BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136329.2 in reply to 136329.1
Date: 3/23/2010 8:45:02 AM
Overall Posts Rated:
00
No jaz povem,da gre moj glas pero21 pa ne glede na to kdo bo še kandidiral..Veliko časa že deluje pri reprezentanti,skrbi za potek treninga in dobro opravlja delo pom.selektorja: )..Mislim,da je čas,da tudi on dobi priložnost,da se dokaže kot selektor..

P.S Čestitke matjažu za odlično delo z reprezentanco U-21 in upam,da se bo to delo tudi nadaljevalo

This Post:
00
136329.3 in reply to 136329.2
Date: 3/23/2010 9:11:23 AM
Overall Posts Rated:
2626
ja hvala za tvoj glas... res upam, da mi bo še več ljudi zaupalo in obljubim, da vas ne bom razočaral... :)

From: MD

This Post:
00
136329.4 in reply to 136329.3
Date: 3/23/2010 2:55:32 PM
Overall Posts Rated:
00
Tudi sam te podpiram, ker mislim da si eden najbolj aktivnih tukaj. Tudi z repko si že sodeloval tako, da si zaslužiš mandat. Upam, da zmagaš in še okrepiš našo U-21 selekcijo :)

From: peter37
This Post:
00
136329.5 in reply to 136329.4
Date: 3/26/2010 1:29:30 PM
ocean37
III.4
Overall Posts Rated:
3838
Second Team:
Zg. Gruškovje
Moj glas pa gre VELEMOJSTRU. V zelo kratkem času je prišel v 2. ligo, odlično trenira igralce, obvlada taktike, bil je pomočnik pri Matjažu. Večkrat sem ga že kaj vprašal glede ekipe in vedno mi je dobro svetoval.
Velemojster, želim ti in upam, da zmagaš, ker vem da bo repka s teboj še naprej v dobrih rokah!
Čestitke pa tudi Matjažu, ki je odlično zastavil vse skupaj!

From: gover
This Post:
00
136329.6 in reply to 136329.5
Date: 3/27/2010 11:20:13 AM
Overall Posts Rated:
3636
Pozdravljeni!

Volitve gredo proti koncu. Upam, da bomo mi vsi izbrali pravilnega in najboljšega kandidata, ki bo za dve sezoni vodil našo U21 repko. Za vse kandidate imam nekaj vprašanj, na katere upam da bodste odgovorili. To ni obvezno, a mi bo pomagalo izbrati kandidata in mislim, da tudi komu drugemu.

1. Katera pozicija se ti zdi v U21 in članski repki najbolj šibka in kako boš to šibkost odpravil?
2. Igralec1 ima pomembne skille vse stopnje 10. Igralec2 ima od pomembnih skillov met 15 in ostale 8. Katerega bi vi izbrali v ekipo.
3. Kdaj bi za napadalno taktiko izbral igro na posta?

Lep pozdrav,
gover

From: Pero21

This Post:
00
136329.7 in reply to 136329.6
Date: 3/27/2010 3:08:13 PM
Overall Posts Rated:
2626
1. Mislim da je sta v tej sezoni mogoče najšibkejši 2 poziciji... Kot vedno očitno trpi mesto Krila. Z izborom igralcev, za to igralno mesto imajo naši selektroji vedno probleme... drugo pa je gotovo Center, kjer smo daleč najšibkejši glede na pretekla leta... Očitno bo treba še amlo pogledat če se še slučajno dobi kakšen skriti up in v prihodnje malo bolj spodbujati igralce v trening le teh, čeprav je trening Kril najtežji in čeprav trening Centrov pobere veliko denarja...
2. Definitivno igralca 1! Sovražim igralce, ki niso enakomerno razviti :))
3. Izbral bi ga proti ekipi, ki je šibkejša na pod košem od naše ekipe in ki povečini igra igro s hitrejšim ritmom...

Malo sem samo negotov glede zadnjega vprašanja, saj z igro na posta nimam še veliko izkušenj... Vendar mislim, da sem kar dobro zadel :D

Lp Pero21

This Post:
00
136329.8 in reply to 136329.7
Date: 3/27/2010 3:37:33 PM
Overall Posts Rated:
22
Še enkrat se bom nakratko oglasili saj bi rad da se poslovim tako kot je treba.Moram priznati,da sem sprejel reprezentanco v zelo slabem stanju saj sem prvo sezono imel zelo malo dobrih igralcev ampak to se je v drugi sezoni že popravilo.Nekako sem dal vse od sebe in sem nekako 70 % zadovoljen z doseženimi rezultati in mislim ,da sem iztisnil maximum iz naših igralcev ,čeprav sem kakšno tekmo tudi malce kiksnil ,ampak človek ne mora vse vedeti.
Nekako želim prihodnjim trenerjem malce lažje delo ,čeprav mislim da bo naslednik imel zmeraj težko delo saj tudi druge reprezentance dobro delajo in bo vedno težje zmagovati,ampak z pravim pristopom trenerjev se ni bati za dobre rezultate.Zato ,dajte trenirati tako kot smo vam dali navodila,vseeno je najpomembnejše da vsi trenirate čim bolj optimalno.
Če bo naslednik želel kakšno pomoč sem mu vedno na voljo,drugače pa vse lepo pozdravlajm in vsem želim čim boljše rezultate,sam pa grem na litrco al pa ...
ajd mejte se...

This Post:
00
136329.9 in reply to 136329.6
Date: 3/27/2010 4:43:21 PM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni, moji odgovori na ta tri vprašanja so:
1. Tudi jaz se strinjam, da je v reprezentanci U21 najslabše pokrita pozicija Krila, saj se edino Krilo, ki je trenutno v U21 trenira na Branilskem mestu. To bi probal odpravti na način, da bi čim več managerjem svetoval trening Kril. Ali vsaj uvesti neki način da bi eni trenirali kako sezono igralca na zunanjih položajih, potem pa ga prodati tistemu ki bi mu natreniral še notranje skile (seveda, če sam manager nebi bil pripravljeni trenirati notranjih skilov).
V članski reprezentanci pa mislim da je tudi problem s Krili (saj jih ni dobrih niti v U21), problem pa je tudi s KC. V preteklosti sem tudi sam opazil da je bil v rep. U21 problem s K in KC in sem sam začel trenirati dva igralca za KC (ki sta trenutno v U21) in mislim da bosta oba dobra KC tudi v članski reprezentanci, saj jidva bom še kar nekaj časa treniral.
2. V ekipi je dobro imeti različno natrenirane igralca, da se lahko prilagodiš nasprotniku. Nimam rad v ekipi več igralcev na eni poziciji, kateri so isto natrenirani, saj potem nemoreš prilagajati taktike.
Jaz se tudi bolj nagibam na igralce, ki imajo vse skile enakomerno pokrite, ne pa na take pri katerih je en skil zelo natrenirani. Ker na primer pri Centru, če igraš igro na posta je pomembno tudi kako ima razvit skil podajanje (čeprav se ta skil pri centrih ne trenira).
Jaz bi tudi izbral igralca1.
3. Jaz tudi ne uporabljam veliko igre na posta. Za to taktiko moraš imeti primerno razvitega igralca (Centra) in če ima nasprotnik boljše zunanje igralce ter bo predvidoma igral hitrejšo igro. To taktiko bi tudi izbral če bi bil nasprotnik boljši od mene in bi ga probal presenetit.

Lep pozdrav, upam da sem vam pomagal pri odločitvi na volitvah.

P.S.vseh dobljenih glasov bom zelo vesel ;)