BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
317688.2 in reply to 317688.1
Date: 02/10/2023 02:54:11
Flashover
NBBA
Overall Posts Rated:
200200
Second Team:
Reuben Jones 2.0
Hi all! Is me coach GForce03 again!

First of all, I know there are no words that can ease the pain from the earthquake that has affected many lives in Turkiye. I hope everyone is safe and a speedy recovery to the country.

A lot of things on my mind as I finished scouting all the 18 years old to 21 years old, in approximately 600+ players. Many actions actually happen behind the scene, more than just setting the lineups and the box scores we see every Monday.

With that being said, for those who have been supporting me for the past two seasons (or not), I think we have witnessed a lot of positive changes for this U21 program.

We have created a new Discord channel where I post weekly updates, host weekly discussions about game tactics and player developments. With the assistance from my fellow Turkiye managers (shout out to Tayanc/Honnete/Sir Dexter) who have been doing the translation while scouting for me when I can't seem to communicate effectively. We have made the communication work one way or the other and I am open to suggestions of how we can further improve this.

Thank you so much for the patience with me. I believe 100% that we are going to achieve greater things. I have seen obvious improvements with our upcoming depth chart. The roster is more complete with surprises everywhere.

I plan on running for at least two more terms in order to see the plan coming full circle as I have lined up a lot of great trainers all over the world to train for this U21 program. Building a foundation for this U21 program has always been the goal from day 1 so let's keep this going!

If the community can come together and work closer in terms of communication, I think we can only get better from here, and we will be able to turn Turkiye into a powerhouse very soon.

Trust the process! Vote for me!

G

Last edited by GForce03 at 02/10/2023 02:57:28

Message deleted
This Post:
22
317688.4 in reply to 317688.2
Date: 02/10/2023 05:16:15
Flashover
NBBA
Overall Posts Rated:
200200
Second Team:
Reuben Jones 2.0
Tekrardan herkese selamlar! Ben coach Gforce03!

Öncelikle birçok insanı etkileyen bu depremin sebep olduğu acıya kelimelerin kifayetsiz olduğunun farkındayım. Umarım herkes güvendedir, herkese acil şifalar diliyorum.

18-21 yaş arası yaklaşık 600'den fazla oyuncuyu gözlemlediğimden dolayı aklım çok yoğun. Her pazartesi yaptığım kadro dizilimi ve taktiksel ayarlamaların yanı sıra perde arkasında yapılmakta olan birçok iş var.

Bunun yanında, geçtiğimiz iki sezondur beni destekleyen (veya desteklemeyen) herkesle birlikte U-21 planlamamızda birçok pozitif değişime tanık olduğumuzu düşünüyorum.

Haftalık güncellemeleri paylaştığımız, maç taktiği ve oyuncu gelişimleri üzerine konuştuğumuz, tartıştığımız bir Discord kanalı oluşturmuştuk. Bu discord kanalımızda, gözlemcilik sırasında iletişimin daha efektif olabilmesi için bana yardımcı olan Türk menajer arkadaşlarımdan da (Tayanc/Honnete/Sir Dexter) çeviri desteği alıyorum. İletişim şekillerinin bir şekilde çalışmasını sağlamış bulunmaktayız ve bunu geliştirip daha ileri taşıma noktasında da önerilerinize açık olduğumu belirtmek isterim.

Sabrınız için çok teşekkür ediyorum. Şuna %100 inanıyorum ki çok daha büyük şeyler başaracağız. Önümüzdeki sezona ait oyuncu havuzumuzda ciddi gelişmeler gözlemliyorum. Her pozisyondaki birçok sürprizle beraber kadromuz çok daha güçlü ve eksiksiz.

Dünyanın her yerinden oyuncu yetiştiren harika koçlarla birlikte çalıştığımız bu U-21 programı için ortaya koyduğumuz bir plan var ve bu planın tam anlamıyla tıkırında işlediğini görmek için en az iki dönem daha çalışmayı planlıyorum. Bu U-21 programı için bir temel inşa etmek ilk günden beri amacımızdı bu yüzden hadi bunu sürdürelim!

Topluluk bir araya gelip iletişim açısından yakın bir tutum içinde çalışabilirse, buradan ancak daha iyiye gidebileceğimizi ve Türkiye'yi çok yakında etkin bir güç haline getirebileceğimizi düşünüyorum.

Sürece güvenin! Bana oy verin!
G

This Post:
00
317688.5 in reply to 317688.2
Date: 02/10/2023 06:43:01
Fastest Strikers
III.4
Overall Posts Rated:
44
Bir önceki girişimde u21 milli takımımıza aday olduğumdan bahsetmiştim ve tabii ki de vaatsiz aday olmaz efendim.
Vaatlerim şunlardır:

- Beni seçmeniz hâlinde milli takımın başında kesinlikle ve kesinlikle takımla ilgili ve tutkulu bir hoca göreceksiniz. Buna emin olun.
- Arada herhangi bir bürokratik faaliyet olmayacak. Falanca bir konuda doğrudan şahsımla iletişime geçebileceksiniz.
- Şu anda var olan discord sunucusundan devam etmeyi düşünüyorum yani zorunlu kalmadığım takdirde yenisini açmayı düşünmüyorum. Fakat beni seçtiğiniz takdirde; sunucuda ne tür gelişmeler ve değişimler olacağını gelin ve görün. Hep birlikte görelim.
- Şunu da belirtmek isterim ki, sizden gelecek her türlü eleştiriye açığım. Hatta öyle ki maç üzerine teknik-taktikten, herhangi bir özel probleminizi dahi benimle konuşabileceğiniz kadar şeffaf bir konuma bürüneceğim.
- Ve Türkiye’nin hedefi, gayesi her zaman zirvedir. Belki koç hüviyetinde bulunacak olan ben olacağım fakat en ufak ayrıntısına kadar sizin de katkılarınızla ve desteklerinizle bu takımı en üst seviyelere taşımaya çalışacağım.
- Zamanla, bu seviyeye alıştıkça daha da fazla projeyle, yüksek seviye vizyonla ilerleyeceğim.

Okuduğunuz için teşekkürler. Oylarınıza talibim.

Saygılarımla,

carljonathan