BuzzerBeater Forums

BB Israel > פורטוגל - ישראל - הדיון הרשמי !

פורטוגל - ישראל - הדיון הרשמי !

Set priority
Show messages by
This Post:
00
67964.13 in reply to 67964.12
Date: 1/11/2009 3:12:45 AM
Overall Posts Rated:
1010
עדיין לא הוחלט על רוטציה וטקטיקה אבל ייתכנו שינויים..
דרך אגב אפשר להוסיף לרשימת הפצועים את בן יוסף שנפצע גם כן לשבועיים אתמול ..

From: Warrior
This Post:
00
67964.14 in reply to 67964.11
Date: 1/12/2009 1:45:43 PM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם !

משחק אחרון לשלב הבתים הראשון באליפות אירופה, אחרי שלמעשה הבטחנו כבר את העלייה לשלב הבא בידיוק בשבוע הקודם..
קודם אני רק אעדכן על השינויים שנעשו היום בסגל:

אביה שוורץ ואושרי אגוזי, שני הגארדים עולים לסגל הבוגרת היישר מהצעירה, תודה גדולה שוב לדרור על הנציגות החדשה של הלבנים בסגל שלנו..
השחקנים שייצאו הינם נפתלי שירזי, שהיה שחקן מפתח ואולי המשמעותי ביותר בקמפיין הקודם ובצדק.. אבל מאז לא התקדם ברמה שלו ונעצרו האימונים ולכן הפער ברמה מהאחרים כבר לא גדול והוא ייצא.
השחקן השני זה יובל בן יוסף שנפצע לשבועיים וייצא בעיקר ביגלל שהגיע שוורץ שבידיוק על המשבצת שלו ומציג רמה יותר מרשימה.. והוא אולי עוד יחזור..

קצת אינפורמציה לקראת המשחק:

כבר הבטחנו עלייה כאמור אז אפשר להיות רגועים.. כמובן שמקום ראשון ייתן לנו כביכול הגרלה עדיפה אבל הכל משוחק פה על מזל.. המצב שלנו השבוע הוא הגרוע ביותר בקמפיין הזה עם פציעות וכושר ירוד ולכן הסיכוי לנצח לא גדול במיוחד מול יריבה חזקה כמו פורטוגל.. למי שלא זוכר אנחנו צריכים להפסיד ב13 ומעלה הפרש כדי לאבד את המקום הראשון וגם אם זה יקרה, העיקר שעלינו ונקווה להגרלה טובה ככה או ככה .

טקטיקות:

היום אנחנו נשחק בהסכם עם פורטוגל על גישה וטקטיקה מסויימת, שצריכה להיות טובה ל2 הצדדים..
פורטוגל עוד לא הבטיחה עלייה והמאמן קודם כל חושש לאבד את המקום בשלב הבא למרות שתיאורטית זה אפשרי אבל זה לא אמור לקרות..
ולכן הוא הציע היום למשחק טקטיקה של קצב נמוך משמע מעט נקודות בלי הבדל גדול מידי בטקטיקה וברוטציה שזה אמור לשרת אותנו ואיכשהו לחפות על המצב שלנו השבוע ונקווה שהשחקנים שכן יכולים לשחק יצליחו לשמור על הכבוד ב4 רבעים ולהשאיר אותנו במסגרת ה10 הפרש פיגור לכל היותר..

הטקטיקה תהיה "סבלני".. אישית בהגנה והסכם רגוע, כדי לצבור התלהבות גם לשלב הבא כיוון שההתלהבות לא מתאפסת.
ההתלהבות שלנו ירדה ברמה אחת אחרי השינויים היום, שינויים שהיו נחוצים כיוון שכמו שנפרט תכף ברוטציה, שחקן אחד פותח ואחד מחליף ולכן זה מאוד משמעותי.. אני אמרתי מההתחלה ששחקנים בכושר 6 ומטה לא ישחקו אצלי ולא משנה כמה הרמה שלהם וזה מה שיקרה היום כשחסידים ושדה ששניהם שחקני חמישיה, יאלצו לשבת בחוץ דווקא במשחק מכריע כזה.. בלת ברירה .

This Post:
00
67964.15 in reply to 67964.14
Date: 1/12/2009 1:46:13 PM
Overall Posts Rated:
1010
ולהלן הרוטציה:

PG – אמיל אופיר יפתח בעמדת הרכז, ייתן נקודות כמו שהוא יודע בחדירות ובג'אמפים וישתדל לעשות הגנה טובה על הרכז הפורטוגלי בעל היכולות המגוונות.. מחליפו יהיה עומר גרנט, השוטינג שבקושי קיבל דקות העונה יקבל את ההזדמנות הגדולה שלו ביגלל המצב הקשה עם הגארדים השבוע.. אבל ללא קשר הוא מתמיד בתוכנית האימונים ומציג יכולות התקפיות גבוהות מאוד ועלול לעזור.. נקווה שבהגנה לא יפשל יותר מידי ושייתן כמה שאפשר עם הכושר הנמוך..

SG – עדי יוחפז יפתח בעמדה השוטינג.. בעיקר ביגלל המאצ'אפ הרצוי מול אלבים הגארד האיום ויוחפז השומר הכי טוב שאנחנו יכולים להעמיד מולו היום ובנוסף בכושר שיא סוף סוף.. אז בהחלט אפשר להסתמך עליו בשבוע כזה וגם התקפית הוא יכול להניב פירות כמו שהוא יודע.. יחליף אותו אביה שוורץ שיעשה את ההופעה המחודשת במדי הבוגרת, שוורץ יותר רכז אבל הוא גם סוג של קומבו גארד, והוא גם כן מהשומרים הטובים שאפשר להעמיד היום ובשמירה אישית עדיף לנו שישחק גארד..

SF – אושרי אגוזי עולה היישר אל החמישיה הפותחת במקומו של חסידים בשבוע זה שמציג כושר חלש מאוד... אושרי שחקן מעולה אומנם די רחוק מרמתו של חסידים אבל בשבוע כזה יש לו מקום לפתוח והוא אמור לעזור בהגנה מול הגארדים הנפלאים של פורטוגל.. התקפית אני לא מצפה שיקלע יותר מידי.. גם במשחק המסירה הוא יוכל לעזור ונקווה שייתן בכורה טובה, בכל מקרה יש לו עתיד גדול בבוגרת.. יחליף אותו אפיק לינזקי שעל פורם 7 השבוע אבל אין הרבה אופציות בעמדה הזאת ולכן אפיק יחליף כדי לתת איזון גם לגבוהים עם יכולות הפנים שלו, בתקווה שלא יעשה במכנסיים מול הסמול הפורטוגלי שיודע לקלוע מבחוץ אבל שוב, האופציות לא רבות היום ויש המון אילתורים .

PF – גילי צדוק גם בכושר ירוד אבל אנחנו לא יכולים לוותר על הרמה שלו ולכן הוא יפתח היום, צריך לתת איזון בכל מה שקשור מתחת לסל, ריבאונדים, קליעה והגנה.. יחליף אותו אבירם בן ארי שעדיין לא חזר לעצמו מבחינת כושר אבל יכול להשתתף ולהתחיל לחזור לשגרה, שחקן חשוב ביותר..

C – הדר קורנפיין יפתח בעמדת הסנטר עם כושר שיא ואחרי משחק מרשים מאוד בשבת.. הוא יכול לבלוט היום התקפית ונקווה שיעשה את העבודה גם בצד ההגנתי.. יחד עם גילי זה צמד חזק מאוד.. מהספסל יעלה עוז בן עמי שגם כן בכושר טוב ויתרום ניסיון שמאוד נחוץ במשחק כזה..

מחליפים נוספים:
Assaf Chassidim
Matan Atias

כמו שאפשר לראות יש לא מעט בכורות, מחודשות וותיקות.. במשחק חשוב כזה זה יכול להיות חיסרון ויכול להיות גם אס.. במצב שלנו אין הרבה ברירות ונותר רק לקוות שזה יעבוד כי זאת האופציה הטובה ביותר שיכלנו להעמיד היום..

וזהו, בואו לעודד את הנבחרת !

This Post:
00
67964.16 in reply to 67964.15
Date: 1/12/2009 1:57:32 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני מאוד מאוד מקווה שזה לא נפילה לתוך תרגיל של הפורטוגלים.

בהצלחה לנבחרת.

This Post:
00
67964.17 in reply to 67964.15
Date: 1/12/2009 1:58:34 PM
Overall Posts Rated:
1414
בהצלחה לנבחרת
נקווה שהטקטיקה תעזור לנו לסיים ראשונים

אני גאה שארבעה שחקני הצעירה עלו לבוגרת
ושלושה מהם ישחקו היום.

אושרי אגוזי שחקן שעשה העונה התקדמות מדהימה
ואליו הצטרף אביה שוורץ שירד לצעירה בעונה הקודמת
וזכיתי לשיתוף פעולה מעולה מהמאמן שלו.
ושוורץ אף הוא השתפר מאוד העונה
ואני מאמין שיהיה בקרוב רכז פותח בבוגרת.

אל אל ישראל

This Post:
00
67964.18 in reply to 67964.16
Date: 1/12/2009 2:02:58 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני גם מקווה שלא.. אני בקשר עם המאמן הפורטוגלי מאז שנכנסתי לתפקיד אנחנו בקשר טוב עוד מהמשחק הקודם שהיה לנו איתם בעונה הקודמת ..

לא רוצה להאמין שהוא יבגוד בנו וגם ביררתי את השטח מספיק פעמים לפני שהסכמתי ואני מקווה שיהיה בסדר..
בינתיים פתיחה לא טובה שלנו .. אגוזי עם האסיסט הראשון .

This Post:
00
67964.19 in reply to 67964.18
Date: 1/12/2009 2:21:14 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
עד כה זה לא נראה כמו פיישנט של הפורטוגלי
ובמיוחד שלא טאי

נקווה מאוד שהם עמדו במילה שלהם.
27 נקודות שלהם ברבע ראשון זה המון המון לטקטיקה כזאת.

This Post:
00
67964.20 in reply to 67964.1
Date: 1/12/2009 2:31:28 PM
Overall Posts Rated:
1010
רבע מעולה התקפית והגנתית עד כה... הגבוהים נטו משחקים ברבע הזה וככה זה יהיה גם לאורך כל המשחק כנראה בתקווה שלא יתעייפו כי אנחנו יודעים מה מצב הגארדים השבוע..

בנוסף גם נפצע הסנטר הפורטוגלי שהוא קלעי מעולה וצדוק כבר סיבך את הפאוור שלהם בעבירות .. אז קורנפיין מעולה עד כה..

אבל אמיל הרגע עשה עבירה רביעית וזה התסריט הכי איום כרגע בעיקר כי הורה למאמן היום לא להושיב בבעיית עבירות ביגלל החשיבות של החמישיה השבוע והאיכויות הדלות מהספסל ..

וספגנו כבר 2 טכניות ברבע הזה שעוד לא הגיע לאמצע ונראה שהשופטים לא בעדנו ממש היום אבל נקווה לטוב.

This Post:
00
67964.21 in reply to 67964.1
Date: 1/12/2009 2:46:29 PM
Overall Posts Rated:
1010
רבע אדיר שלנו.. שמרנו את ההתקפת האיומה של פורטוגל על 12 נקודות בלבד.. קלענו 24 מה שמעמיד אותנו על יתרון נקודה בסיום הרבע יתרון חסר תקדים בשלב כזה ונקווה שימשיך ככה ושלא יפתח פער גדול לפורטוגלים במחצית השנייה..

אמיל עם 4 עבירות ולא הוחלף יותר מידי וגם יוחפז עם 3 כבר לכן עדיף לא לשמוח יותר מידי כי התוצאה הולכת להשתנות לא מעט..
בינתיים נראה טוב והגבוהים עומדים למופת בינתיים והרבה כבוד להם ..

אושרי אגוזי עם בכורה מעולה לוקח זריקות בביטחון בסופו של דבר השחיל שלשה אחת ונותן אחלה הגנה בינתיים 2 חטיפות ו2 אסיסטים .. גם אביה עם הגנה מעולה..

והתוצאה ורוח המשחק נראה כאילו 2 הצדדים עמדו בהסכם.. נקווה שככה .

From: Ehud

This Post:
00
67964.22 in reply to 67964.21
Date: 1/12/2009 3:43:24 PM
Overall Posts Rated:
274274
ברכות - עליה ממקום ראשון - כמו שצריך!

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
67964.23 in reply to 67964.22
Date: 1/12/2009 3:45:25 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
מברוק על המקום הראשון
אל אל ישראל

אני חייב לציין שאני לא מתרשם במיוחד מהנבחרת של פורטוגל.
אני בטוח אחרי המשחק היום שאנחנו טובים יותר.

עלייה מצויינת. לא צריך להסס ביכולת שלנו. יש לנו נבחרת מדהימה שהציגה היום 2 שחקני סגל חדשים וגם סבלנו מלא מעט חיסרון של שחקנים כמו שדה וחסידים שאיתם הניצחון כן היה מגיע ובצורה מכובדת.

אל אל ישראל
קדימה לשלב הבא.

Advertisement