Kar delim vajino mnenje. Po videnemu zgleda, kot da nam Španci celo nekoliko bolj ležijo. Vsaj mislim, da lahko vskoči še Dimec, medtem ko proti Porzingisu... no ja, saj smo videli, preprosto ne more.
Murič je borec, definitivno in četudi napadalno igra toplo hladno, je - kolikor vem - v osnovi krilo, ne krilni center.
Bojim pa se sodnikov. Kolikor sem sam ocenil, so nas nekajkrat lepo oškodovali. Niti me ne motijo osebne, ki so jih piskali našim, kot osebne, ki jih niso piskali Latvijcem. Po moji oceni je bilo vsaj nad Dragičem narejenih kup favlov, ki jih v drugem polčasu preprosto niso piskali več.
Tonček je pa zanimiv čuk, nekako odsotno deluje na intervjujih, včeraj pa je dal veliko od sebe. Spomnim se ene akcije, ko se le vrgel za že izgubljeno žogo v levi kot igrišča in jo uspel vrniti v naše roke. Ne bi rekel, da se špara. Scena s Porzingisom pa... kaj vem, Prle je zadnjič sam priznal, da je sprovociral tistega Francoza, ki je edini zadeval (matr, glih mi je ime ušlo) in glede na to, da je naš selektor Srb...

Mislim, da je Tonček kar homogen člen ekipe.