Ne ne, igra na vso moč pride predvsem do izraza v zadnji četrtini, tko da sm vedu da če ne bom vodu vsaj za 10~ točk pred zadnjo četrtino da nimam šans. In se že pozna zdej

Jst bi meu šanse če bi igrou potrpežljivo ker bi potem Žvab zmetal 90% vseh metov in bi me sam pripelju do zmage, ker ga pokriva tvoj treniranec - čeprav konec konec kljub vsemu greši nenormalno veliko.. Pa drugo sezono, če ne pa slej ali prej v SKL-ju, da ti vrnem!

Jaz sem se odločal med potrpežljivo in igro pod koš (premagala je odločitev da si že celo sezono igral obrambo 3-2, ki je samomor proti igri proti koš, je pa perfektna proti potrpežljivo, zato si nisem upal). Obenem pa sem se odločal med normalno zavzetostjo in igro na vso moč, ampak glede na to da je moč moje ekipe v dobri pripravljenosti in visokem entuziazmu, bi si potem "zajebal" naslednjih par tednov in bi trpel v ligi, tako da sem se odločil da probamo z 50% in kar bo, bo. Ker konec koncev v pokalu lahko potem sped dobim dobro ekipo in toliko entuziazma se ne splača porabit za 50k

EDIT: hehe, je trene 6minut do konca pri razliki cirka 8 točk v igro poslal vse menjave.. tako da je konec
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 12/10/2015 12:55:01 PM