כבר משחק שלישי שלי שהמחליף לסנטר שלי משחק דקה והסנטר הפותח משחק 47 דקות למרות ששמתי לו מחליף ולמרות שעשיתי סטריקטלי פולואו דפט צארט וזה לא היה על מי שעושה עברות ממשיך לשחק ,בעבר עשיתי אותו הדבר והחלוקה שלי היתה נאה מאוד 38 דקות לפותח ו 10 למחליף המשחקים לא היו צמודים כל כך שהפותחים היו צרכים לשחק 47 דקות ,אז בכל זאת למה זה כבר משחק שלישי שלי שהסנטר הפותח שלי משחק 47 דקות ויש לו מחליף? ועכשיו רק תיקון קל בשלושת המשחקים האחרונים המשחק הראשון הסנטר הפותח קיבל 47 דקות והמחליף דקה בשניים האחרים בגלל שפתחתי פער גדול במשחק אז המאמן הכניס רק ברבע האחרון את המחליף בעמדת הסנטר למזלי כי אם הפער לא היה גדול הוא היה ממשיך לשחק והיה מסיים עם 48 דקות למרות שהיה לו מחליף,הפעם הראשונה שהמחליף של הסנטר נכנס למשחק היה ברבע האחרון,אחרי שכבר הוחלפו לי כל השחקנים בכל שאר העמדות לאורך כל המשחק,רק בעמדת הסנטר היו בעיות למה זה ככה?
כבר משחק שלישי שלי שהמחליף לסנטר שלי משחק דקה והסנטר הפותח משחק 47 דקות למרות ששמתי לו מחליף ולמרות שעשיתי סטריקטלי פולואו דפט צארט וזה לא היה על מי שעושה עברות ממשיך לשחק ,בעבר עשיתי אותו הדבר והחלוקה שלי היתה נאה מאוד 38 דקות לפותח ו 10 למחליף המשחקים לא היו צמודים כל כך שהפותחים היו צרכים לשחק 47 דקות ,אז בכל זאת למה זה כבר משחק שלישי שלי שהסנטר הפותח שלי משחק 47 דקות ויש לו מחליף? ועכשיו רק תיקון קל בשלושת המשחקים האחרונים המשחק הראשון הסנטר הפותח קיבל 47 דקות והמחליף דקה בשניים האחרים בגלל שפתחתי פער גדול במשחק אז המאמן הכניס רק ברבע האחרון את המחליף בעמדת הסנטר למזלי כי אם הפער לא היה גדול הוא היה ממשיך לשחק והיה מסיים עם 48 דקות למרות שהיה לו מחליף,הפעם הראשונה שהמחליף של הסנטר נכנס למשחק היה ברבע האחרון,אחרי שכבר הוחלפו לי כל השחקנים בכל שאר העמדות לאורך כל המשחק,רק בעמדת הסנטר היו בעיות למה זה ככה?בס"דכנ"ל אצלי, רק שאצלי הבעיה גרועה יותר, הפורוורד שיחק 21 דקות ברציפות ו2 דקות נוספות ברבע אח"כ ועשה כמות מדהימה של נקודות(26 ו16 ריב') ואז יצא ולא נכנס יותר והפורוורד המחליף שהוא שחקן מאוד גרוע שיחק 25 דקות.