BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169183.2 in reply to 169183.1
Date: 1/11/2011 3:41:43 PM
Overall Posts Rated:
170170
A misli kdo kandidirati?

Jaz sem mislil, toda bom raje počakal da vidim konkurente.

Mislim da nimam slabih možnosti, le kakšno miceno stvar kdaj pa kdaj pozabim(to je zato ker se morm preveč učit za šolo)

Sicer pa, Koperboy je tuki legenda ;) , če imaš vprašanje vpraši njega, ti bo pojasnu
Saj bi tudi jaz, toda on ima čas in "stil"

Kaj mislite, naj kandidiram?

Že ene 7-8 sezon igram tole, torej kaj pravite vi?

Lp

From: Cveto

This Post:
22
169183.3 in reply to 169183.2
Date: 1/12/2011 4:26:29 AM
Overall Posts Rated:
3636
Brez zamere ampak mislim, da nisi primeren za vodenje reprezentance. Neupoštevajoč to, ali res nočeš napredovati, kot sam trdiš in si po toliko sezonah še vedno v četrti ligi (jaz igram eno manj in sem se letos uvrstil v prvo), še vedno nimaš izkušenj s izbiro taktike za tekme na zares visokem nivoju, saj v četrti ligi pač ni res vrhunskih ekip in igralcev in najbrž tudi ne velike raznolikosti ekip, saj z majhnim budgetom nimaš veliko prostora za manevriranje.

Lp Cveto

Last edited by Cveto at 1/12/2011 4:27:07 AM

From: gover

This Post:
11
169183.4 in reply to 169183.3
Date: 1/12/2011 7:54:09 AM
Overall Posts Rated:
3636
Imel bi pa takole(glede pomočnikov):
-Koperboy glavni pomočnik
-gover stranski pomočnik

Pozdravljen

Hm, zanimivo. Jaz o tem ne vem nič. Upam, da mi ne zameriš, a se strinjam z Cvetovo izjavo. V vseh mojih mandatih, sem spoznal, da ni važno kako ti vodeš svojo ekipo, ni važno koliko let igraš, važna je samo taktična izkušenost, katere pa v tebi ne vidim. Še enkrat pravim, da to ni nič osebnega in tudi nobene zamere "četrtoligašem".

Res je pa tudi, da rabi reprezentanca nekoga, ki se mu da. Spoznal sem, da ni dovolj pripravljat taktike, imeti pogovore z lastniki igralcev in nekaj malega napisati na forum. Trenutno potrebujemo svež veter, ki bi ustvaril neko zanimanje za repko in tudi bb nasplošno. Tukaj te ne morem oceniti, koliko imaš volje in prostega časa. Sam sem pregorel prav na tej točki.

Menim, da so bili vsi mandati dosedaj, tudi moji, na nekem podobnem nivoju. Z vso vnemo dobiš mandat, se lotiš zbiranja igralcev in tam nastopi prvo razočaranje. Potem izgubiš tekmo, dve in imaš motivacijo na 0 in tako repka stagnira. Tako lahko že v naprej napovem rezultate naslednjega selektorja. Zato menim, da porebujemo enega kandidata, kateremu se mu da veliko pisat in debatirat na forumih, na dolgo in široko pisati tujcu ki ne zastopi angleščine o njegovem igralcu, ki bo žrtvoval svoj klub za uspeh repke in predvsem takega z veliko volje in motivacije. Le tako bo lahko čez par let kakšen uspeh.

Upam, da sem bil jasen. Upam, da bo na volitvah zmagal pravi kandidat.

Lp gover

From: Koperboy

This Post:
00
169183.5 in reply to 169183.4
Date: 1/12/2011 8:13:39 AM
Overall Posts Rated:
952952
JamestheMen, moram se pridružiti mnenju goverja. Mislim, da četrta liga ni dovolj dobra, da bi nas naučila dovolj o taktiki. Jaz sem se taktike učil ravno lani v četrti ligi in mislil, da vem vse, potem pa sem igral proti nekaterim tretjeligašem in ugotovil, da je moje znanje premajhno. Dal ti bom en primer:

V četrti ligi sem proti napadu Motion (Gibanje) vedno igral obrambo 1-3-1. Če to poskušaš proti enemu dobremu igralcu, izgubiš, in to za ful. Problem je, da v četrti in v večini tretjih lig ni dobrih kril, ni močnih kril s super šutom, centrov z dobrim skillom podaj ali beka z dobrim notranjim metom. V višjih ligah so in na to se je treba pripraviti, kar pa v četrti in tretji ligi, kjer sem tudi jaz zdaj, to ni mogoče.

Mi je pa zelo všeč tvoj entuzijazem in če boš izvoljen, sem rade volje tvoj prvi pomočnik. Čeprav se še ne čutim tako močnega v taktiki, to nadoknadim z natančno preučitvijo nasprotnika

Message deleted
From: kolar

This Post:
00
169183.7 in reply to 169183.6
Date: 1/12/2011 8:34:36 AM
Overall Posts Rated:
22
moje mnenje je da bi mogla koperboy in kk rudar 1978 združiti moči in enega od njih izglasovati kot vidim sta kar oba veliko aktivna in tudi veliko znanja imata misli da je to najbolša rešitev za U21

Last edited by kolar at 1/12/2011 8:38:59 AM

From: Koperboy

This Post:
00
169183.8 in reply to 169183.7
Date: 1/12/2011 8:52:16 AM
Overall Posts Rated:
952952
Hvala za takšno fajn mnenje Glede na to, da sem nabiral izkušnje samo v četrti in tretji ligi, se še ne čutim dovolj izkušenega za vodenje reprezentance, zato trenutno samo pomagam Bracotu pri U-21. Za naprej pa bomo še videli

From: DavidM96

This Post:
00
169183.9 in reply to 169183.4
Date: 1/12/2011 9:34:38 AM
Overall Posts Rated:
170170
Imel bi pa takole(glede pomočnikov):
-Koperboy glavni pomočnik
-gover stranski pomočnik

Pozdravljen

Hm, zanimivo. Jaz o tem ne vem nič. Upam, da mi ne zameriš, a se strinjam z Cvetovo izjavo. V vseh mojih mandatih, sem spoznal, da ni važno kako ti vodeš svojo ekipo, ni važno koliko let igraš, važna je samo taktična izkušenost, katere pa v tebi ne vidim. Še enkrat pravim, da to ni nič osebnega in tudi nobene zamere "četrtoligašem".

Res je pa tudi, da rabi reprezentanca nekoga, ki se mu da. Spoznal sem, da ni dovolj pripravljat taktike, imeti pogovore z lastniki igralcev in nekaj malega napisati na forum. Trenutno potrebujemo svež veter, ki bi ustvaril neko zanimanje za repko in tudi bb nasplošno. Tukaj te ne morem oceniti, koliko imaš volje in prostega časa. Sam sem pregorel prav na tej točki.

Menim, da so bili vsi mandati dosedaj, tudi moji, na nekem podobnem nivoju. Z vso vnemo dobiš mandat, se lotiš zbiranja igralcev in tam nastopi prvo razočaranje. Potem izgubiš tekmo, dve in imaš motivacijo na 0 in tako repka stagnira. Tako lahko že v naprej napovem rezultate naslednjega selektorja. Zato menim, da porebujemo enega kandidata, kateremu se mu da veliko pisat in debatirat na forumih, na dolgo in široko pisati tujcu ki ne zastopi angleščine o njegovem igralcu, ki bo žrtvoval svoj klub za uspeh repke in predvsem takega z veliko volje in motivacije. Le tako bo lahko čez par let kakšen uspeh.

Upam, da sem bil jasen. Upam, da bo na volitvah zmagal pravi kandidat.

Lp gover

Tole je bil moj predlog ^^

Toda če se ne strinjaš z njim, je vse ok, škoda le, da moram sedaj razmisliti koga bi imel še za stranskega pomočnika.

Glede ostalih.
Se popolnoma strinjam, nimam nič proti.

Ne grem pa v III. ker uživam ob treniranju mladih igralcel tuki, denarja pa nimam tako velik da bi si neke hude zunanje igralce kupil za III. ligo.

Lp

This Post:
00
169183.10 in reply to 169183.9
Date: 1/12/2011 12:51:00 PM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
Jaz se tudi mnenja, da nisi primeren za selektorja, pa brez zamere. Po mojem manager, ki nima cilja napredovati v višje lige in strmeti k temu, da napreduje nima potenciala za selektorja. Samo sebe lahko primerjam, ki mislim, da igram manj časa BB in bom v sezoni ali dveh imel cilj priti v I. ligo...
No v glavnem, s težkimi tekmami pridobivleš izkušnje, katere pa tebi primanjkujejo, pa tudi vrhunskih slovenskih trenirancev ne razvijaš...tak, da ne vidim nobene tvoje kvalitete...

Zanima pa me če misli kdo iz I.lige kandidirati?...ker trenutno pravega kandidata nimamo?

Lp

From: leco
This Post:
00
169183.11 in reply to 169183.4
Date: 1/12/2011 1:08:15 PM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Gover je prav povedal rabimo nekoga motiviranega...nekaj novega. Potrebujemo nekoga, ki ima voljo in čas za pisanje na forumih in spodbujanje drugih, k temu . Mislim, da ta mandat ne potrebujemo nobenega taktičnega genija, ker realno ne bomo osvojili nič. Rabimo nekoga z veliko želje, ki bo druge spodbujal, k treningu. Mislim, da smo prvi korak že naredili, ko smo spoznali, da potrebujemo nekaj novega, sedaj moramo izbrati pravega, kandidata. Ta pa bo moral vsakega slovenskega menedžerja pripraviti, da trenira vsaj enega potencialnega reprezentanta. Recimo v drugi temi, kjer je nekdo predlagal sistem, ki bi pomagal rep. je gover takoj povedal, kako težko bi bilo to finančno izvesti. Če bomo tako razmišljali ne bo nikoli bolje. Kakorkoli mislim da je bolje da tvegamo z kakšnim manj izkušenim menedžerjem, kot pa še 2 sezoni istega. Zaenkrat se je prijavil le James, ki pa v mojih očeh ni pravi kandidat, ker ve premalo o igri. Mislim, da bi z Koperboyem težko zgrešili in če se prijavi bo imel moj glas.

LP