BuzzerBeater Forums

BB Israel > הסטטיסטיקה בדראפט

הסטטיסטיקה בדראפט

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
72484.1
Date: 2/10/2009 6:59:53 AM
Overall Posts Rated:
343343
טוב התחלנו עם ניר פותח טרדים שרק הוא מבין מה הוא רוצה מעצמו אז ננסה להיות נחמדים

כולנו מכירים את עמוד הדראפט עד עכשיו נכון?נכון שאלה רטורית לא עונים עליה

השחקנים שמופיעים לנו אחרי לפחות סקאוט אחד יש סטטיסטיקה מאותו משחק עד כמה הסטטיסטיקה הזאת אמינה? את זה אף אח לא באמת יודע וזה מה שאני רוצה לבדוק פה

אני רוצה מכל מי שמוכן להתנדב ולעזור לי לבדוק את העניין לעשות לעצמו או לי לא איכפט לי טבלה באקסל או בוורד שמרכזת את כל הנתונים שיש לו על השחקנים לפי סדר הבחירה שלו (לכן אם אתם שולחים לי תעשו את זה אחרי שאתם בטוחים שסיימתם לסדר את הדראפט שלכם אבל תודיעו לי בבקשה אם פה או בפרטי אם אתם מוכנים לעזור לי כי אני צריך כמות של לפחות 10 אנשים כדי להיות אפילו קרוב ללחשוב להגיד משהו שאולי נכון)

מה אני צריך בטבלה ? באיזה מקום בדראפט שמתם את השחקן כמה כוכבי יכולת יש לו למי שיש ציון את הציון שלו וכמה פוטנציאל יש לו בנוסף אני צריך את כל הנתונים של השחקן מהמשחק שעשו עליו סקאוט אפשר להוסיף גם את הגיל אבל זה לא קריטי לי בכל אופן

מה אני רוצה לבדוק? אני רוצה לבדוק כמה דברים דבר ראשון לסגור באופן מלא את הקטע עם מה כל פוטנציאל אומר 2 אני רוצה לבדוק באופן מדעי יותר מה ההבדל בין אי לאי פלוס לאי מינוס וכו ואני רוצה לבדוק האם הרשימות הסטטיסטיות יכולות להגיד לנו משהו בכלל

אחרי שיהיה הדראפט מי ששלח לי את הטבלה אני מבקש שישלח לי את הנתונים של השחקנים שקיבל (אני לא הולך לפרסם את זה בשום מקום) מי שלא שלח לי טבלה יכול לשלוח לי את הנתונים של השחקנים שקיבל בנוסף לנתונים מהטבלה של אותו שחקן

מה זה יעזור כל הבלגאן שאני רוצה לעשות? זה יתן לנו מידע אמין יותר לגבי איכויות השחקנים בדראפטים הבאים יתן לנו אינדיקציה טובה יותר בנוגע לכמה הסטטיסטיקה טובה או לא טובה

אם אני כן אצליח להשיג מספר אנשים אמינים עם נתונים ויהיה לי תוצאות מספיקות אני אפרסם את התוצאות שלי פה

שוב אני לא הולך לפרסם את הטבלאות שלכם בשום מקום או את השחקנים שלכם בשום מקום זה הכול רק לצורך מדעי

בתודה מראש למי שישתף פעולה
ניר

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: guyking

This Post:
00
72484.2 in reply to 72484.1
Date: 2/10/2009 11:37:03 AM
Overall Posts Rated:
11
אני מוכן לעזור ואני ישלח לך בפרטי את הפרטים של השחקנים ואת התכונות שלהם אחרי שאני אקבל אותם...

This Post:
00
72484.3 in reply to 72484.2
Date: 2/10/2009 11:42:24 AM
Overall Posts Rated:
343343
תודה רבה כן ירבו כמוך אני אוכל לאסוף יותר נתונים ולהיות יותר מדויק

From: Zvi

This Post:
00
72484.4 in reply to 72484.3
Date: 2/11/2009 9:24:50 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
בס"ד
ניר, הלוואי ויכולתי לעזור לך, אתה יכול להסביר לי בפרטי?(אני סך הכל פחות מעונה כאן).

This Post:
00
72484.5 in reply to 72484.4
Date: 2/13/2009 5:28:13 AM
Overall Posts Rated:
343343
יש לי 7 אנשים אני צריך יותר אנשים יאללה להירתם למשימה אני ציך לתת לכם דוגמאות של קהילות אחרות שחולקות מידע כדי להשיג מידע על המערכת? אני יודע על קהילה קטנה שעושה הרבה ניסויים אולי אתם מכירים אותה קוראים למדינה איטליה

This Post:
00
72484.6 in reply to 72484.5
Date: 2/13/2009 5:47:52 AM
Overall Posts Rated:
11
זה לא ניסוי זה אנליזה...

הייתי בכיף עוזר אבל הייתי בצמרת ולא השקעתי בדראפט...

This Post:
00
72484.7 in reply to 72484.6
Date: 2/13/2009 9:12:20 AM
Overall Posts Rated:
343343
ניסוי באנליזה פשוטה בסדר?

אתה עדיין יכול לבדוק על השחקנים שאתה כן מקבל גם אם את מצליח להביא מידע על שחקן אחד זה עוזר אני לא מצפה שכל מאמן יביא לי תוצאות של 3 שחקנים כל שחקן במגיע מידע זה עוזר וזה כולל שחקנים בלי כישרון בכלל