יהודה,
תודה רבה על שלוש קדנציות נפלאות! לאמן את אותה נבחרת 6 עונות זה מטורף, זה שוחק, זה קשה מאוד, אבל עשית את זה בהצלחה אדירה!
השיא כמובן היה בעונה 28, עם זכייה בטורניר הניחומים, בעונה פשוט אדירה ומדהימה, עם נצחונות בדרך על פולין, איטליה וספרד, ובטוח עוד כמה מעצמות בבאזרביטר שאינני זוכר כעת, בכל אופן תודה על 6 עונות נהדרות.
באופן אישי, תודה על מה שלמדתי ממך, בכלל במהלך שהותי בבאזרביטר, אתה (וגל) הדרכתם אותי המון, ואין ספק שקידמתם ועזרתם לי המון, אז תודה אישית גם.
פשוט שאפו אדיר על כל מה שעשית בנבחרת!
ועוד הערה נוספת, במהלך הקדנציה האחרונה שלך, הצביעו 133 איש לגבי התפקוד שלך, עד כמה הם מרוצים ממנו? מסתבר שמאוד, 85 אחוזים הצביעו שניהלת נהדר. נדמה לי שזה אומר הרבה, אתה מאמן מדהים! אתה בן אדם מדהים! והקדשת המון לקהילת באזרביטר ישראל, שהייתה במקום אחר לגמרי בלעדיך. (התרומה לא רק בקביעת הרכבים למשחקים ב6 עונות האחרונות, אלא בדאגה לאימון שחקנים, לדור הצעיר, וגם המון המון המון עזרה למאמנים פחות מנוסים ממך, שנתת להם המון ידע, ואני ביניהם, בהרבה הרבה הרבה יותר עונות). תודה יהודה.
נ.ב. אתה כבר יודע, אבל כעת אכתוב פה בפורום גם לאחרים, אני כנראה מתכנן לנסות להתמודד על אימון הנבחרת בקדנציה הקרובה. מקווה שהנבחרת תצליח גם כאשר אתה תהיה בשלט רחוק יותר (וזה לא יהיה פשוט), והלוואי, שאני אהיה שם.
ושוב, תודה יהודה!