Pozdravljeni!
Najprej hvala vsem, ki ste glasovali zame na volitvah za selektorski stolček

Sem bil pozitivno presenečen nad odzivom!
No, zaenkrat sem že uspel preveriti trenutne 21-letnike in nekaj najobetavnejših 20-letnikov, ter tako na grobo izbral letošnjo reprezentanco. Lastniki letošnjih reprezentantov boste dobivali mejle, kjer bom težil s pripravljenostjo in tudi treningom

Po današnji prijateljski tekmi bom do naslednjega tedna preveril tudi stanje 18-, 19- in 20- letnikov, ter poskusil malo vzpodbuditi managerje k treningu. Vabim vse, ki vas zanima, da mi pri svetovanju in vzpodbujanju glede treninga pomagate kot skavti. Upam, da še naprej lahko računam na pomoč Anžeta Lena in tevza89. Za kakšen nasvet in predajo neizpolnjenih planov pa bom kontaktiral tudi bivšega selektorja, zdaj soligaša, KOMET-a.
Sicer pa je letošnje stanje v reprezentanci dokaj bogo, a manj bogo kot sem pričakoval. V skupini EP imamo 4 težke nasprotnike; Španijo, Češko, Hrvaško in Nizozemsko, ter 3 nasprotnike, kjer je zmaga bolj ali manj nujna; Albanijo, Andoro in Malto. Za začetek je cilj zbrati več zmag kot porazov, torej premagati vsaj eno od favoriziranih moštev. Spored je težek, saj z vsemi favoriti igramo na začetku, za začetek naslednji teden proti Španiji.
Tako, za uvod sem bil dovolj dolg. Rad bi predvsem, da če mislite, da imate kakšnega igralca, ki sem ga morda spregledal, to sporočite po bb-mailu ali tu na forumu. Prav tako bi vas že tu rad opogumil k treningu, saj marsikdo ob pregledu novih nabornikov podcenjuje njihove možnosti za preboj v U21 reprezentanco. V trenutnem stanju bi znal zadoščati že potencial 4 (=Starter/igralec prve peterke), tako da vse kar je višje in ima kolikor toliko visoke skille, je U21 material. Upam seveda, da se bodo standardi počasi zvišali, a trenutno je stanje pač tako.
LP, Deschamps