Bogami ne pamtim da je skoro u nekom kolu bilo toliko neizvesnih meceva,a video sam tek posle da je bilo gusto i kod vas
.Nakon naseg meca mislio sam da je ta utakmica samo formalnost pa nisam pratio ali bogami ne da se psiho,grize i napada sve u borbi za opstanak.
Ove meceve sam bio pratio poslednju cetvrtinu pa sam ih prokomentarisao ,svakako da je podjednaku neizvesnosti i znacaj imao i vas duel.
Cudan je zaista odnos snaga u ligi i stice se utisak da ipak moze svako svakog da iznenadi uprkos razlicitim ulaganjima u tim.
Npr iz mog iskustva,ja sam solemia relativno lako resio iako sam mislio da ce me dobiti,onda mene dobiju gradjani a onda solemio dobije njih.Pa recimo nas duel gde sam prakticno bez dileme unapred racunao na pobedu a sad eto kazes da je lider zacelja za malo tebi lupio crtu.
I ono sto mi je posebno drago da vidim a to je da niko nikom ne popusta(u vidu entuzijazma a samim tim i borbe) i sto nizeplasirani timovi rizikuju protiv onih jacih a pogotovo protiv lidera.
Jako cesto sam video da se liderskim timovima prakticno prepursta svaki mec(lupi se opusteno zalaganje) jer se ne ocekuje mnogo pa ljudi odustaju.
E ovde ove sezone toga nikako nema,malo malo pa neko nekog iznenadi sa taktikom,zalaganjem i sto je najvaznije jaca se tako rivalstvo i neizvesnost a i zanimljivost u sampionatu.
Po meni za sada u top 3 , Prvi favorit Tempore,Pa Gradjani,Pa solemio a onda duza lista balansiranih timova i svega par ,,otpisanih" ali s razlogom apostrofiranih.
Zanimljivo je za sada,videcemo hoce li biti i u subotu nekog iznenadjenja
Last edited by Cone 94 at 11/9/2017 1:24:41 PM