BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
317689.9 in reply to 317689.6
Date: 02/12/2023 04:50:13
Flashover
NBBA
Overall Posts Rated:
200200
Second Team:
Reuben Jones 2.0
I have noticed similar patterns too, a lot of great players actually get neglected or they are not being trained properly. I have started scouting as soon as we are out of the tournament and send bbmails right away.

In my opinion, two way communication is very very important. Waiting for the managers to reach out on their own will not yield good results because:
1. Some may think they already know what they are doing (but they are actually doing it wrong)
2. Some may not care

So far, I think the community has been fairly responsive to my scouts and most managers are open to discussions, but we need the managers to be more engaged to become a better program as a whole. The engagement that I want is still not there yet.

Open to ideas on how we can better discuss about everything except for the few on Discord.

This Post:
00
317689.10 in reply to 317689.5
Date: 02/12/2023 05:16:25
Flashover
NBBA
Overall Posts Rated:
200200
Second Team:
Reuben Jones 2.0
(https://www.re-cit.org/wp-content/uploads/2021/03/TIM-COLO...)

Merhaba koç!

Sorunuz için teşekkür ederim, gerçekten minnettarım. Seçim konuşmamda da belirttiğim gibi, Türkiye'ye acil şifalar dilerim, insanların doğal afet mağduru olduğunu görmek gerçekten çok üzücü.

S58'e geldiğimde, U21 takımının kadro derinliği aslında oldukça iyiydi. Ancak, çoğu menajer oyuncuların formuna dikkat etmedi ve en istikrarlı oyuncumuz olan 6 potansiyelli Vecit Ögretmen'e güveniyorduk ki bu, elit bir programda olmaması gereken bir durum. 6 potansiyelli bir oyuncu yedek kulübesinde iyi bir seçenek olabilir ama sezonun sonuna doğru gelindiğinde ilk 5 oynatılmak zorunda kalınmamalı.

Aynı zamanda bazı tanıdığım koçlar ile 18 yaşında Türk oyuncuları almak için iletişime geçtim ve bu takımı tasavvur ettiğimiz şekilde yetiştirmeye başladım.

S59'da, S58'e kıyasla daha zayıf bir kadromuz vardı ama Tayanc/Honnete/Sir Dexter gibi sevgili hocalarımın devreye girmesiyle iletişim büyük ölçüde iyileşti. Gözlemciliği yaptıktan sonra, her gözlemcimiz kendi yaş grubundaki adayların sahiplerine bbmail yoluyla tek tek ulaşarak belirli bir yetiştirme planı olup olmadığını öğrendi. Sonuç olarak; gözlemciliğimizin sonrasında, bu sezon 19 yaşındaki oyuncularımızda çok daha iyi bir oyuncu gelişimi görüyoruz.

Şu anki 20 yaş grubu (göreve ilk geldiğimde 18 yaşında olanlar), bizim yardımlarımız ve rehberliğimiz ile birlikte genellikle gördüğünüz standart oyuncu tiplerinden ziyade, daha "özel" tipte oyunculardan oluşuyor. Bu, iki sezon önceki oyunculara kıyasla gördüğümüz büyük bir fark. Oyuncu yeteneklerini burada açıklayamam ama bu konuyu tartışmak isterseniz için bana ulaşmaktan çekinmeyin.
4 sezon daha çalışacağımdan bahsetmemin nedeni, 18 yaşında başka bir grubu satın almak için çok deneyimli menajerlerden oluşan bir grup toplamış olmamdır. Bu arkadaşların, saydıklarımla sınırlı olmamak üzere şöyle özgeçmişleri var; eski NBBA şampiyonu, S60 U21 şampiyon takım oyuncularından birinin antrenörü ve NT oyuncu antrenörleri vb.

Son olarak, Discord sunucumuza daha fazla koçun katıldığını görüyoruz ve nihayet Türkçe kanalımızda çeşitli menajerler arasındaki günlük sohbetleri görmeye başlıyoruz, ayrıca bu programın giderek daha fazla büyümesini görmek için sabırsızlanıyorum. Böylece bu harika programdan ayrıldığımda bayrağı güvenle devredebilirim.

Teşekkürler,
G

Last edited by GForce03 at 02/12/2023 05:16:43