Evo i mene da malo profilozofiram naše sljedeće kolo i početak ogleda s GREAT 8 konferencijom, ujedno da podvučem neku crtu na ostvarenja nakon 1/3 sezone...a i da tu i tamo udjelim koji savjet i da gurnem nos tamo gdje mi nije mjesto... ;-)
Budem ja to seciral jednu po jednu i tako stavljal gore...
20.4.2010 18:00:00 kk ponko - KC Pirates
Ponko je u puno boljoj formi no i s debelom rupom na poziciji PF, na što mora pripaziti ako želi dobiti ovo, dok je kod Piratesa forma ostala negdje u podrumu, a i pozicija PG mu je jako slaba.
Jedina prednost Piratesa je domaći teren i PF u savršenoj formi.
Svaka momčad ima po jednog skupog centra koji im pomaže ko inekcija u drvenu nogu. Pošto su u platnom razredu s mojim centrima oni bi morali biti stupovi momčadi ali to nisu, i jedino logično objašnjenje je da im je izdržljivost jaaako loša...
Moj savjet: ili ih utrenirajte u formi i izdržljivosti ili ih prodajte jer su vam s ovakvom plaćom preveliki uteg oko nogu...
Nisam vidio Ponka kao zadnjeg na početku sezone...ima potencijala bar za siguran ostanak u ligi, a na njemu je da otkrije najbolji način iskorištavanja potencijala...
Ponko dobiva...
20.4.2010 18:00:00 Mala Truba - Olympiacos Pulaeus
Malu Trubu znamo što može i ima u sastavu, stari problem je i dalje tu, pričam o formi i kratkoj klupi naravno. Što se pozicija tiće Mala Truba nema nikakve slabosti i koju god stranu pritisneš obrambeno ostatak momčadi je i više nego sposoban to nadoknaditi...
S druge strane Olympiacos Pulaeus ima šuterski orijentiranu momčad, i recept za pobjedu je zaustaviti vanjsku liniju, što Maloj Trubi nebi smio biti veliki problem, jer su igrači pod košem jako loši i nemogu se nositi s teškim centrima...
Moj savjet Maloj Trubi je da kupi par igrača za siću i da pazi na minutažu prve petorke bar dva trening ciklusa prije play-offa kako bi digao formu na kakav-takav nivo...ako dovoljno digne formu mogao bi dobiti Lokardu u play-offu i otići u prvu ligu
Mala Truba dobiva...
20.4.2010 18:00:00 KK Plutoni - KK Žirafe
Pogled na tablice nam govori da bi Žirafe morale dobiti ovo bez imalo muke, no s ozljedom PG Spasova, za kojeg nema adekvatnu zamjenu otvaraju se vrata Plutonima da kao outsider odnese ovu vrijednu pobjedu...
Plutoni su loše počeli sezonu, i oni su također jedna od momčadi koja može puno više, no još nije kasno za spašavanje sezone...
Plutoni dobiva...
20.4.2010 18:00:00 KK ENDURO - MAX BEARS
Max Bears je lider GREAT 8 konfe...sjajna centarska linija, dobri bekovi, mala rupa na SF ali ništa strašno.
S druge strane Enduro je rasprodao dio momčadi i što god da kupi neće mu pomoči da dobije ovo...jednostavno razlika je prevelika...
Neznam što Enduro misli postići prodajom potentnih treniraca...osobno mislim da mu je prodaja Miroševića i Benayuna bila greška jer nije dobio bog zna kakve novce za njih, a ako i kupi nešto dobro jedan igrač neče moći izvuči utakmicu ako nema s kim igrati...iskreno, da sam primjetio da je Mirošević na tržištu definitivno bih ga kupio za tu lovu...
Max Bears dobiva...
20.4.2010 18:00:00 SANAC - Kladioničari
Sanac je odmarao neke igrače u prošlom kolu i to mu se skoro osvetilo u šok završnici, no kocka mu se isplatila i ovo bi morao dobiti s punim sastavom...PG Malković je, kao i obično, enigma za sve i Kladioničari su na poziciji playa jako u minusu.
Osobno mislim da bi Sanac morao poraditi na još jednom igraču koji bi odvukao obrambenu pozornost s Malkovića...kupnja jednog kvalitetnog PF bi riješila stvar po meni...
Sanac dobiva...
20.4.2010 18:00:00 KK Lokarda - Jugoplastika Hvar
Jugoplastika tu nema kaj tražiti kao ni nitko drugi...pumpanje ENT-a i odmaranje glavnih igrača su najisplativiji ulog...
Lokarda dobiva...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 4/18/2010 10:54:40 PM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...