אנחנו פותחים עוד קמפיין של נבחרת ישראל, כאשר את צוות הנבחרת שכוללת את
גל הוותיק
(38036)שימשיך בתפקידו כמאמן העתודה, הבחור עושה עבודת קודש לטעמי, ואין ספק שכל נושא איתור השחקנים עם פוטנציאל, והקשר התמידי שהוא שומר עם מאמני הקבוצות, שמירה על דקות משחק, והמלצות אימון הרבה הרבה יזקף לזכותו.
בנוסף את תפקיד סקאוט היריבות ימלא דניאל
(91824)בחור שהוא בסך הכל בעונתו הרביעית בבאזר, וקיבלתי עליו המלצות חמות מכמה אנשים בקהילה.
דניאל כבר קיבל ממני מספר משימות לקראת המשחק הראשון שלנו נגד הצ"כים ואני מאמין שהוא יעשה תפקידו נאמנה.
בנוסף החלטתי לצרף כצלע שלישית את תומר
(38052)מאמן ענברים שלו זו עונתו ה11 בבאזר והאמת נתקלתי בו פעם ראשונה כאשר ירדתי בפעם הראשונה מליגה 2 לליגה 3 שם ניהלתי עימו קרב איתנים על העלייה...בסוף אני עליתי אבל לליגת העל הוא הגיע קודם ועל זה שאפו.
תומר ואני ננסה לנתח את המשחקים הקרובים של הנבחרת, ואף אתייעץ עימו לגבי טקטיקה וגישה,י
ש מצב שדעתו לא תתקבל מה לעשות.בימים הקרובים עד שבת בערב אתם תראו שינויים גדולים בסגל הנבחרת,אבל אל דאגה כל זאת לבדוק שחקנים חדשים שאולי אולי יוכלו לתרום לנבחרת, זו ההזדמנות לבדוק כרגע את הסגל הרחב לפני איפוס ההתלהבות שיהיה ביום ראשון לפנות בוקר.
אני מודה שוב לכל חברי הקהילה שנתנו בי אמון, אני מקווה לא לאכזב אתכם ולהגיע עם הנבחרת כמה שיותר למעלה
שיהיה לכולנו בהצלחה.
Last edited by baruch2 at 8/28/2012 2:26:00 PM