Mnogo mi je smesan a ujedno i frustrirajuci ovaj ,,bag" oko namero pravljenih licnih gresaka u poslednjim minutama meca.
Vecaras u zavrsnici meca u udarnickoj seriji mog tima na samom pragu izjednacenja minut pre kraja moj trener donosi odluku da se automatski fauliraju protivnicki igraci.Na seriju penala napad za napadom dolazi najbolji suter i naravno svakim sledecim napadom pravi se sve veca kos razlika(u tom razmaku od 60 sekundi je prakticno dao vise poena nego u celoj cetvrtini).
Ne osporavam ja pobedu hedonka,koji je ujedno maestralno pripremio mec,ista bi situacija bila da sam ja sekund pre poslednjeg minuta poveo vec samo smatram da to umnogome kvari takve neizvesne zavrsnice meceva.Ovaj ,,bag" nije od juce i zaista me cudi da nista nisu uradili po tom pitanju.
Ako se ne varam pojedine taktike su naknadno uvedene u igru,mozda bi mogli da unaprede i ovaj segment i jos vise da dopirnesu taktickoj pripremi meca.
Ako nista drugo makar bi mogli da podese to automatsko izvodjenje na neki razuman period(tipa 20,30sec pre kraja) a ne minut,dva ili vise,mada opet napominjem da bi uvodjenje taktickih novina po meni bilo znatno bolje resenje.