביליו. זה יכול להיות עזרה למאמנים צעירים כדי למנוע מצב שמתפתח שחקן כמו חזי קרני - משכורת ענקית ותכלס שחקן בעייתי.
הייתי רוצה לקחת את הארי ברדפורד, השחקן היחיד שלנו שבגיל צעיר עם הפוטנציאל הכי גבוה שיש במשחק והייתי מנסה לגוון אותו. לאמן המון מסירה ואולי שיהיה שחקן פוינט מעולה או אפילו לאמן תכונות פנים כמו קליעה ולנסות להביא אותו לשחקן אפשרי לסמול. מה שבטוח הייתי משתגע אם המאמן שייקח אותו ייאמן אותו רק קליעה.
הבעיה המאוד קשה של הנבחרת זה הגיל שלה. לא הגיוני שממוצע הגילאים כזה גבוה. צריך לעבוד קשה קשה בגילאים צעירים ובדראפט כדי לעשות שינוי, במיוחד מבחינת הבוגרים. אנחנו לא רוצים להגיע למצב עוד 5 עונות שהנבחרת שלנו במקום להשתפר נהיית גרועה יותר....

From: Ehud

This Post:
00
208863.17 in reply to 208863.16
Date: 2/9/2012 7:22:29 AM
Overall Posts Rated:
274274
דווקא אני חושב שהגילאים בהם כוכבי נבחרת נמצאים בערך בשיאם זה 25 - 26. פוטנציאל היכל התהילה ואמ וי פי מתאמנים לא רע בגילאים אלו ומגיעים לשיאים מבחינת יכולת ותכונות.

אני מסכים איתך בנושא של הגיוון, בעיקר בגארדים, שחקן כמו בראדפורד למשל חייב לתת יותר מקליעה והגנה, בשביל זה יש מספיק שחקנים, עם פוטנציאל כזה צריך להוציא דברים מגוונים משמעותית

גם בגבוהים אנחנו צריכים לייצר את זה - אין הרבה מאמנים בארץ ברמות הגוהות שמאמנים גבוהים ישראלים לרמת הנבחרת לעומת גארדים שיש כמו את תמיר, בוקרה, קרני, ואסנבאור, מילו, ברוכיאן ואולי שכחתי כמה. הסיבה היא המשכורות כמובן של הגובוהים האלו. אבל צריך למצוא דרך לייצר גבוהים ישראלים שנותנים את האקסטרה עם שכר גבוהה סביר (200 ככה) שיהיה רצון ואפשרות לשמור אותם ולאמן אותם


"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
208863.18 in reply to 208863.11
Date: 2/9/2012 10:39:00 AM
Overall Posts Rated:
00
אני הגשתי מועמדות למשרת מאמן הנבחרת
אני יודע שרבים יגידו שאני לא מתאים לתפקיד , וזה כנראה נכון כי אני לא מנוסה כמו המועמדים האחרים אבל אני רוצה שלכולם תינתן היזדמנות שווה להכניס אחד מהשחקנים שלו לנבחרת ולא רק לטובים ביותר.
אני רוצה שישפטו כול שחקן על פי היכולת שלו ולא על פי היכולת של מנהל הקבוצה.
אני פונה לכל מי שרוצה להיות חלק מנבחרת ישראל להצביע לי ולקבל זכויותשוות מבחינת בחירת השחקנים.
צריך לזכור שאנחנו משחקים בישביל הדגל ולא כול אחד לעצמו.
i have a dream

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement