Pozdrav,
Kod zadnjih izbora sam imao dobar i dug govor tako da će ovaj, namjerno i za promjenu, bit kratak i loš

Neću nabrajati što sam postigao nit ću obećavati sve i svašta. Mlada repka lijepo napreduje (zahvaljujući našim skautima i njihovu trudu) i svake sezone je sve jača. Ukoliko ostanem izbornik, nadam se ove sezone nastaviti kako je bilo i do sad.
U početku su se radile greške ali na kraju, nakon dvije sezone, iskreno mogu reći da sam puno iskusniji i pametniji (što se vidjelo i na rezultatima prošle sezone). Nešto što će mi sigurno pomoći i dalje.
Također, planiram više gnjaviti vlasnike važnih igrača (čuvajte me se!) da svojim ljubimcima paze na minute (formu) i da ih UVIJEK treniraju. Od ove sezone ću vodim i evidenciju o napretku i onaj ko nebude svojeg igrača trenirao ili mu bude imao previše minuta, morat će se obračunat sa našim službenim PR-om, Kivanom!
I za kraj, nadam se da ćete me ponovno izabrati čisto jer ću vjerojatno poludjet od dosade bez repke! Znači, ako ništa drugo, glasajte za mene zbog mog mentalnog zdravlja!
Kvarc