BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208955.2 in reply to 208955.1
Date: 2/7/2012 9:08:12 AM
BK Zante/Sante
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Sveiki! Visi BB lietotāji!

Mani sauc Andis , man ir 22 gadi, dzīvoju Zantes pag.
Buzzerbeater.com spēlēju kopš 4 sezonas beigām šajā laikā esmu ieguvis 2 zeltus 1 sudrabu. 19. sezonā spēlēšu III. Līgā mērķis atgriezties uz II.

Uzdevumi un mērķi:

Papētot Buzzerbeater Latvija NT darbību Horems vadībās secināju, ka NT ir pietiekami optimāli labā kustībā augšup ejā, bet kā vienmēr mainoties trenerim ir katram savs mērķis un uzdevums un taktiskā izpratne un pielietošana.

Man uzdevums būs noturēt izlasi tādā līmenī kāda viņa ir un protams cīnīšanās par augstāku mērķi, spēlētāju meklēšana ar iespēju labākām prasmēm atbilstoši savai pozīcijai. Apakšā zem runas mani 12 spēlētāji, kas saglabās vietu ,ja es tikšu ievēlēts par treneri. Pārējie spēlētāji arī var saglabāt savu vietu NT, ja netiks atrasti labāki.

Stājoties NT trenera amatā, es savā darbības laikā būs jānodrošina ar informācija spēlētāju komandu menedžeriem. Un protams 2 sezonu, laikā būs man galvenais uzdevums celt augšup NT, un pirms spēlēm izpētīšu kādu labāk taktiku uz aizsardzību likt pretīm, un vēl protams ir japēt pretinieku komandas, kas būs apakšgrupā gan pasaules čempionātā gan eiropas.

Uzdevumā vēl tiks iekļauts diskusiju un rakstu aktivitāte Latvijas BB NT lapā.

Mērķis, būs protams, iekļūt play off un arī pacīnīties par 8! Lai mērķi piepildītus ir smagi jastrādā!!!

Pie mērķa vēl sastādu atmodināt , iedot intrigu, visi, kas spēlē BB Latvijā, ne tikai, ka viņi iegūst titulu vai zaudē, lai viņi mērķis būtu audzēt, trenēt Latvijas drafta spēlētājus priekš BB NT Latvija un U-21 sastāvā. Darīsim visi kopā to un kļūsim lepni!

12 spēlētāji NT Latvija pēc manām domām

Alfreds Kolmanis –saspēles vadītājs

Fredis Bartuls – saspēles vadītājs

Aivis Pekša –saspēles vadītājs

Guntis Kiploks –centrs/ spēka uzbrucējs

Jorens Juška –centrs / spēka uzbrucējs

Ron Ruisendaal –centrs/ spēka uzbrucējs

Mariušs Baurovskis –centrs/ spēka uzbrucējs

Adolfs Kapracis –centrs/ spēka uzbrucējs

Arvids Beitikis –mazais uzbrucējs

Bronislavs Inbergs – mazais uzbrucējs

Aivars Biedrinš – uzbrūkošais aizsargs

Martinš Lubarts- uzbrūkošais aizsargs

BY Letonia

This Post:
11
208955.3 in reply to 208955.1
Date: 2/7/2012 3:19:46 PM
Overall Posts Rated:
308308
sveika LV BB saime!

ar šo piesaku oficiāli piesaku savu kandidatūru mūsu Nacionālās BB izlases trenera krēslam.

garās runās neizplūdīšu..

mērķi:

1)tā kā visu spēlētāju prasmes man nav zināmas, tāpat arī mūsu pretinieki un viņu sastāvi, tad kko runāt par mērķiem rezultātos, manuprāt, ir muļķīgi. jāskatās no kalendāra un jāņem uzvaras visur kur to var un kur nevar izdarīt..

2) tā kā dažās pozīcijās ir vērojams tādu spēlētāju, kādus vēlos redzēt izlasē, trūkums, kādus ļoti vēlētos redzēt mūsu izlases rindās, tad centīšos savas ievēlēšanas gadījumā aktīvi darboties, lai uz nākamajiem cikliem tas tiktu novērsts. ir sarunāti jau daži menedžeri, kas gatavi strādāt - trenēt jaunos..

kā redzams ar solījumiem neaizraujos. centīšos sevi apliecināt darbos, ja būs tāda iespēja.. ;)

ja ir kādi interesējoši jautājumi, tad atstāšu tos vēlēšanu diskusijai.. droši! spamojam, jautājam, lai visiem šis vēlēšanu laiks ir interesantāks.. (208956.1)

ar cieņu,
Tucis

Message deleted
From: Bariga
This Post:
22
208955.5 in reply to 208955.1
Date: 2/11/2012 1:26:47 PM
Overall Posts Rated:
206206
Sveiki!
Piesaku savu kandidatūru Lv izlases treneru vēlēšanānām.

Beidzot slinkumu pārvarēju un uzrakstīju runu
Tātad, es jau labu laiku spēlēju III.līgā bet jau tuvākajās sezonās ir mērķis tikt uz II.līgu.
Tā kā kluba vadīšana un izlases vadīšana ir diezgan atšķirīgas lietas, tad gribu pierādīt, ka arī III. līgas menedžeris var labi vadīt izlasi.
Būs sadarbība ar u-21 izlasi, lai pēc u21 sasniegšanas labākie spēlētāja pēc potenciāla nepazustu, bet tiktu trenēti tālāk. Vēlos aicināt komandas menedžerus trenēt multiskilainus garos monstrus, jo tā ir lieta, kur mēs varētu aiziet priekšā konkurentiem.
Mazāk par 15 minūtēm pirms spēles sakuma rakstīšu sastāvu spēlei, izvēlēto taktiku un pamatojumu, kapēc šī taktika izvēlēta.
Kādas komandas izpētei ņemšu vērā padomus no citiem menedžeriem, kā arī kontaktēšos vēl ar iepriekšējiem izlases vadītājiem lai varētu atrast to labāko vadīšanas stilu. Ceru, ka viņi varēs dalīties savā pieredzē.

GhostBuster