BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208863.2 in reply to 208863.1
Date: 2/7/2012 3:22:28 PM
Overall Posts Rated:
114114
שלום לכולם
החלטתי לרוץ לאימון הנבחרת הבוגרת . מעולם לא התנסיתי באימון הנבחרת הבוגרת למרות 14 עונות בצמרת באזר ישראל ואני רוצה סוף סוף לנסות ואני מאמין שגם לתרום לנבחרת ולקהילה.
כתבתי "נאום" קצר בפורום הנאומים לנבחרת שיענה לדעתי על הרבה שאלות למי שמתלבט למי להצביע אז אני מזמין את כולכם לקרוא ולראות אם אתם תומכים בי
מי שרוצה להצביע לי זה dov bear
אשמח לענות על שאלות למי שיש ואני מאחל בהצלחה לארבל ולכל מי שיחליט להתמודד לנבחרת

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
208863.3 in reply to 208863.2
Date: 2/7/2012 4:14:52 PM
Overall Posts Rated:
274274
יאללה ההתחלה מבטיחה - כבר יש 2 מאמנים ברמה גבוהה שרצים - תענוג.


"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ig
This Post:
00
208863.4 in reply to 208863.3
Date: 2/7/2012 5:54:57 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
ראשית, תרשו לי לברך את שני המתמודדים עד כה, ולאחל להם, ולכל השאר שיירשמו, הצלחה בבחירות. ועכשיו לשאלות.

אתחיל עם ארבל.

1) השם שלך מוכר לי מאוד בזכות תרומתך לקהילה, ידע מעמיק במשחק וקשר מצויין עם המשתמשים. בכל קשר לפעילות בנבחרת, השם שלך מצלצל לי פחות. האים היית בעבר מעורב בפעילות כלשהי בנבחרות? אם כן, באיזו. אם לא, אתה לא חושב שלפני שהולכים לאימון הנבחרת צריך איכשהו "להשתפשף" בפעילות הזאת (למשל להתחיל בתור עוזר, סקאוט וכו), כי בכל זאת זה לא בדיוק כמו הקבוצה?

2) בנאום הפתיחה התייחסת לנושא הגישה, וציינת שהמטרה היא קודם כל לעלות שלב. מצד שני טענת (ואני מאמין שבצדק) שתהיה לנו נבחרת מצויינת. האים במערך השיקולים שלך תהיה אפשרות לסיכון מחושב, תוך כדי הסתמכות על האיכות של הנבחרת שלנו והטקטיקה, או שעולים שלב בכל מחיר?


ועכשיו כמה שאלות לניסן

1) אני מחתבר מאוד עם פילוסופיה שלך ללכת הכי רחוק שאפשר ולקחת כל סיכון בשביל המטרה הסופית. למעשה זה הצליח מאוד בצעירה בתקופת כהונתך, אך הצליח הרבה פחות בקדנציות שלאחר מכן. האים בעקבות התוצאות הלא הכי מעודדות האלה חשבת לעצמך אולי בכל זאת כדאי למתן טיפה את רמת הסיכון בשביל להעלות את תוכלת ההישגים?

2) מהי עמדתך בנושא הסכמי רגוע?

ולקינוח כמה שאלות לשני המאמנים.

1) ממה שאני קורא לאחרונה יש לנו נבחרת מצויינת. איזה הישג מבחינתכם ייחשב כהצלחה?

2) עד כמה אתם מכירים את הטקטיקות החדשות? עד כמה אתם הולכים להשתמש בהן? עד כמה הן יכולות לעזור בהתמודדות מול נבחרות חזקות יותר?

3) לאורך כל העונות שאני במשחק (כבר העונה ה-11) נראה לי שלא הצלחנו עד כה בבוגרת בגלל הרב-גוניות. לא היה לנו סמול עם 12+ בכל התכונות, לא היה לנו פאואר עם 10 קליעה מבחוץ, וגם לא פ"ג עם 12 ק"פ. אני אישית אוהב את הרב-גוניות, גם אם היא באה על חשבון התכונות הראשיות. האים אתם שותפים לפילוסופיה הזאת, ואם כן, עד כמה אתם מוכנים להרחיק לכת בנושא הראשיות לטובת הגיוון? לצורך העניין, קחו למשל את רן באס שלי (אמנם זה נראה אינטרס אישי, אבל מבטיח לא להצביע לפי התשובה הספציפית לגביו. מה שמעניין אותי זה הפן העקרוני):

משכורת שבועית: $ 176 421
תפקיד שחקן חמישיה
באזרבטא

ערך כללי: 844900
גיל: 25
גובה: 6'9" / 206 cm
פוטנציאל היכל התהילה
:כושר משחק מכובד

קליעת ניתור: נהדר קליעה ממרחק: עלוב
הגנה חיצונית: ממוצע שליטה בכדור: מעולה ↑
חדירה לסל : מומחה ↑ מסירות: מיומן
קליעה מבפנים: עולמי הגנה פנימית: אדיר
כדורים חוזרים: אדיר חסימות: מיומן
סיבולת: עלוב זריקות עונשין: עלוב

נסיון: בינוני

האים תרצו שחקן כזה בנבחרת (ולא על בסיס נער הפוסטר) למרות החיסרון שלו בהגנה, וריבאונד?

From: LA-Nir

To: ig
This Post:
00
208863.5 in reply to 208863.4
Date: 2/7/2012 6:16:45 PM
Overall Posts Rated:
343343
הרשה לי להגיב מספר דברים הנבחרת לא מעולה יש לה לא עמט חסרונות למשל עד העונה לא היה לנו שומר אחד מעל 18 חיצונית שרוב הנבחרות מחזיקות שחקן או שניים על 20 העונה נכנסו שניים על 19-20 אבל זה כבר אחרי שעפנו

בנוגע לגיוון יש לנו שני גארדים עם קליעה פנימית גבוה מאוד לנדאו שמתפקד בשלוש עמדות הגארד שצריך ובוקרה

בנוגע לפ"פ אני יכול להגיד לך באופן חד משמעי שיש לנו פוורים מגוונים שרובם לוקים בחסרונות שלהם אבל אני ממש מבסוט על קבאליו החדש לדעתי הולך לפתוח במשחקים בעונה הבאה

ובנוגע לבאס אני יכול להגיד לך שאין לו מקום בנבחרת גם בראשיות וגם במשניות הוא לא ברמה של שחקנים אחרים הוא לא רחוק ואמרתי לך את זה גם בפרטי אבל אי אפשר להחזיק שחקן נבחרת עם 15 ריבאונד והגנה

וארבל היה סקאוט של עומר אם זכרוני לא מעטה אותי ועזר לי מספר פעמים במהלך הקדנציה שלי העונה כך שהוא גם מכיר חלק מהסגל

אני רוצה להגיד תודה בהזדמנות הזאת למי שעזר לי ארבל יהודה ואהוד וקצת ערן בתחילת הקדנציה עם השיפשופ

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: GM-Arbelon

To: ig
This Post:
00
208863.6 in reply to 208863.4
Date: 2/8/2012 1:41:46 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
1) השם שלך מוכר לי מאוד בזכות תרומתך לקהילה, ידע מעמיק במשחק וקשר מצויין עם המשתמשים. בכל קשר לפעילות בנבחרת, השם שלך מצלצל לי פחות. האים היית בעבר מעורב בפעילות כלשהי בנבחרות? אם כן, באיזו. אם לא, אתה לא חושב שלפני שהולכים לאימון הנבחרת צריך איכשהו "להשתפשף" בפעילות הזאת (למשל להתחיל בתור עוזר, סקאוט וכו), כי בכל זאת זה לא בדיוק  כמו הקבוצה?
הייתי עוזר גם לקני, גם לערן וגם לניר. עם ערן הייתי יושב באוניברסיטת בן גוריון ועובר על שחקנים ועוזר לו כך שאני מכיר טוב מאוד את התפקיד. אני מסכים לגמרי עם מה שאתה אומר ואכן יש לי שפשוף רציני בנבחרת. 

2) בנאום הפתיחה התייחסת לנושא הגישה, וציינת שהמטרה היא קודם כל לעלות שלב. מצד שני טענת (ואני מאמין שבצדק) שתהיה לנו נבחרת מצויינת. האים במערך השיקולים שלך תהיה אפשרות לסיכון מחושב, תוך כדי הסתמכות על האיכות של הנבחרת שלנו והטקטיקה, או שעולים שלב בכל מחיר?

כמו שאמרתי זה לא שחור ולבן. אני מכוון גבוה ובשביל להגיע רחוק צריך התלהבות אבל אני לא אקח סיכונים ממש מוגזמים. ההחלטות שלי יהיו הגיוניות ויהיו בהן סיכונים מחושבים כל הזמן. .

1)
ממה שאני קורא לאחרונה יש לנו נבחרת מצויינת. איזה הישג מבחינתכם ייחשב כהצלחה?

קודם כל ההצלחה הכי גדולה תתבטא במעורבות גדולה של הקהילה. מבחינת הישגים הכוונה היא לעלות כמה שיותר רחוק ומבחינה ריאתית התברגות בפיינל פור ועלייה לאליפות העולם תהיה הצלחה כאשר המינימום הוא עלייה לשלב הבא באליפות אירופה
2) עד כמה אתם מכירים את הטקטיקות החדשות? עד כמה אתם הולכים להשתמש בהן? עד כמה הן יכולות לעזור בהתמודדות מול נבחרות חזקות יותר
?
אני עוקב אחרי ההתפתחויות בפורומים ועושה ניסויים בליגות פרטיות. אני מכיר את הטקטיקות החדשות ואשתמש בהן לפי הצורך אבל יש עוד עבודה לא קטנה בנושא והמטרה היא תוך כדי הקדנציה לבחון אותם עוד לעומק כולל ניסויים בליגות הפרטיות. 

3)

האים תרצו שחקן כזה בנבחרת (ולא על בסיס נער הפוסטר) למרות החיסרון שלו בהגנה, וריבאונד
?
זו שאלה מעולה. אני לא פוסל שימוש בשחקן כזה לעמדת סמול ופאוור אבל זאת בהנחה שהוא יישפר את התכונות הראשיות שלו. רואים בבירור בעונות האחרונות שלגיוון יש פקטור מאוד חשוב ובמיוחד לחדירה ושליטה. זה כמובן יהיה תלוי בכושר של השחקנים ואנו נעשה ניסויים בידידויות כדי להיות בטוחים אבל זהו חתיכת שפן שאפשר להשתמש בו כמחליף קודם כל. אני כן חושב שצריך להעלות לו את ההגנה, החיצונית אם יהיה סמול והפנימית והריבאונד אם יהיה פאוור אבל לכל שחקן גבוה בנבחרת יש חסרונות. כשאגיע לנבחרת ואראה את השחקנים מולם רן מתמודד אדע יותר טוב. כרגע הוא לא שחקן מתאים ממש אבל זה אפשרי בעתיד.

This Post:
00
208863.7 in reply to 208863.2
Date: 2/8/2012 3:05:58 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
יש דבר נוסף שאני רוצה להעלות לדיון ולדעתי חשוב להתייחס אליו והוא הנושא של תחלופת המאמנים בנבחרות. מצד אחד אני לא חושב שיש דבר פסול במרוץ לקדנציות נוספות בין אם זה מיד לאחר קדנציה מוצלחת או בכלל בעתיד אבל מצד שני אני מאמין גדול בכך שכל מאמן צריך להרגיש שיש לו סיכוי להגיע לנבחרת עם עבודה קשה. בשביל זה לדעתי חשוב שתהיה תחלופת מאמנים כמו שהיה בשנים האחרונות. דוגמה מעולה למאמן שעלה עם עבודה קשה הוא מור וגם עומר מספר עונות לפניו שאימן כשהיה בליגה השנייה. אני חושב שנכון יותר לתת למאמנים שהוכיחו את יכולותם במסגרות אחרות את הניסיון להצליח וכמובן שאני מדבר פה על עצמי. גם אם אבחר ואפילו אקח את אליפות העולם לא ארוץ לקדנציה נוספת. הסיבה היחידה שיכולה להיות לדעתי למאמן מנוסה לרוץ לכהונה שנייה בתפקיד היא אם אין מועמדים מתאימים באמת, כלומר כאלו שהקהילה מאמינה בהם ומכירה אותם. בנוסף התפקיד דורש הרבה השקעה וטעונות חוזרות יכולות להוביל לירידה בהשקעה, למרות שבמקרה הספציפי הזה, אני בטוח שזה לא תופס כיוון שהרבה עונות לא היית בנבחרות ואני בטוח שאתה חדור מוטיבציה ניסן.
בכל מקרה אני באמת מאמין שהגיע הזמן בדיוק בתקופה הזו בחיי שיש לי המון רצון וזמן להשקיע, שאני אוביל את הנבחרת הבוגרת. כמובן שאני לא אעשה זאת לבד. מעבר להתייעצות ועזרה מניר, ערן, יהודה ומאמנים אחרים כולל גם ניסן אם ירצה אני אשמח לקדם מאמנים חדשים יותר שרוצים להשתפשף.

זה כל מה שרציתי לומר ובאמת שברוח טובה ואני מקווה שהדיונים יהיו נעימים וענייניים כבעבר.

From: King Babar

To: ig
This Post:
00
208863.8 in reply to 208863.4
Date: 2/8/2012 9:14:53 AM
Overall Posts Rated:
4343
אני כבר פחות מכיר את השחקנים בנבחרת, אבל אני בטוח יכול להגיד לך שהיה (ועדיין יש) סמול עם 12+ בכל התכונות
וגם יש לנו יותר מפ"פ אחד עם הרבה יותר מ 10 קליעה מבחוץ
כבר בתקופתי זה היה... הבעיות זה העומק בעמדות הרכזים, ושבדרך כלל השחקנים המגוונים מביאים חורים פה ושם

From: Ehud

This Post:
00
208863.9 in reply to 208863.8
Date: 2/8/2012 9:30:51 AM
Overall Posts Rated:
274274
יש סמול פאוור שכזה שהוא יותר לכיוון הפאוור - אין לנו סמול טבעי עם עם 12 הגנה פנימית 12 קליעה ו12 ריב' ועדיין עם תכונות של גארד.

בקשר לפאוורים, יש לנו בכלליות בעיה גדולה יותר לטעמי בגבוהים. גבוהים מפלצות שכר אמתניים מאוד קשה להחזיק בימנו. אם מוצאים כאלו צריך לשמור אותם. אצלנו לא מייצרים הרבה גבוהים כאלו, בטח שלא חדשים כשבהרבה נבחרות אחרות אפשר לראות שכן מחזיקים כאלו (או בקבוצות חווה או שפשוט יש להם מזל)

אין לנו המון עומק בגבוהים, יש לנו דיי בעיה בריב' בהרבה מאוד ציוותים של גבוהים ביחד ו... זהו.

בקשר לרכזים, יש לנו את רהב שהוא רכז חזק מאוד, הבעיה שהוא לא עקבי בכושר. אחריו יש שורה של רכזים טובים מאוד ברמת הקבוצות אבל דיי בינוניים ברמת הנבחרות (כשאני מחזיק את אחד מהם) - אם היה לו פוטנציאל MVP הוא עוד היה מתקדם אבל בסופרסטאר אני יכול להגיד שהוצאתי ממנו את המקסימום שיכולתי...


"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: aharon
This Post:
00
208863.10 in reply to 208863.9
Date: 2/8/2012 12:17:11 PM
Overall Posts Rated:
5858
לניסן ולארבל

התחרות היא באמת קשה וכל אחד מהמתמודדים ראוי להערכה על פעולותיו בבאזר

עכשיו לשאלות:
1.איך יתנהל הצוות שלכם,האם זה אתם לבד ,כמה אתם רוצים איתכם, מה החלוקה, כמה השפעה יש לצוות?

2.אם תיתקלו בנבחרת שחזקה בהרבה מהנבחרת שלנו מה תעשו?

בהצלחה לכם

From: LA-dov bear

To: ig
This Post:
00
208863.11 in reply to 208863.4
Date: 2/8/2012 3:12:51 PM
Overall Posts Rated:
114114

ועכשיו כמה שאלות לניסן

1) אני מחתבר מאוד עם פילוסופיה שלך ללכת הכי רחוק שאפשר ולקחת כל סיכון בשביל המטרה הסופית. למעשה זה הצליח מאוד בצעירה בתקופת כהונתך, אך הצליח הרבה פחות בקדנציות שלאחר מכן. האים בעקבות התוצאות הלא הכי מעודדות האלה חשבת לעצמך אולי בכל זאת כדאי למתן טיפה את רמת הסיכון בשביל להעלות את תוכלת ההישגים?

2) מהי עמדתך בנושא הסכמי רגוע?

ולקינוח כמה שאלות לשני המאמנים.

1) ממה שאני קורא לאחרונה יש לנו נבחרת מצויינת. איזה הישג מבחינתכם ייחשב כהצלחה?

2) עד כמה אתם מכירים את הטקטיקות החדשות? עד כמה אתם הולכים להשתמש בהן? עד כמה הן יכולות לעזור בהתמודדות מול נבחרות חזקות יותר?

3) לאורך כל העונות שאני במשחק (כבר העונה ה-11) נראה לי שלא הצלחנו עד כה בבוגרת בגלל הרב-גוניות. לא היה לנו סמול עם 12+ בכל התכונות, לא היה לנו פאואר עם 10 קליעה מבחוץ, וגם לא פ"ג עם 12 ק"פ. אני אישית אוהב את הרב-גוניות, גם אם היא באה על חשבון התכונות הראשיות. האים אתם שותפים לפילוסופיה הזאת, ואם כן, עד כמה אתם מוכנים להרחיק לכת בנושא הראשיות לטובת הגיוון? לצורך העניין, קחו למשל את רן באס שלי (אמנם זה נראה אינטרס אישי, אבל מבטיח לא להצביע לפי התשובה הספציפית לגביו. מה שמעניין אותי זה הפן העקרוני):

קליעת ניתור: נהדר קליעה ממרחק: עלוב
הגנה חיצונית: ממוצע שליטה בכדור: מעולה ↑
חדירה לסל : מומחה ↑ מסירות: מיומן
קליעה מבפנים: עולמי הגנה פנימית: אדיר
כדורים חוזרים: אדיר חסימות: מיומן
סיבולת: עלוב זריקות עונשין: עלוב

נסיון: בינוני

האים תרצו שחקן כזה בנבחרת (ולא על בסיס נער הפוסטר) למרות החיסרון שלו בהגנה, וריבאונד?


1. לדעתי קצת לא יהיה פייר מצידי לנתח בדיעבד ממרחק של כמה עונות את הסיכונים שלקחו מאמנים אחרים גם אם זה לא הצליח להם אז אני ידבר על עצמי: אולי זה יפתיע אבל אני לא מסתכן הרבה בכלל לדעתי- אני משתדל להכיר את היריבות כמה משחקים מראש ולתכנן את העונה עד כמה שאפשר מבחינת טקטיקות התלהבות שחקני מפתח למשחקים והמחליפים במצבי הכושר השונים.אני כן מנסה לייצר כל יתרון כשזה אפשרי ולא במחיר השגת המטרות- התלהבות,כושר ובעיקר טקטיקה מתאימה ליריבה ובחירת שחקנים נכונה לכל משחק מסוים. גם מבחינתי וגם למאמנים אחרים שעובדים ככה אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן גם בנבחרת וגם בקבוצה שלי.

2. הסכמי רגוע הם בעייתיים מאוד בעיני ככלל וצריכים להיאסר בחוקים של המשחק ולגרור קנסות, אבל הם חוקיים ולצערי אני יסגור בלי לחשוב פעמיים הסכמים במקרים שבהם אחשוב שזה יעזור לנו פשוט כי אין ברירה- בעולם הנבחרות ממש כולם עושים את זה וכל עוד זה חוקי מבחינת מנהלי המשחק אין ברירה אלא להשתמש בכל הכלים ולא להיות מתחסדים ולהשאר מאחור. יש לי מילה ואני לא אסגור הסכם אם אני לא מתכוון לעמוד בו ולכן לא אסגור הסכמים במקרים שיש לי חשש שירמו אותנו או שיש סיכוי שזה יזיק לנו.

השאלות הבאות:
1.גביע מכל צבע בארון יהיה הישג מדהים, הצלבה הישג סביר ולא יותר, מיקום גבוה ויכולת טובה גם שם כלומר שבאמת נהיה מועמדים עד ממש הרגע האחרון יחד עם הגדולות- יפה לעונה ראשונה ואז צריך להתקדם בשניה, כל דבר אחר יאכזב אותי מאוד למרות כל מה שנאמר כאן והבית הקשה עם צרפת רוסיה וכו'. חוץ מזה חשוב לי מאוד לראות את כולם שותפים ושתהיה התעניינות והתלהבות ככל שהעונה תתקדם

2. אני מרגיש שאני מכיר את הטקטיקות החדשות(כבר לא כאלה חדשות האמת..)ברמה טובה סה"כ, התנסיתי בהן לא מעט עם הקבוצה שלי בעיקר בליגות הפרטיות אבל לא רק. הן לא יהיו בשימוש גדול מאוד כי יש טקטיקות יותר אמינות אבל בלי ספק יהיו בשימוש במשחקים מסוימים ויקבלו כמה אחוזים מהמשחקים כשהן יתאימו. אני עדיין חוקר אותן כדי למקסם את היכולת לנצל אותן- בעיקר את ההתקפות שעובדות דווקא יפה. ההגנות החדשות פחות הצליחו בנסיונות שלי ולהערכתי ארגיש פחות בטחון להשתמש בהן במשחקים מכריעים במיוחד.

3. כמובן שרב-גוניות היא חשובה ואפשר לוותר על פער תכונות בולטות כשהוא קטן כשהמשניות מאוד מפצה אבל-כל מקרה הוא לגופו וזה מאוד תלוי בטקטיקה שבוחרים, בכושר,ביריב. זה ברמה העקרונית לגבי רן - כמו שאתה זוכר שנאתי לשחק נגדו בליגה שלנו יהיה נחמד שהוא יהיה בצד שלי לשם שינוי. הוא שחקן פנומנלי ויכול לעזור כבר עכשיו במקרים מסוימים לנבחרת וכשהוא בכושר כמיס מאץ' לבידוד מול שומרים ספציפיים אבל ברור שיש יריבות שמולן אין לו מה לחפש עד שלא ישפר עוד את ההגנה למשל. מעבר לזה בעמדה שלו יש דווקא תחרות קשה למזלנו הוא רק בן 25,בגובה טוב ופוטנציאל היכל התהילה ולכן יכול להיות שחקן מעולה בנבחרת בעתיד הקרוב יחסית כי חסר לו ממש מעט להיות במכלול פ"פ מהרמות הגבוהות בעולם

Last edited by LA-dov bear at 2/8/2012 3:26:27 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...