ערב טוב לכולם !
קצת אינפורמציה לקראת המשחק:
הערב נפגוש את בולגריה במשחק האחרון לטורניר זה ולמשחק רשמי אחרון לעונה זאת .
כמו שהזכרתי המשחק הוא לפרוטוקול מבחינת מיקום.. אבל עדיין אנחנו רוצים לנצח כל משחק ואם אפשר גם לזכות בכמה נקודות דירוג אז צריכים להמשיך בשגרה.
דרך אגב יש להם סנטר מאוד מרשים שצריך להשים אליו עין, מדורג שלישי בעולם מבחינת רייטינג .
טקטיקות:
הגישה היום תהיה קראנץ עם התלהבות של ברירת מחדל כשלבולגרים אולי יש כפול וזה יהיה יתרון לא קטן אבל זה משחק רשמי אחרון ואין טעם לשמור את ההתלהבות אז נשתמש במה שנשאר כביכול .
התקפה
הרבה זמן לא ראינו את הטריו של יוחפז-אופיר-חסידים.. גם אני התגעגעתי קצת ולמרות שהכושר הוא 8 ולא יותר מזל בקרב הגארדים בעוד שגם גרנט פצוע, אבל סך הכל אנחנו רוצים לראות שואו ומשחק שוטף ולא משהו משעמם מתחת לסל.. אז נקווה שהגארדים באמת יהיו במיטבם והיום נשחק התקפות מהירות עם שלושה גארדים כאמור. הבולגרים צפויים לשמור באישית, לא רואה אותם מהמרים על איזורית כלשהי למרות ששוב אין על מה לשחק אז אין להם גם מה להפסיד .
הגנה
כמו גם הגנתית אז גם התקפית קשה לדעת איך ישחקו הבולגרים.. כל השחקנים שלהם בכושר מעולה ויש לי הרגשה שיילכו דווקא פנימה כי כבר כמה משחקים שהם על ראן ויחשבו אולי שנשמור עם שלושה בחוץ..
ההתקפה שלהם בכל מקרה לא מדהימה לא מבפנים ולא מבחוץ.. אבל עקב ההגנה שלנו מבפנים במשחקים האחרונים אני די מתלבט ולכן נשמור אישית עם דגש על 2 ההגנות על כל מקרה ולא ניקח סיכונים במשחק שאנחנו רוצים רק להנות ולראות כדורסל טוב כמו שצריך .