Pozdravljeni, moji odgovori na ta tri vprašanja so:
1. Tudi jaz se strinjam, da je v reprezentanci U21 najslabše pokrita pozicija Krila, saj se edino Krilo, ki je trenutno v U21 trenira na Branilskem mestu. To bi probal odpravti na način, da bi čim več managerjem svetoval trening Kril. Ali vsaj uvesti neki način da bi eni trenirali kako sezono igralca na zunanjih položajih, potem pa ga prodati tistemu ki bi mu natreniral še notranje skile (seveda, če sam manager nebi bil pripravljeni trenirati notranjih skilov).
V članski reprezentanci pa mislim da je tudi problem s Krili (saj jih ni dobrih niti v U21), problem pa je tudi s KC. V preteklosti sem tudi sam opazil da je bil v rep. U21 problem s K in KC in sem sam začel trenirati dva igralca za KC (ki sta trenutno v U21) in mislim da bosta oba dobra KC tudi v članski reprezentanci, saj jidva bom še kar nekaj časa treniral.
2. V ekipi je dobro imeti različno natrenirane igralca, da se lahko prilagodiš nasprotniku. Nimam rad v ekipi več igralcev na eni poziciji, kateri so isto natrenirani, saj potem nemoreš prilagajati taktike.
Jaz se tudi bolj nagibam na igralce, ki imajo vse skile enakomerno pokrite, ne pa na take pri katerih je en skil zelo natrenirani. Ker na primer pri Centru, če igraš igro na posta je pomembno tudi kako ima razvit skil podajanje (čeprav se ta skil pri centrih ne trenira).
Jaz bi tudi izbral igralca1.
3. Jaz tudi ne uporabljam veliko igre na posta. Za to taktiko moraš imeti primerno razvitega igralca (Centra) in če ima nasprotnik boljše zunanje igralce ter bo predvidoma igral hitrejšo igro. To taktiko bi tudi izbral če bi bil nasprotnik boljši od mene in bi ga probal presenetit.
Lep pozdrav, upam da sem vam pomagal pri odločitvi na volitvah.
P.S.vseh dobljenih glasov bom zelo vesel ;)