BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Slovensko > National Team Debate Thread
Back to the Sneak Peek
BB Slovensko
U21 National Team Speeches
2
U21 Election Rules
1
National Team Debate Thread
7
National Team Speeches
2
Election Rules
1
U21 National Team Debate Threa...
1
1
U21 Election Rules
1
Off topic
2
U21 SR (20r) / rozšírená nomin...
6
4
BBSK_Slovenské buzzerbeater fó...
7
National Team Speeches
3
Election Rules
1
2
U21 National Team Debate Threa...
1
U21 Election Rules
1
Invitation
8
6
National Team Speeches
2
<
>
Favorite Folders
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
BB-Charles (1)
Nolan (2)
LA-zajino (2)
razor (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
razor
This Post:
0
279204.2
in reply to
279204.1
Date: 5/26/2016 2:04:45 PM
Overall Posts Rated:
284
Nolan, v prvom rade super ze ides do toho. Zmeny su niekedy fajn (tym nechcem povedat ze by si zajino nerobil svoju pracu dobre), takze som zvedavy a zaroven sa tesim na to ako sa ti bude darit. Povodne som bol nachystany ze sa tam tuknem do volieb ked sa nikto nehlasil, ale nakoniec som rad ze si to prave ty, kto do toho ide.
Moje otazky na teba:
1. Hoci NT veci nejako nemas zmaknute, predsa, ake vysledky cakas na ME v tejto sezone?
2. Aky mas postoj voci TIE-TIE dohodam?
3. Si variabilny co sa tyka taktik alebo preferujes jednu?
4. Pribliz ako bude vyzerat tvoja komunikacia s komunitou, pripadne ako planujes ozivit nasu, podla mna trochu upadajucu komunitu.
5. Vsimol som si ze mas aj tim v Utopii. Mas v plane pomoct komunite tak ze budes pretlacat utopiu dalsim manazerom (10 dolarov za rok nie je velka suma)?
6. Kedze si v podstate na repre urovni novacik, planujes mat okolo seba aj nejaky realizacny tim. Co by malo byt naplnou prace tych ludi, ktorych si vyberies?
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-zajino
This Post:
0
279204.3
in reply to
279204.2
Date: 5/26/2016 3:18:43 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
1081
Second Team:
Nitra Urpiners
Nolan si pripraveny venovat sa aj vedeniu hracov? Koordinovat ich trening atd?
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching
Mark Unread
Ignore User
From:
Nolan
To:
razor
This Post:
1
279204.4
in reply to
279204.2
Date: 5/26/2016 4:13:28 PM
Overall Posts Rated:
51
:D asi by som bol rovnako rad keby si tam bol ty a ja som bol teraz na tvojom mieste :D
1.No v kazdom pripade chcem ist tak daleko ako to pojde. Je to sice otrepane ale naozaj od zapasu k zapasu. Chcem vyhrat nad kazdym. Na tuto otazku daju odpoved prve zapasy. Nas NT som sledoval aspon vysledkovo a mam urcitu predstavu o jeho sile takze postup zo skupiny priorita. Mrkol som na superov zbezne a bude to podla mna zaujimave.
2. Dohody.... uvidime
3. Urcite nebudem silou mocou tlacit jednu taktiku. Tu zalezi od foriem hracov, ci nasich alebo superovych. Ale urcite to budem striedat, vzdy tak aby sme mali co najvacsiu sancu na vitaztvo a to moze znamenat aj to, ze sa pokusime supera prekvapit niecim alebo naopak pojdeme na istotu s nejakouoverenou taktikou.
4.No samozrejme nejake info pred zapasom a po zapase. Tiez by som bol rad keby sme sa viaceri zapojili do tvorby taktiky, proste ten kto ma zaujem aby mi poslal svoj nazor. S upadajucou komunitou sa vela robit podla mna neda, mohli sme to vidiet na Zajinovej snahe, tu proste sa neda prinutit niekoho aby sa zapajal ked nechce. Samozrejme ten kto bude mat nejaky zaujem s tym budem pracovat. Velmi by napriklad pomohlo keby skusenejsi manazeri ak si vsimnu niekoho noveho aby sa mu trosku povenovali, trosku pomohli...viem ze to niektori robia.
5.To je zase rozhodnutie pre kazdeho zvlast. Nikoho do nicoho nutit nebudem ale ked si niekto zriadi tym aj v utopii tak bude z mojej strany zaujem pretlacit aby tam trenoval slovakov pre NT. Ale zase musi to byt obojstranny zaujem.
6. No ak budem zvoleny urcite zavalim Zajina s kopou otazok :D Samozrejme budem rad ak niekto mi pomoze s tvrbou taktiky. Predsa len viac hlav viac rozumu. Vypocujem si kazdy nazor. Pokial funguju-fungovali tu nejaki skauti ktori dbaju na trening mladych hracov....toto musi pokracovat. NT trener musi mat prehlad o hracoch ktori maju sancu na NT a tiez aj majitelia musia vediet, ze takeho hraca vlastnia a musia byt nasim zaujmom motivovani ho dalej trenovat.
Mark Unread
Ignore User
From:
Nolan
To:
LA-zajino
This Post:
0
279204.5
in reply to
279204.3
Date: 5/26/2016 4:24:44 PM
Overall Posts Rated:
51
Urcite. Budem sa snazit spojit s kazdym, kto vlastni potencionalneho repre hraca a zariadit to, aby trenoval. Uvedomujem si ale, ze momentalne sme v pozicii kedy to vobec nebude lahke. Bol by som rad keby sme mali co najuniverzalnejsich hracov, kedze nemozme vyberat z takeho mnozstva ako ine komunity. Ak sa niekto rozhodne vytrenovat monstrum s platom napr.300K. branit mu v tom nebudem ak ten hrac bude mat prinos aj pre NT, ale ovela viac budem preferovat napriklad C ktory dokaze supera potrapit aj so strelbou za 3 body. Otazka vsak zneje ci sme schopni momentalne takych hracov vytrenovat a vyberat si. Ci nebudeme nakoniec radi, ze mame hraca ktory trenuje. Ale v kazdom pripade ano budem sa snazit koordinovat.
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-zajino
To:
Nolan
This Post:
0
279204.6
in reply to
279204.5
Date: 5/26/2016 4:28:15 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
1081
Second Team:
Nitra Urpiners
Ok dakujem. Samozrejme rad pomozem. Najdolezitejsie su formy, nalada, nepredvidatelnost a spravna taktika;)
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images