a kad neče niko talijana....pogotovo ne za tu lovu koja meni treba...za jedno malo..oslabljenje momčadi...ali dugoročno se nadam da bu novi igrač nadmašio Vukoju...Vukoja ide jednom našem menađeru ....ali to je mala tajna vidjet čete u ponedjeljak ...ak se on prije ne izlaje na forumu,...jer ima jezik ko kravica repeka....:::)))
U napadu dosade i nesanice koja me pere ovih dana, uz skautiranje momčadi malo sam i proanalizirao potrošnju momčadi na plaće…Istra Pula - 522130Lokarda - 482330Ponko - 417523Zvijer-zmaj - 401793Jugoplastika Hvar - 388253Dugave - 384250Olympiacos Pulaeus - 372956ZG Nomads - 335570Plutoni - 304772The Sith - 298280Grnica – 297094Critters – 266998Gripe – 250272Super Machine – 242716Majstor Bednja – 239952Udruga za mesopusne običaje Bribir – 147097Ako tome pridodamo prosjek od 70000 tjedno za osoblje i nadovežemo ligaški prosjek prihoda od -90000, djeluje kao da je mnogima došla voda do grla…naravno sve ovisi o količini novčanih zaliha na računu i broja otpisivih igrača…Dakle, stanje zaključno s 12.01.
opla, morat ću opravdat ulogu favorita.al ovaj forum nije normalan. proveo sam 7 sezona u II.3 i sve to vrijeme nije bilo postova koliko ovdje u 2 dana.
opla, morat ću opravdat ulogu favorita.al ovaj forum nije normalan. proveo sam 7 sezona u II.3 i sve to vrijeme nije bilo postova koliko ovdje u 2 dana.sad ne samo da moraš opravdati ulogu favorita nego moraš opravdati i svoj boravak u ovoj ligi ...pa bi se mogao lijepo pridružiti prognozama utakmica ...pošto si došao u šutljivu konfu da je malo trgnemo iz letargije ...ova naša lajava konfa stalno nekaj piše i komentira a ovi sa tvoje strane osim valerosija ...prije njega moe su u totalnoj banani pa bi bilo lijepo da se ti priključiš valerosiju u postanju na ovom forumu........ili ćemo te izopčiti iz našeg društva i svi trgati protiv tebe tak da nam konačno Lokarda ode iz naše konfe jer nam ga je več pun k...c , je.e nas tu več 3 sezone i nikak da ode u prvu ligu....tak da nikak nemremo preko njega mi ostali doči bar do finala lige.......
1/15/2011 6:00:00 PM dugave -- KK Plutoni Derbi kola…Marijo je pametnim ulaganjem i treningom u samo par sezona uspio sastaviti respektabilnu momčad s kojom kuca na vrata 1. lige, no tamna strana medalje je što takva momčad košta previše i Dugave su na rubu provalije te se trenutno rasprodaju igrači s klupe, hoće li to biti dovoljno i što će učiniti u slučaju teže ozljede ostaje da se vidi, no izdrži li Marijo ovu financijsku oluju i ako uspije ostaviti momčad na okupu mislim da su mu finale konferencije i druga pozicija osigurani…a više ionako ovisi o sreći…Plutoni se još nisu oporavili od financijskog kraha prošle sezone tako da pod koševima nema ničeg vrijednog spomena…s druge strane ima skoro najjaču vanjsku liniju lige i ako postavi nisku trkačku postavu mogao bi napadački nanijeti dosta štete protivniku jer su centri Dugava obrambeno i napadački bezopasni ako se maknu od koša…Mislim da bi Plutoni mogao, ako bi baš htio, odigrati taman dovoljno da pobjedi već poslovično oprezne Dugave u otvaranju sezone…
u PL sam igral izvana solo i vanjski flaster gazim frajera 40- 0....inače sam na knap 3 tekme odigral ...nekak mi talijan pozitivno odgovara na ovu taktiku....