ראשית כל, אני חושב שזה המקום האחרון שאפשר להשוות בין המציאות לבין באזרביטר. במציאות (ובמיוחד בליגה שלנו), אתה רואה גם הרכבים של 4 גארדים ביחד, ואלו דברים שיכולים להשתנות יופי תוך כדי המשחק. אצלנו בבאזרביטר- אתה יכול לעלות עם 4 גארדים (ואני בטוח שיש פה כאלה שעשו את זה מתישהו), אבל זאת התחייבות לכל המשחק ואתה בבעיה עם זה. בכל מקרה, לדעתי ההשוואה פשוט מיותרת ולא מראה על שום דבר.
בנוגע לדבר השני שאמרת- שקבוצה שרוצה לשחק ברמות הגבוהות באמת חייבת סמול מגוון? אני לא מסכים איתך. בהחלט ניתן לראות בהרבה מאוד מקומות בעולם שקבוצות מגיעות רחוק מאוד עם גבוה שנותן הגנה חיצונית ומשניות גבוהה מאוד, אבל בהחלט שחקן שאם אתה רואה אותו אתה מגדיר אותו כשחקן פנים ולא כשחקן שווה פנים-חוץ. בסופו של יום, סמול פרוורד מגוון ככל שיהיה, לרוב לא באמת מגיע עד לרמות הגבוהות. או שהוא יהיה שחקן שחזק יותר בצד אחד, או שהוא יהיה שחקן שהוא חור בכל התכונות. כי היום, שחקן עם 14 הגנה חיצונית לא מספיק בשביל קבוצה בטופ של ליגת העל- כי שחקנים קולעים יותר מזה, וגם גבוה עם 14 הגנה פנימית לא מספיק. באותה מידה סמול פרוורד עם 14-14 הגנות זה לא מספיק. ואם הוא כבר נותן 17-17 הגנות (דבר שאני בטוח שדיי נדיר), קשה לי להאמין שהוא גם קולע ברמות הגבוהות ביותר גם בפנים וגם בחוץ, עם אחד על אחד גבוה, ועם מסירה וריבאוד שלא מביישים אותו. בכל אופן, יכול להיות שקיימים שחקנים כאלה- אבל הם בודדים בעולם וזה לא דבר שאפילו הקבוצות בטופ העולמי יכולות לבנות על כך שיהיה להן.