מחר ביום שני ה 23/11 19:30 נפגוש את נבחרת טורקיה הצעירה למשחק קריטי בבית המתקדם - לקבוצות שהעפילו לשלב ב' במסגרת אליפות אירופה.
פתחנו את השלב מצויין-לפני שבועיים בנצחון על פורטוגל ולאחר מכן ניצחנו את פינלנד החזקה בקרב קליעות מטורף .טורקיה לעומתנו התחילה בהפסד צמוד ומתסבך לפינלנד ונצחון יפה ברגוע על בלארוס.
סקאוטינג סקירה כללית
החדשות הרעות:
החדשה הרעה האמיתית מבחינתנו היא שטורקיה חיה פצועה, הפסד לנו לפני מפגש עם הונגריה המדהימה יגמור להם את הסיפור של עלייה סופית. ביחד עם זה שההתלהבות אצל הטורקים גבוהה וגם בשבוע שעבר הם שמרו התלהבות מדובר בסיכוי גבוה להקרנצה.
מדובר בנבחרת עם קהילה קצת יותר גדולה משלנו, עם קבוצה טובה שממוקדת הגנה ועושה את זה מעולה, וההתקפה מבחוץ בדומה לשלנו קטלנית.
ההגנה הזו טובה בשני הכיוונים ומאוד קשה להפתיע קבוצות כאלו.
החדשות הטובות:
אימונים מוצלחים עברו עלינו עם לא מעט שיפור ועליות.
כושר המשחק שלנו לא מדהים אך הוא טוב בהרבה משל הטורקים בחלק מהעמדות וזה יכול להיות משמעותי.
גורביץ ומחמוד שחקני המפתח שלנו והטובים ביותר עד כה במשחקים האחרונים בכושר 9 ואפשר לצפות שיבריקו גם הפעם.
יש הרבה מידע על השחקנים של היריבה כולל חלק ברמת התכונות ובכנות בסופו של דבר אנחנו נראים טיפה יותר טובים ובגישות זהות צריכים לנצח
תוצאות אחרונות
כאמור ניצחו את בלארוס ברגוע והפסידו לפינלנד. בבית המוקדם סיימו שניים בבית חזק עם 5 נצחונות ושני הפסדים אחרי איטליה כמובן ולפני קבוצות כמו סרביה רומניה סלובקיה וקפריסין
שיטות משחק
משחק בתנועה,התקפות מהירות
אלה הגישות בכל המשחקים החשובים האחרונים , לרוב התקפות מהירות. מגיע לרמות הציונים דומות מאוד לשלנו בסה"כ למעט בדבר אחד שאכתוב בג'יבריש -קדווררים כוזררים - רריבבאוננד : זה גם הולך להיות אחד המפתחות למשחק ואני מבקש לא לדבר על זה בפירוש כדי שלא יקראו ויעשו התאמות .
בכושר הנוכחי כאמור נראה שבגישות זהות אנחנו אמורים לנצח. שאלת המפתח היא הגישה למשחק רגוע/רגיל והטקטיקה. אני מאוד לא סגור על הגישה בגלל הסיכון למצב הטוב בו אנו נמצאים כרגע ושאר המשחקים בהמשך הבית ומאוד הייתי רוצה לשמוע מה חושבים ומאיזה סיבה לפני שאני מחליט
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...