BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
136328.3 in reply to 136328.1
Date: 3/23/2010 5:57:12 AM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni,
ker matjaz70 več nebo kandidiral za selektorja U-21, sem se odločil da sam vložim kandidaturo.
Moji cilji so, da nadaljujem delo katerega je začel matjaz70, mislim da sem sposoben to opravljati, saj sem kar nekaj sezon sodeloval s njim kot pomočnik. Igralce bomo še naprej trenirali po predvidenem programu, že natrenirani igralci pa se bodo lahko uspešno predstavili v rep.
Tudi sami lahko vidite, da vem kako je najboljše trenirati igralce, saj imam v ekipi dva slovenska igralca, ki jidva treniram za rep.(seveda na tistem položaju kateri je v preteklosti bil problem reprezentance - KC), ki pa sem jidva kupil (in sem za njiju odštel kar nekaj denarja več, kot pa so podobni tuji igralci).
Taktiko za tekme tudi obvladam, tak da vas za to ne rabi skrbeti, saj sem premagal že veliko ekip s boljšimi igralci kot so moji.
To je kratek opis moje kandidature, ne mislim pisati "eseja", saj vam je verjetno pomembno samo bistvo - da bo rep. U-21 igrala najboljše možno in dosegala zmage. Poudarjam pa še enkrat, da bomo s treniranjem nadaljevali enako kot smo zadnji dve sezoni.
P.S.za vsa vprašanja sem dosegljiv na BB-pošti in tudi na forumu.
Lp

From: Pero21
This Post:
00
136328.4 in reply to 136328.3
Date: 3/23/2010 7:49:43 AM
Overall Posts Rated:
2626
Lep pozdrav!

Po tehtnem premisleku sem se odločil, da kandidiram za selektorja mladinske reprezentance. Tako sem se odločil, ker imam veliko veselje do dela z mladimi igralci. Priznam, da izkušenj z delom z reprezentancami nimam, vendar mislim da imam izkušenj z vodenjem kluba dovolj. V vseh pretečenih sezonah, sem svoje mlade igralce dobro razvijal in ob tem dosegal dobre rezultate s klubom..
Tudi jaz sem deloval kot pomočnik med matjaževo kandidaturo obe sezoni. Tako da poznam okvirni krog igralcev, ki se pripravljajo za reprezentanco. Za neznane, pa se bom potrudil, da jih dobim. Če volitve zmagam, bom poskusil odpeljati matjažev načrt naprej. Pri tem upam, da bom obdržal vse njegove pomočnike, saj so do zdaj opravljali dobro delo.
Za uvrstitev reprezentance pa ne morem trenutno trditi ničesar. Potrudil se bom, da se bomo uvrstili čimvišje. Zato si bom priskrbel tudi pomočnika, s katerim bova predebatirala vse tekme in najprimernejše taktike...
Debata sledi na forumu ;)

Hvala vnaprej za glasove, če mi jih boste namenili!!

Lp Peter