počinje sudar sa močnih 8, da se vidi koja je liga teža i koja je jača, pošto se ovi iz močnih 8, osim M:J. nisu do sada javljali, evo im prilike, da se konačno pojave na forumu, ili mi nismo dostojni njihove pažnje jer su oni dovoljni sami sebi, i našu buju konfu pregazili bez problema...................
20.4.2010 18:00:00 kk ponko KC Pirates
--po meni je tu ponko u izvjesnoj prednosti, jer su piratesu svi ključni igrači u katastrofa formi, iako igra u gostima mislim da ponko ima lijepe šanse za drugu pobijedu
20.4.2010 18:00:00 Mala Truba Olympiacos Pulaeus
--iako su MalojTrubi svi važniji igrači u koma formi, misli da bu dobio ovaj susret, iako ni Pulaeus nije bez šanse zbog domačeg terena i bolje forme, pretpostavljam da če pobijediti ko bu uložio veči trud u utakmici. ipak mala prednost Maloj Trubi
20.4.2010 18:00:00 KK Plutoni KK Žirafe
--plutoni tu ipak nemaju nažalost kaj tražiti, jer je moj kolega Žirafe u prevelikoj prednosti, Žirafe dobivaju
20.4.2010 18:00:00 KK ENDURO MAX BEARS
--nažalost i tu je sve več poznato, Max je prejak za Endura
20.4.2010 18:00:00 SANAC Kladioničari
--to bude neizvjestan meč, sanac je jedva endura dobio i to sa večim trudom, bilo bu mu teško , ipak se nadam pobijedi sanca
20.4.2010 18:00:00 KK Lokarda Jugoplastika Hvar
--to je isto još jedna tekma bez neizvjesnosti, lokarda to bez greške dobiva, i to bez previše truda
20.4.2010 18:00:00 Critters Zvijer-zmaj
--criters je ostao na dva tjedna bez važnog igrača, ali se ipak nadam da bu pobijedio, iako ni zvjer nije bez šansi
20.4.2010 18:00:00 dugave Springfield Bulls
--a meni još jedan poraz u nizu ja sam u padu a bulssi se dižu, ja imam seriju poraza a on pobijeda, teško tu mogu nekaj tražiti, možda tek od slijedečeg kola kad igram doma, a do tada porazi su moja realnost , mam si moram pivicu otvoriti da si splahnem gorak okus iz usta................
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/18/2010 8:10:57 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!