BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283327.2 in reply to 283327.1
Date: 12/6/2016 2:45:22 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10821082
Second Team:
Nitra Urpiners
Tak po krátkej odmlke som sa rozhodol kandidovať opäť. Predovšetkým z dôvodu toho, že naša reprezentácia ostala v absolútnom nezáujme. Hráči, ktorí poctivo makali 10 a viac sezón a mali byť v NT, už hádam aj ako ťahúni, v nej jednoducho neboli (predovšetkým Kolárik kúpený za 7M v sobotu).. To je asi najhlavnejší dôvod.

Po dvoch sezónach, ktoré som strávil vo Francúzsku trénovaním tímu, ktorý bude vládnuť BB svetu už onedlho (majú cez 10 hráčov 140+, skoro 30 hráčov 130+), vidím, že potrebujem trošku presvedčiť tých pár hráčov, ktorí to tu ešte hrajú, aby už konečne začali myslieť vo väčšom. Je nás málo, naša cesta by sa mala asi uberať smerom USA, kde sa nehrajú na 140+ hráčov, ale sú dobrí kvôli kvalitným primárkam. Jednoducho nemáme toľko manažérov, ktorí by mali trénerov 7, aby sme mohli mať v 28r 145+ hráčov..

Každý si musí uvedomiť, že v dobe, kedy sa bez týždenného zisku okolo 100tis. neuživíte, je vlastnenie reprezentanta nevyhnutnosťou! Tých 20-30 tis. na plate hráče je v dnešnej dobe strašne dôležité! Ak to tu niekto hrá na 6-7 miesto v lige a má týždenný zisk 30-50 tis. to je o ničom, lebo stále len stráca.

Aj preto som vytvoril nové externé fórum (http://bbsk.slovakforum.net/), kde očakávam každého, kto má záujem sa zlepšiť.

1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching
This Post:
11
283327.3 in reply to 283327.2
Date: 12/6/2016 4:01:28 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10821082
Second Team:
Nitra Urpiners
Ešte som nespomínal výsledky.. Momentálne sme niekde v druhej polovici kvality tímov Európy.
Francúzsko, Taliansko, Srbsko, Poľsko, Španielsko, Lotyšsko sú možno krok pred ostatnými. Podľa mňa nepatríme ani do druhej vlny krajín ako Česko, Fínsko, Litva, Nemecko, Portugalsko, Turecko a pod..

Ak nám teraz pridelia skupiny, tak máme Taliansko, Španielsko, Bielorusko, Chorvátsko, Čiernu horu, Wales a Moldavsko. V tejto spoločnosti by bolo tretie miesto podľa mňa absolútne maximum, reálne môžeme skončiť tak 4-5 podľa kvality. Je to už naozaj zlé, treba začať uvažovať inak ako doteraz. Je čas na to, aby tí čo ešte trénujú, trénovali top hráčov a vymenili tie svoje priemerné šedé myšky za kvalitu!

1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching