BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > NT sezona 69

NT sezona 69

Set priority
Show messages by
This Post:
66
328198.1
Date: 7/15/2025 10:44:21 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
156156
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Pozdravljeni!

Hvala vsem, ki ste glasovali zame, vnaprej pa seveda zahvala tistim, ki so svoje ambicije v igri pripravljeni prilagajati reprezentanci z vzdrževanjem igralcev, treningom ali najbolje - z obojim!

Popis talentov se je že začel in pravkar se zaključuje popis 21 in 22-letnikov. Tisti, ki imate discord, ste sporočila prejeli že tam oz. jih boste v kratkem, s tistimi bolj staromodnimi pa bomo komunicirali po BB pošti tako kot nekoč. Naj na tej točki še jaz povabim managerje na slovenski discord, kjer poglabljamo razumevanje igre, debatiramo trening plane, pametujemo po dolgem in po čez, hkrati pa zalepimo plejado Palpatinovih memov in se pogovarjamo o športu nasploh:
https://discord.com/channels/623475188344029204/750701388295569520
Tule je link, rn5ho vas potrdi, če pa kaj ne dela, se obrnite ali nanj ali name.

O tekmecih sledi kakšna beseda v prihodnjih dneh, na prvi pogled imamo kar zapleteno skupino - Belgija je velesila, Bosna in Turčija pa sta vsaj v našem rangu, če ne še odtenek boljši. Na roko nam ne grejo niti vse prodaje trenutnih nosilcev igre, a izzivi so zabavni, zadovoljstvo pa na koncu toliko večje ;)

Popis se bo nadaljeval od spodaj navzgor - sledijo 23-letniki in po starosti proti izkušenim mačkom, nabor reprezentantov pa bo znan nekje do ponedeljka.

Naj zaključim tole uvodno-zahvalno sporočilo z vprašalnikom o interesu glede naše NT (vabljeni tudi novejši managerji, za vsakega bomo našli kakšen projekt).

Lep pozdrav,
Pero

Poll:  Kakšne izkušnje in želje imaš z reprezentanco na BB?

Treniral sem že reprezentante in jih tudi sedaj.
Prvič treniram (bodoče) reprezentante.
Reprezentante sem že treniral, a jih sedaj ne.
Za NT še nisem treniral, a bi z veseljem!
Ne vem, če bi se lotil treninga za NT ...
NT me ne zanima preveč.

This poll ends on 8/15/2025 10:44:21 AM.

This Post:
44
328198.2 in reply to 328198.1
Date: 7/20/2025 11:34:55 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
156156
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Tako, z generacijo 23 je popis končan

Na prejšnjo anketo se je odzvalo le 10 ljudi in nihče ni izrazil neke želje, da bi se priključil treningu in kaosu okoli NT, ampak morda to nekoč spremenimo

Vsi, ki imate discord, sem vas najprej kontaktiral tam, ostale sem tu preko BB-pošte. Če sem koga izpustil in ga karkoli zanima v zvezi z NT, če bi se kdo treningu priključil, je pa res lepo vabljen in me lahko kontaktira kjerkoli.

TEKMOVALNI DEL:
Prvi tekmec v ponedeljek so Turki, ki bodo poleg Bosne in Hercegovine ter favoritov iz Belgije eni izmed konkurentov za 2. mesto na EP-ju, ki še vodi v naslednji krog. Če bi uspeli priti v 2. krog, bi bil jaz s tem že kar zadovoljen. Turki so od nas slabše pripravljeni, kar bi veljalo izkoristiti, a več o tekmi v prihodnjih dneh, saj vseh reprezentantov, na katere računam jutri, še ne nameravam razkriti.

Ostali tekmeci so torej že omenjeni Bošnjaki in Belgijci, iz srednjega razreda kvalitete Avstrijci in Škoti, skupino pa zaokrožijo še Albanci ter Azerbajdžan.

Lepo nedeljo!

Last edited by Nowitzki (SLO NT) at 7/20/2025 3:55:38 PM

This Post:
55
328198.3 in reply to 328198.2
Date: 7/21/2025 12:46:45 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
156156
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
PRVA TEKMA, PRVA ZMAGA!

Sezona se je dobro začela, v Estoniji smo na prvi tekmi premagali Turčijo: (80369)

V tekmi, kjer se obrambe ni igralo kaj dosti, smo stopnjevali razliko do zaključka tekme, ko so se Turki nevarno približali, a je prva peterka ohranila mirno roko na liniji prostih metov. Pred enim izmed konkurentov za dve mesti, ki vodita v drugi del prvenstva, imamo tako lepo prednost, Bošnjaki in Belgijci pa so gladko premagali Škote oz. Avstrijce, tako da se delo šele dobro začenja.

Res se je poznalo, da smo bili bolje pripravljeni, zahvala managerjem, ki se trudite z minutami, naj bo zmaga poleg merchandise prihodkov nagrada in elan za skrb za minute tudi v prihodnje, vsem tistim lastnikom (med katere spadam tudi sam ) pa naj bo dodatna motivacija, da naše reprezentante čim prej spravimo na željeno raven vsaj visokih osmic.

Najboljši posamezniki: Debeljak, Ljubijankić in Veselić so prispevali več kot polovico naših točk, Boris je zadel 6 od naših 17 trojk! Letonja je vpoklic upravičil z 10 skoki (in 5 asistencami), prvi asistent pa je bil s klopi naš Joco (7 podaj), sledila sta mu Mikl in Veselić (oba po 6 podaj).

Hvala še enkrat lastnikom, do tekem z Bosno in Belgijo pa vsi ujamemo optimalne minute!

Last edited by Nowitzki (SLO NT) at 7/21/2025 12:47:57 PM