BuzzerBeater Forums

Hellas - III.1 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: Bruno 4
This Post:
00
315766.8 in reply to 315766.7
Date: 8/1/2022 2:52:24 PM
Boomers SKG
IV.9
Overall Posts Rated:
1818
Second Team:
Las Divinas Dancers
Εν τω μεταξύ αν με το καλό ανέβω με προβληματίζει η προπόνηση που δεν θέλω με τπτ να την αφήσω καθώς φέρνει αρκετά έσοδα και παίκτες που συνεχώς αναπτυσουν σκιλλς με μισθό ίδιο (σε διάστημα μιας περιοδου) .
Και αυτο είναι κάτι που με προβληματίζει σίγουρα δε θα μπορώ να προπόνηση 3 παίκτες

This Post:
00
315766.9 in reply to 315766.1
Date: 8/2/2022 1:45:25 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Η διοίκηση της BORBA B.C. καταδικάζει απερίφραστα την άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά του PF των αποψινών μας αντιπάλων κ. Evgen Dzhulai, ο οποίος στα μόλις 12 δευτερόλεπτα του αγώνα υπέπεσε σε ένα δολοφονικό φάουλ στον βασικό μας PF Nik Vrečič, θέτοντάς τον εκτός αναμέτρησης. Ευτυχώς ο Σλοβένος άσσος μας έχει γερή κράση και δεν θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.
Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά της αναμέτρησης, όπως είχαμε προβλέψει, το παιχνίδι θα ήταν ένα ντέρμπι, όπως και αποδείχτηκε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.
Ο αγώνας για εμάς άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς, με τους παίχτες μας να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα τους βελτιώθηκε μετά τη 2η περίοδο και πήρε την πρωτοπορία στο σκορ.
Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ουδέποτε κατέθεσαν τα όπλα και μέχρι το τέλος προσπάθησαν να κλέψουν τη νίκη.
Άπαντες στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές, όμως παραμένουν προσγειωμένοι καθώς ξέρουν καλά πως βρίσκονται σε έναν δύσκολο όμιλο που κρύβει εκπλήξεις. Μία από αυτές έγινε σήμερα με την ήττα των Boomers SKG απέναντι σε έναν αντίπαλο που πέρυσι πάλεψε στα play out για την παραμονή του στην κατηγορία.


This Post:
11
315766.10 in reply to 315766.9
Date: 8/2/2022 4:18:25 PM
Overall Posts Rated:
66
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Με χαρά να τα λέμε από εδώ και πέρα. Προς το παρόν δεν έχω πολύ χρόνο να μπω στο παιχνίδι αλλά ήθελα να δώσω ένα στίγμα γιατί μου άρεσε που ζωντάνεψατε το φόρουμ. ΥΓ: μην υποτιμήσει κανεις το Αγρινιακι μου 😋

This Post:
00
315766.11 in reply to 315766.9
Date: 8/3/2022 4:17:30 PM
Τα παιδάκια
III.6
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Κόροιβος
Η διοίκηση της ΚΑΕ «Τα Παιδάκια» καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες της διοίκησης της BORBA B.C. τόσο κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα όσο και μετά από αυτόν. Αφορμή γι’ αυτές τις ενέργειες στάθηκε το ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στα πρώτα δευτερόλεπτα της μεταξύ μας αναμέτρησης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη των αντιπάλων κ. Nik Vrečič. Αμέσως μετά το περιστατικό η πρώτη ενέργεια της BORBA B.C.ήταν να διεκδικήσει ξεδιάντροπα τον καταλογισμό του φάουλ ως αντιαθλητικού, ενώ ήταν κλασσική περίπτωση flopping όπως έδειξε η ανάλυση του video του αγώνα από το τεχνικό μας επιτελείο. Μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε με ανακοίνωσή της κατά του παίκτη μας κ. Evgen Dzhulai με σκοπό να τον πλήξει ψυχολογικά και κατ’ επέκταση να περιστείλει την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας μας. Να σημειώσουμε τέλος ότι ο φερόμενος ως τραυματισθείς κ. Nik Vrečič, έλαβε μέρος κανονικά στην επόμενη προπόνηση της ομάδας του και ότι ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν δυσκολίες της BORBA B.C. να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες.

This Post:
00
315766.12 in reply to 315766.11
Date: 8/4/2022 10:33:23 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Η διοίκηση της BORBA B.C. αισθάνεται να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της ΚΑΕ «Τα Παιδάκια» που μας έφτιαξαν την ημέρα με την ξεκαρδιστική ανακοίνωσή τους, αφού μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Μόνο ως αστεία, βέβαια, μπορούμε να την εκλάβουμε, καθώς στερείται επιχειρημάτων και λογικής, καθώς οι δαρμένοι της υπόθεσης ξαφνικά εμφανίζονται ως θύτες. Παρόλα αυτά, όμως, εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η ήττα έκατσε βαριά στη διοίκηση των αντιπάλων μας, οι οποίοι δικαίωσαν πλήρως το όνομά τους και κάνουν σαν «παιδάκια» που τους πήραν το γλειφιτζούρι από το στόμα!

Μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε με ανακοίνωσή της κατά του παίκτη μας κ. Evgen Dzhulai με σκοπό να τον πλήξει ψυχολογικά


Αν τώρα ο συγκεκριμένος κύριος είναι ευαισθητούλης και ταράζεται η ψυχική του υγεία από την κριτική θα τον συμβουλεύαμε να μετακινηθεί στο τμήμα σκακιού της ομάδας του και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα!

ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν δυσκολίες της BORBA B.C. να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες.


Τέλος όσον αφορά στα οικονομικά της ομάδας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το χρήμα στα ταμεία μας ρέει άφθονο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της BORBA B.C. αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη θέση στην οποία έχετε περιέλθει, εμφανίζεται διαθέσιμος να σας δώσει κανένα φράγκο μπας και πάρετε κανέναν παίχτη της προκοπής και φτιάξετε ομάδα.

Όπως και να έχει το περιστατικό για την ομάδα μας θεωρείται λήξαν και επειδή κανείς στις τάξεις μας δεν έχει μάθει να κοιτάει χαμηλά (τους 7ους), αλλά αντίθετα πάντα κοιτάμε ψηλά, όλοι επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο ντέρμπι κορυφής (θα χρησιμοποιήσετε ποτέ άραγε αυτή την έκφραση;;) που έχει να δώσει η ομάδα το Σάββατο.

From: BORBA
This Post:
11
315766.13 in reply to 315766.12
Date: 8/6/2022 2:41:12 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση είχε αίσιο τέλος για την ομάδα μας, που δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα.

Η τακτική προσέγγιση του ματς από τον κόουτς μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στις πρώτες δύο περιόδους οι αντίπαλοί μας να δείξουν πραγματικά τα δόντια τους και να αποδείξουν ότι δικαίως βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Έτσι λοιπόν, χρειάστηκαν οι φωνές του στην ανάπαυλα για να αφυπνίσουν τους παίχτες και να παίξουν άμυνα και να ξεφύγουν στο σκορ και εν τέλει να πάρουν τη νίκη.

Τώρα ακολουθεί η πιο δύσκολη, ίσως, μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο το όνομά του (ΑΡΗΣ) προκαλεί δέος στο ελληνικό μπάσκετ και ο οποίος πέρυσι βρέθηκε στους τελικούς της κατηγορίας.

Βέβαια, δεν είναι μόνο το όνομα, καθώς πρόκειται για μία άκρως στιβαρή ομάδα που παίζει δυνατή άμυνα και η οποία μάλιστα ενισχύθηκε πρόσφατα με έναν πολύ δυνατό σέντερ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Abdullah Sleiman.

Το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν κορμιά στην αναμέτρηση της Τρίτης , με την ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, αλλά και θα έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση μέσα στο παρκέ, να έχει το προβάδισμα για να κατακτήσει τη νίκη.

From: BORBA
This Post:
00
315766.14 in reply to 315766.13
Date: 8/9/2022 7:02:11 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Τι έγινε βρε παιδιά;;.... γιατί έπεσε τέτοια μουγκαμάρα ξαφνικά στο φόρουμ μας;;;

Βλέπω ο Άρης προέβη σε μεταγραφικό ντεμαράζ ενόψει της σημερινής μας αναμέτρησης... το ενδιαφέρον γίνεται πλέον ακόμα πιο μεγάλο!!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες σήμερα!!!

This Post:
00
315766.15 in reply to 315766.14
Date: 8/9/2022 9:21:30 AM
Overall Posts Rated:
66
Kαλησπέρα παιδιά, ντέρμπι σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Παρεμπιπτόντως γνωρίζει κανείς πως βρίσκουμε τα στατιστικά κάθε αγωνιστικής όσοι έχουμε πακέτο υποστηρικτή;

From: Lion-O
This Post:
00
315766.16 in reply to 315766.15
Date: 8/9/2022 10:28:35 AM
Dinami Liontariou
III.1
Overall Posts Rated:
1414
Καλησπέρα και από εμένα. Ντέρμπι εκτός έδρας με τους μισητούς μας αντιπάλους για την ομάδα μου σήμερα.

Για την μουγκαμάρα που είναι γενική αλλά πιο έντονη τον τελευταίο καιρό μπορεί να παίζει το ότι είμαστε στον μήνα της κορύφωσης των αδειών/διακοπών και κάποιοι λείπουν. Εύχομαι πραγματικά να είναι αυτός ο λόγος και οι μανατζερς να απολαμβάνουν το χρόνο τους σε καμμιά παραλία.

Καλή συνέχεια με ωραία ματς σήμερα.

ΥΓ. παίζει φιλικό η Εθνική με την Ισπανία σήμερα στις 19:00 στην Ερτ1 για όποιον θέλει να δει

Φίλε kon δεν γνωρίζω για τα στατιστικά υποστηρικτή. Αν βρω κάτι ενημερώνω.

From: BORBA

This Post:
00
315766.17 in reply to 315766.16
Date: 8/9/2022 4:40:20 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Το είχαμε προβλέψει… στο αποψινό ματς θα έπεφταν κορμιά, όπως και έγινε εν τέλει, με τις δύο ομάδες να παίζουν σκυλίσια άμυνα!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι οι παίχτες έχυσαν τόνους ιδρώτα στο παρκέ για τη νίκη, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ της ομάδας μας, που για μία ακόμη φορά στην τελευταία περίοδο έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία, φεύγοντας με το ροζ φύλλο αγώνα από μία δύσκολη έδρα.

Σε μία αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας στην επίθεση, η ομάδα μας είχε την τύχη να την κουβαλήσουν στις πλάτες τους οι Antanas Kurtinaitis και Carlos Saúl Navarro, που πέτυχαν πάνω από τους μισούς μας πόντους.

Κάτι ανάλογο, ωστόσο, δεν έγινε από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο σούπερ σταρ της ομάδας Vehbi Kayabasi, βλέποντας πως οι μάχες στο παρκέ θύμιζαν ρινγκ, αποχώρησε (δήθεν) τραυματίας στα τέλη της πρώτης περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Άρη είναι έντονα προβληματισμένος από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, καθώς είχαν συνολικά και οι τρεις μαζί 6/36 σουτ εντός πεδιάς. Μάλιστα, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του διαρρέουν πως ήδη κλαίει για το εκατομμύριο που έσκασε για την απόκτησή τους.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της BORBA B.C., αφού συνεχάρη τους παίχτες για τη νίκη, τους συνέστησε να συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αντιμετωπίζουν κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός.


From: BORBA
This Post:
00
315766.18 in reply to 315766.17
Date: 8/14/2022 1:58:23 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Σε έναν αγώνα που δεν χωρά πολύ κριτική, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη, κάνοντας παράλληλα και διαχείριση στο ρόστερ της.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι παίχτες μας μπήκαν δυνατά στο παρκέ, δείχνοντας ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, άφησαν το πόδι τους από το γκάζι και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής, η διαφορά στο σκορ μειώθηκε σημαντικά.

Τώρα, πλέον, ακολουθεί μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην οποία θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, προκειμένου να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν.

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!


Advertisement