שלום לכולם..
עברתי על כל הדראפטים ב99% מהליגות שיש בהן קבוצות עם מאמן אנושי ..
שחקן שחקן עברתי וחיפשתי כל שחקן שיש לו פוטנציאל כלשהו להיות שחקן נבחרת בעתיד וגם אם לא יגדל להיות כזה, יגדל להיות ישראלי ברמה גבוהה וקרובה לנבחרת שזה כבר קידום גדול עבורנו ..
מתוך כל הדראפטים, ריכזתי אצלי ברשימה עשרות מועמדים .. חלקם צעירים יותר חלקם פחות.. פוטנציאלים שונים מ4 ומעלה..
לא כולם מושלמים ולרוב יש חסרונות באיזור מסויים אבל השתדלתי בכל זאת לרכז את כל השחקנים שגם עם החיסרון יש ביכולתם להתקדם ולהפוך לשחקנים ברמה גבוהה עם אימונים קבועים לטווח הארוך של לא יותר מ2 עמדות ומאמן איכותי וכמובן קצת מזל .
בכוונה פתחתי אשכול חדש ולא פירסמתי את זה בשידוך ההגון כי שמה אני רוצה שהאשכול ימשיך לקלוט אנשים שמחפשים לקנות פוטנציאל נבחרת ולאו דווקא מהדראפט האחרון, כמו כן מי שמחפש קונה לפוטנציאל שלו גם יוכל לכתוב שמה ועדיף שלנושא כזה יהיה אשכול נפרד שיתרכז בו בלבד .
מטרת האשכול היא בעצם חסיכת הרבה עבודה לכל מי שמחפש ישראלי צעיר לאימונים מהדראפט האחרון במחיר ריאלי, אחד שאולי יש לו פוטנציאל נבחרת ובמקום לחפש כאלה כל יום בשוק וסביר להניח שלא יהיו הרבה ישראלים ואם כן אז לא בידיוק מה שחיפשתם, פה ירוכזו כל השחקנים עם הפוטנציאל הזה ומה שנותר לעשות זה רק לפנות למאמנים שלהם באופן פרטי ..
חלקם אולי גם פעילים וקוראים פה את הפורומים אז אולי זה יהיה יותר קל .. ברור לי גם שחלק מהמאמנים לא פעילים או לפחות לא באופן קבוע ממש.. לא בדקתי.
אבל אתם אלה שצריכים לחפש את השחקן לפי הצרכים שלכם ולנסות ליצור קשר עם המאמן..
אני מבחינתי שרק 15% מכל הרשימה הזאת יגיע לקבוצה שתאמן אותו ותשקיע בו, והרווחנו עוד דור צעיר של מתאמנים עם פוטנציאל נבחרת וזה כבר משהו כי 100% פה לא יכול להיות וכנראה גם לא 80% .
אז הרבה עבודה נחסכה פה ואני מקווה שייצא מזה משהו ..
המטרה היא לא רק לסגור על מחיר מראש עם המאמן,
אם לא מצליחים להגיע להבנה על מחיר והקבוצה לא הולכת לאמן את השחקן, שפשוט יוציא אותו למכירה גם במחיר שהוא רוצה..
העיקר שבסופו של דבר השחקן יימכר לקבוצה שכן תאמן אותו וזאת כל המטרה פה .
אני מתחיל עם פירסום ההודעות אני אכניס בכל הודעה רשימה של עמדה אחת או 2 .
הסדר הוא לפי גיל ופוטנציאל .. שחקן שיש לו יותר פוטנציאל בציון לא בהכרח קיים פוטנציאל גדול יותר להיות שחקן נבחרת ..
כמו כן, משכורת גבוהה יותר לא מוכיחה על שחקן איכותי יותר(לפחות לא בשלב הזה) אז לא לטעות .
בנוסף, אני לא פירסמתי את התכונות של השחקנים כי זה לא ראוי ולא רציני אבל מי שבאמת מתעניין יכול לפנות גם אליי בפרטי עם דרישה ספציפית לתכונות מסוימות ואנחנו ננסה למצוא משהו מתאים ע"פי הקריטריונים .אני רוצה להזכיר גם, לשחקנים גבוהים יותר יש סיכוי להצליח יותר באימוני גבוהים .. וההפך עם נמוכים .. אז אפשר לקחת את זה גם כן כשיקול .
אני רוצה להוסיף שהאשכול הזה לא נועד לכל מיני הודעות ספאם שלא קשורות בנושא..
הייתי רוצה שהתגובות פה יהיו קשורות בנושאים הבאים בלבד:• מי ששם לב שאחד השחקנים פרש/פוטר, שיודיע כאן.. בזמן שאני בדקתי כולם היו בקבוצות פעילות .
• מי ששם לב שמאמן מסויים של אחד השחקנים לא התחבר כבר המון זמן ואין אפשרות ליצור איתו קשר, שיודיע פה גם כן .
• מאמנים שלא רוצים למכור את השחקנים בשום מחיר, ואולי גם טוענים שהם מתכוונים לאמן אותו .. תודיעו פה שנדע להוריד אותו מהרשימה ולסמן אותו כמתאמן .
• מי ששם לב ששחקן מסויים ייצא למכירה, מוזמן להגיד פה וככה כולם יוכלו לראות ולהשים לב אל השחקן כי זה קצת קשה להשים לב אל כולם מתוך רשימה כה ארוכה .
• מאמן שכן פעיל וכן עונה ולא בידיוק מסתדרים על מחיר, יש להודיע פה או אליי/אל דרור בפרטי כדי שבכל זאת ננסה להגיע להבנה .
• מי שהשחקן שלו מופיע פה, שיגיב וזה גם יעזור כדי שיוכל לקבל הצעות כאלה ואחרות על השחקן .
• כל תגובה שקשורה בנושא הזה אבל בבקשה תגובה עניינית ולא סתם תגובות שלא יועילו בכלום למטרה הזאת .
הדגשתי את השחקנים הבולטים שלדעתי יכולים להתפתח לשחקנים של פעם בדור..
לא לשכוח, הכל תלוי באימונים ובעמדות שכל אחד יקבל ושום דבר לא בטוח.. זה רק על פי רושם ראשוני .
וצריך גם להבין שכל מי שנמצא פה הוא שחקן עם פוטנציאל כי אלה שחקנים שנבדקו ונבחרו מתוך מאות , אז לא להבין לא נכון .. כולם עם פוטנציאל .
וכאמור, עדיין אין שינוי בדראפט ושחקנים בני 19 לא בשלים וטובים יותר מבני 18 אז סך הכל זאת עוד שנה של אימונים שיכולה להיות קריטית זה גם דבר שאפשר לקחת בחשבון .
להלן השחקנים: