BuzzerBeater Forums

Srbija - III.1 > Сезона 41

Сезона 41

Set priority
Show messages by
This Post:
22
291806.1
Date: 01/06/2018 01:45:39
Head Hunters
III.12
Overall Posts Rated:
140140
Поздрав друштво.
Пре свега, свима бих волео да пожелим срећне новогодишње и божићне празнике, у нади да ће нам исти, и током ове године, донети пуно љубави, среће, здравља и прегршт разлога за славље, задовољство и осмех.
Ја вам желим, да вам буду лепши од свих претходних и у складу са вашим, најлепшим и већим, овогодишњим очекивањима и замислима.

Надам се да ми нико неће замерити што као новајлија преузимам на себе дужност да отворим нову, форум сезону.
Једноставно, нисам могао дуже да чекам, а биће и да смо се услед трајања ове, пост-новогодишње еуфорије, сви помало улењили. :) Бирам да верујем да су разлози нашег одсуства оправдани и налазе се за кафанским столовима, оличени у неумереној конзумацији, искључиво домаћих алкохолних пића и свакако, добре забаве. :)

Предсезона, одликовала је са неколико уносних, мултимилионских трансфера у којима су предњачили пре свега Сутјеска и КК ПМ, којима овом приликом на истим честитам.

Дугогодишњи конкурент, мени добро знан из неких, далеко старијих трећелигашких епоха као менаџер који ме је уредно и без пардона прашио, на моју велику жалост, отиснуо се путем друге лиге, ускративши ме прилике за реванш. Нинорота. Честитке друже.

Поред њега, друголигашком стазом винуо се и менџар екипе КК Бјесомар, Бјесомучни, менаџер са којим до сада и поред завидне историје постојања наших екипа, нажалост нисам имао прилике да се сретнем, али колико наслућујем, веома је популаран овде. Честитке такође.

Оно што је мене посебно обрадовало и због чега сам се осетио посебно срећним што ћу управо овде провести неколико наредних сезона, јесте активан форум.
Надам се да ће тако и остати убудуће, уз само још више и више, зајебанције, дружења, сплетки.

А колико примећујем, тренутно најактивнији су Немања и Озирис, тако да посебан поздрав и салут за вас двојицу. :)
Свим осталима, отворен позив да се колико год, могу и желе, придруже и допринесу дружењу. А колико видим, добра је атмосфера и мећу вама, тако да посебни поздрави и за све вас. :)

Овде сам стигао, у пакету са Пеђом. Видећемо који ће од нас двојице имати више успеха ове сезоне, премда моје овосезонске амбиције нису освајачке, те стога и стари познаник, Пера, може слободно да одахне, барем када је о мојим претензијама на титулу реч. :)

Староседеоцима, пуно успеха у реализацији сопствених замисли, новајлијама добродошлица и што лакша адаптација, а свима што више зелених апова, квалитетних трансфера и што је могуће мање проблема са повредама. Уколико до истих нажалост и дође, нека не буду дуже од једно-недељних.

Срећно свима и добродошли у сезону 41.

This Post:
11
291806.2 in reply to 291806.1
Date: 01/06/2018 11:18:34
KK Bjesomar
II.3
Overall Posts Rated:
126126
Koliko mi je drago kada vidim da neko potencira razgovor na forumu! :) Uvek sam prizeljkivao da u ligi imam dosta clanova koji vole da ucestvuju u konverzaciji, to je verovatno i jedan od glavnih razloga zasto sam oduvek zeleo da napredujem u visi rang - aktivniji forumi u drugoj ligi.. :) Ranije se ovde bas puno pisalo, ali u poslednjih par sezona bas i ne, u razgovoru smo ucestvovali samo nas nekoliko, mada mislim da ce se to promeniti na tvoju inicijativu.. :) Zahvaljujem ti se i na lepim recima o mom timu, uvek prijaju pohvale od iskusnijih kolega! :) Nadam se da ces u ovoj sezoni ostvariti sve sto si zamislio! Puno srece ti zelim! :)

This Post:
00
291806.3 in reply to 291806.2
Date: 01/06/2018 14:19:19
Head Hunters
III.12
Overall Posts Rated:
140140
И мени је задовољство да то чујем, јер сличан је случај и са мном. :)
Већ пошто сам после неколико сезона играња, провалио неке, најопштије основе ове игре, израдио прве стратегије и домогао се треће лиге, осетио сам и потребу да се повежем са искуснијим менаџерима, са њима разменим одређена искуства и и сам им се наметнем и постанем део неке шире, далеко садржајније приче.
Имао сам неописиву срећу, да сам тада у трећој, одмах налетео на савршено добру екипу себи сличних, којима је такође пре свега било до зезања и креативности, и магија се родила сама од себе, преко ноћи.
Један од нас, био је и прошлосезонски шампион, Нинорота.
Временом се прича само надограђивала.. Углавном, уверићеш се и сам, у сјајном си друштву, у боље тешко да си могао упасти. :)
Ја сам такође, имао и ту невероватну срећу, да сам где год бих се нашао, имао по једног или 2 менаџера који су били увек ту негде, корак/2 испред мене, али не превелик, те сам тако имао и резона за паритет и није ми могло бити досадно.
А теби се срећа заиста осмехнула пошто рече да си тражио поменуто. :)
Горе се баш пискара, и то најпре на релацији Рестарт-Зекица. Нађеш ли се негде, између те две ватре, а уверен сам да хоћеш, уживаћеш.

Волео бих, обзиром да ћу се задржати мало овде. Имају ли и остали сличне тенденције, не знам, волео бих да је тако.
Према мом мишљењу трећа лига није толико компетитивно оријентисана, какав је случај са другом, већ је примат дат првенствено тренингу. Постигнемо ли договор о историјском платном минимуму, верујем да је све могуће. :)

Ништа, уживај и срећно Бадње вече. :)
Хвала теби. ;)

Last edited by Relja hunter at 01/06/2018 15:03:06

This Post:
11
291806.4 in reply to 291806.3
Date: 01/06/2018 16:13:19
Overall Posts Rated:
356356
Ako se nađe na liniji vatre između Restarta i Zekice pre će biti da će nadrljati, a ne uživati. :D

Pozdrav i od mene za sve. Ja sam bio zaposlen ovih dana previše, pa mi iskreno nije ostajalo vremena i volje da iskuckam štogod ovde. Posle ovakvog uvoda ne smem ostati dužan. :D
Ja se, recimo, pronalazim u onom pasusu za alkohol, zabavu i sve ostalo što ide uz to. Malo sam precenio svoje telesne dvometraške mogućnosti, pa sam alkohol mešao sa hladnoćom i virusima i sada kukam kao Damjanov Zelenko. Uz sve to morao sam revnosno da odradim svoje selektorske dužnosti kao i uvek, tako da mi nećete zameriti odsutnost. :)

Uz hladan čaj i obmotan u ćebe poručujem svima: DA SE NIKO NIJE USUDIO DA ME NE POBEDI! Doživeo sam bankrot prošle sezone, kao što većina vas već zna, tako da je cilj ove sezone 22 poraza u ligi i ispadanje u četvrtu, ako je to ikako moguće, pošto se čini da nemamo dovoljno menadžera ni treće lige da popunimo. Da bih ispunio svoje igračke afinitete na ovoj igrici nije mi odlučujuće u kojoj ću biti ligi, tako da verovatno se vidimo još samo ove sezone ovde. Malo ostaje žal, jer je kod nas upao čuveni Relja o kom sam slušao u više navrata, ali šta da se radi. Odmeravaćemo snage nekom drugom prilikom. :)

Toliko od mene za sada. Iskoristih period bez buncanja da vam se javim malo, pa se čujemo. :)

This Post:
11
291806.5 in reply to 291806.4
Date: 01/06/2018 16:30:42
I B S
III.1
Overall Posts Rated:
161161
Ja sam čekao prvu pobedu pa da se oglasim :D
Srećno!
Meni je pristup internetu sveden na telefon, ali ću se potruditi da prokomentarišem ponešto bar jednom nedeljno.
Planiram da nastavim da razvijam Mačkića i nadam se da će ove sezone napredovati više nego prošle. Rebrača će ga pratiti, pa, ko zna, možda do "sledeće sezone" dovoljno stasaju da me odvedu u II :D Trenutno su na 87 Mačkić, odnosno 90 Rebrača. Ove sezone je akcenat na presingu, pa očekujem da izađu na preko 15 u spoljnoj odbrani. Ako uspem u tome, smatraću ovu sezonu veoma uspešnom.
Drugi cilj je opstanak. Odustao sam od ispadanja, ne zbog novih ambicija, već zbog konkurencije. Četvrto mesto i nije zagarantovano, ali plasman od petog do sedmog skoro garantuje opstanak koliko i PO jer u plavoj grupi nije neka konkurencija. Ovo sve pišem na osnovu trenutnog zapažanja. Ako dođe do nekih ozbiljnijih pojačanja, neće biti problema, jer me ispadanje ne uznemirava.

This Post:
00
291806.6 in reply to 291806.5
Date: 01/06/2018 16:36:22
I B S
III.1
Overall Posts Rated:
161161
Evo i statistike prvog kola :

Dan 1 (Subota 6 Januar 2018) od http://www.buzzer-manager.com

Rezultati kola
KK Optimus Devils 117 - kk pm 63
Sutjeska BDP 35 - Pasulj_i_Kobaja 87
bagdala 63 - tigersi 136
KK Skorpije 78 - crveni gusari 106
H@TTERY 109 - StariGrad 66
I B S 110 - Gooners 97
Kk Noob 87 - Klempici 105
KK FMP 122 - Head Hunters 130

Najbolji tim kola
Poena : 136 : tigersi
Skokovi : 68 : Head Hunters
Asistencije : 35 : H@TTERY
Ukradene lopte : 25 : KK FMP
Blokade : 15 : Head Hunters

Najbolja partija kola
Poena : 37 : J. Pušić (Klempici), B. Tomris (tigersi)
Skokovi : 24 : A. Rink (H@TTERY)
Asistencije : 17 : C. Exarchiotis (H@TTERY)
Ukradene lopte : 5 : J. Boyle (KK FMP), M. Jelić (KK FMP), Y. Pipet (KK FMP), M. Ðordević (Sutjeska BDP)
Blokade : 6 : A. Kalapothakis (Head Hunters), I. Ražnjatović (kk pm)

Najboljih 5 kola
Plej : B. Tomris (tigersi) (37 Poena, 8 Skokovi, 10 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 2 Blokade) : Efikasnost : 46
Bek šuter : C. Exarchiotis (H@TTERY) (21 Poena, 1 Skokovi, 17 Asistencije, 4 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 32
Krilo : T. Baukerts (tigersi) (28 Poena, 11 Skokovi, 8 Asistencije, 3 Ukradene lopte, 5 Blokade) : Efikasnost : 47
Krilni centar : C. Leborgne (tigersi) (20 Poena, 23 Skokovi, 9 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 1 Blokade) : Efikasnost : 47
Centar : K. Divac (H@TTERY) (23 Poena, 23 Skokovi, 0 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 2 Blokade) : Efikasnost : 46

MVP kola
T. Baukerts (tigersi) (28 Poena, 11 Skokovi, 8 Asistencije, 3 Ukradene lopte, 5 Blokade), C. Leborgne (tigersi) (20 Poena, 23 Skokovi, 9 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 1 Blokade) : Efikasnost : 47

Najslabija partija veceri
D. Bogićević (bagdala) (0 Poena, 1 Skokovi, 3 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 0 Blokade), : Efikasnost : -10

Sve vrste statistike
Igrac koji je zaboravio da skine rukavice : J. Pušić (Klempici), V. Hür (StariGrad) : 7 Izgubljene lopte

Igrac obelezen od sudija : L. Bucas (KK Skorpije), J. Zimonjić (StariGrad), S. Novaković (StariGrad) : 6 Lične greške

Gvozdeni covek : X. Sousa (Kk Noob), L. Kalinić (Kk Noob), N. Milošević (H@TTERY), C. Exarchiotis (H@TTERY), K. Divac (H@TTERY), A. Rink (H@TTERY), M. Mačkić (I B S), J. Pušić (Klempici), A. Gargano (bagdala), D. Bogićević (bagdala), B. Mrdak (bagdala), K. Borjanović (kk pm), M. Zdravković (kk pm), I. Ražnjatović (kk pm), T. Baukerts (tigersi), L. Banin (tigersi), B. Tomris (tigersi), C. Leborgne (tigersi), K. Pamphile (StariGrad), W. Yin Kwan (StariGrad), V. Hür (StariGrad), G. Paunić (Sutjeska BDP), M. Milojević (Sutjeska BDP), M. Ðordević (Sutjeska BDP) : 48 Minuta

Strelac : J. Pušić (Klempici) : 7 Trojke

Najbolji igrac : L. Banin (tigersi) : Rejting : 15.0

najgori igrac : G. Paunić (Sutjeska BDP) : Rejting : 2.5


This Post:
00
291806.7 in reply to 291806.6
Date: 01/06/2018 16:41:37
I B S
III.1
Overall Posts Rated:
161161
Zaboravih da pomenem pojačanja... Sada ih neće biti osim ako naletim na nekog dobrog trojkaša za male pare.

This Post:
22
291806.8 in reply to 291806.7
Date: 01/06/2018 17:43:55
Overall Posts Rated:
33
Pozdrav i od mene. Nov sam ovde.
Nadam se da cemo uspeti da izborimo opstanak, posto vidim da ovde ima dosta dobrih timova. :D

This Post:
22
291806.9 in reply to 291806.1
Date: 01/06/2018 18:18:29
H@TTERY
III.14
Overall Posts Rated:
6060
Nikakav problem da neko od "novajlija" otvori novu temu :))

Dobrodosli svi novi/stari u novu sezonu i novu godinu. Zelim vam svima mnogo srece, zdravlja, kako vaseg tako i vasih igraca. Mene malo ubijaju plate ove sezone pa je pitanje koliko cu moci da ih izdrzim. Uglavnom ako ne osvojim ligu bice rasprodaje :D

Sreca dobro sam krenuo, pobedom, brdom asistencija i skokova ;)

Drago mi je da nam je forum ziv i ove sezone, doduse ne pisem cesto ali trudim se da ucestvujem.

Uzdravlje!

This Post:
00
291806.10 in reply to 291806.9
Date: 01/06/2018 21:28:17
I B S
III.1
Overall Posts Rated:
161161
Nisam siguran u kojoj ligi, ali bio je običaj da novajlija otvori temu...

This Post:
00
291806.11 in reply to 291806.10
Date: 01/07/2018 00:28:45
Head Hunters
III.12
Overall Posts Rated:
140140
Јесте, у праву си, чини ми се да је, у петим лигама раније, постојао један такав, леп, стари, народни обичај. :)

Новајлија би се најпре, одевен у црвено, са све капицом на глави и врећом на леђима, необријан спуштао низ оџак, одакле би твитом извештавао америчку јавност о типу и карактеристикама пећи у којој се налази, обзиром да је у то доба, Америком владала, кажу до тада, незапамћена зима.
Оно што би након уследило, био је такозвани, "акт надмудривања", чин у коме би новајлија покушавао преварити и поклоном поткупити, традиционалну српску дечицу, не би ли му отворили врата пећи.., уз родитеље који су све то посматрали и истом се смешкали са стране.
Пошто би, као по обичају, остао без вреће, новајлија би од стране традиционалног српског домаћина бивао ухваћен за уво и најурен из куће, традиционалним српским џију-џицу ударцем, "ноге у дупе", чисто да му више никад, не падне на памет да се овде враћа и шпијунира у корист NSA!

Тек тако гарав и измрцварен, новајлија је имао могућност отворити пето-лигашку тему, под условом да је претходно већ окупио, локалне псе-луталице, који би га јахали натраг до матице.

Христос се роди и срећан Божић свима другари!