Pozdravljeni,
ker matjaz70 več nebo kandidiral za selektorja U-21, sem se odločil da sam vložim kandidaturo.
Moji cilji so, da nadaljujem delo katerega je začel matjaz70, mislim da sem sposoben to opravljati, saj sem kar nekaj sezon sodeloval s njim kot pomočnik. Igralce bomo še naprej trenirali po predvidenem programu, že natrenirani igralci pa se bodo lahko uspešno predstavili v rep.
Tudi sami lahko vidite, da vem kako je najboljše trenirati igralce, saj imam v ekipi dva slovenska igralca, ki jidva treniram za rep.(seveda na tistem položaju kateri je v preteklosti bil problem reprezentance - KC), ki pa sem jidva kupil (in sem za njiju odštel kar nekaj denarja več, kot pa so podobni tuji igralci).
Taktiko za tekme tudi obvladam, tak da vas za to ne rabi skrbeti, saj sem premagal že veliko ekip s boljšimi igralci kot so moji.
To je kratek opis moje kandidature, ne mislim pisati "eseja", saj vam je verjetno pomembno samo bistvo - da bo rep. U-21 igrala najboljše možno in dosegala zmage. Poudarjam pa še enkrat, da bomo s treniranjem nadaljevali enako kot smo zadnji dve sezoni.
P.S.za vsa vprašanja sem dosegljiv na BB-pošti in tudi na forumu.
Lp