BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > The end

The end

Set priority
Show messages by
From: gotsos
This Post:
00
308276.1
Date: 03/09/2021 13:17:44
Overall Posts Rated:
2323
Ξεκίνησα την σεζόν 22 αν θυμάμαι καλά... Τότε ήταν ωραία εποχή για το παιχνίδι, δεν υπήρχε ούτε ένας εικονικός παικτης στην τέταρτη κατηγορία... Δεν είχα ποτε την απαίτηση να φτάσω ψηλά,άλλωστε είχα από την αρχή καταλάβει πως πρεπει να γίνεις υποστηρικτής για να έχεις κάποιες πιθανοτητες... Μετά και το σημερινό φιάσκο αποφάσισα να σταματήσω εδώ... Δεν υπάρχει λόγος να αφιερώσω ουτε 1 λεπτό από την ημέρα μου σε κάτι που δεν αξίζει.. Ας μείνουν εδώ οι υποστηρικτές και οι βιρτουαλ...

From: cpp

This Post:
11
308276.2 in reply to 308276.1
Date: 03/09/2021 13:53:08
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Η αλήθεια είναι ότι το σκορ μου κάνει τρομερή εντύπωση ως προς την άμυνα σου, για να φας εσύ με την καλύτερη άμυνα του ομίλου 81 πόντους εντός έδρας και με την ίδια διάθεση είναι περίεργο.

Για την επίθεση οι 42 ποντοι μοιάζουν λογικοί στην Patient, όταν δεν βρει κάποια καλά miss match δε λειτουργεί. Φαίνεται και από την καλή αναλογικά εξωτερική άμυνα του GSP σε σχέση με τη δική σου ροή που έφερε ασσίστ/λάθη στο 0.4.

Για την άμυνα όντως είναι πολλοί οι 69 πόντοι σε 3 12λεπτα. Γιατί δε φαίνεται να υπάρχει και κανα τρελό miss match στους ψηλούς στο εξωτερικό σουτ κόντρα στην Μ2Μ, που στη Motion μπορεί να δώσει αρκετούς έξτρα πόντους. Και στους περιφερειακούς σου που τους βλέπω τώρα που βγήκαν για πώληση έχουν προφανώς αρκετά καλή εξωτερική άμυνα. Μόνο στο matchup van der Ploeg-Galdón (αν ήταν αυτό) μάλλον υπήρξε κάποιο πλεονέκτημα, κυρίως εσωτερικά.

Αν μπορείς πάντως άστο για καμιά βδομάδα και ξανασκέψου το να παραμείνεις. Το καταλαβαίνω όταν πας σε ένα ντέρμπι και γίνεται αυτό να υπάρχει μεγάλη απογοήτευση.

This Post:
11
308276.3 in reply to 308276.1
Date: 03/09/2021 15:34:18
Overall Posts Rated:
8686
φιλε σε καταλαβαινω once upon a time ειχα περασει απ τη θεση σ κι εγω ειχα φτασει στο σημειο που εισαι τρ και την παρατησα την τοτε ομαδα μ τρ αυτη ειναι καινουργια θα πρεπει να με θυμασαι γτ στο παιχνιδι ειμαι καιρο απ την μακρινη 10η σεζον keraunoi bc ηταν η παλια μου ομαδα την παρατησα για πολλους λογους ξανασχοληθηκα εφτιαξα αυτην και παλι εφτανα στην πηγη και δν επινα νερο εφτασα καποτε α2 αλλα μεχρι εκει δν πηγαινα παραπανω που θελω να καταληξω?? για να πας πιο ψηλα δν θελει να δωσεις λεφτα(να γινεις υποστηρικτης εννοω) απλα πρεπει να φτιαξεις 2-3 προπονησιμους δικους σ να τους φτιαξεις οπως θες και με καλα λεφτα στην ακρη ανεβαινεις αυτο το πλανο ακολουθω τρ προς το παρον δν μου βγηκε αλλα οκ οι παιχτες εκει ειναι και ανεβαινουν του χρονου θα ναι καλυτεροι λεφτα εχω οποτε καποτε θα ανεβω στην τελικη ενα παιχνιδι ειναι μν χαλιεσαι αδερφε στο λεω γτ εχω περασει απ τη θεση σ και ξερω πως ειναι ξεκινα την προπονηση και θα δεις με 3 καλους προπονησιμους και με λεφτα στην ακρη ολα γινονται!!!

This Post:
00
308276.4 in reply to 308276.1
Date: 03/09/2021 17:51:46
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
151151
Εεεεεεε μην τρελενεσαι ρε γκότσος .... άντε μεινε .. πάω να δω τους παίκτες σου τώρα

This Post:
00
308276.5 in reply to 308276.1
Date: 03/09/2021 18:23:01
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
151151
άλλωστε είχα από την αρχή καταλάβει πως πρεπει να γίνεις υποστηρικτής για να έχεις κάποιες πιθανοτητες...


Όσο για αυτο, διαφωνώ και θα στο αποδείξω με παράδειγμα. Ο Souseikos δεν έχει supporter, αλλά ο καλύτερος του πελάτης όταν ήταν στην κατηγορία ΙΙΙ.11 και ο οποίος χρειάστηκε 8 παιχνιδια για να με νικήσει έχει, συνολικά στα μεταξύ μας 7-1

From: polys

This Post:
33
308276.6 in reply to 308276.1
Date: 03/10/2021 12:35:19
KAE PIERIKOS
III.13
Overall Posts Rated:
3232
εμενα προσωπικα επειδη εχεις παικτες και λεφτα με συμφερει να μας αδειαζεις την γωνια και να εχω πιο πολλες πιθανοτητες για ανοδο αλλα ομως εδω σε αυτο το παιχνιδι δεν αφιερωνουμε τον χρονο για να παιζουμε φιλικα με αδυναμες ομαδες χωρις σασπενς και νευρο γι αυτο κατσε εδω που εισαι να σε κερδισω και εγω την επομενη σαιζον και να παρω το αιμα μου πισω, καποτε πριν απο πολλες σαιζον ειχα και εγω ομαδα για ανοδο αλλα εχασα στα πλευ ουτε το καταλαβα πως και εκανα ανασχηματισμο και ναμαι παλι. Αυτο που εγινε στον αγωνα σου ειναι πραγματικα απιθανο αλλα ειτε χασεις με 30 ειτε με 2 το ιδιο ειναι κατι δεν πηγε καλα καπου κατι δεν το υπολογισες καλα κατι και η μηχανη οποτε εγινε οτι εγινε, εχεις μια πολυ καλη ομαδα ανταγωνιστικη εχουμε εδω πολυ καλες ομαδες ισαξιες θα γινοντε παιχνιδια δυνατα και αμφιροπα θα χανουμε και θα κερδιζουμε και καποια στιγμη θα τα καταφερουμε να ανεβουμε ολα με την ωρα τους, υπομονη αντε και παλι καλα παιχνιδια στην επομενη σαιζον και με εσενα παλι..

From: bobos-re

This Post:
22
308276.7 in reply to 308276.1
Date: 03/14/2021 17:26:35
LuNey_ToOnS
III.9
Overall Posts Rated:
211211
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
άλλωστε είχα από την αρχή καταλάβει πως πρεπει να γίνεις υποστηρικτής για να έχεις κάποιες πιθανοτητες...


Θέλω να να πιστεύω ότι δεν το πιστεύεις πραγματικά και ότι απλά εκείνη τη στιγμή ήσουν υπό την επήρεια της κακής ήττας, διότι αν όντως σταματήσεις το παιχνίδι μετά από 30 σεζόν, τουτέστιν 7,5 8 χρόνια, και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, τότε είναι πολύ κρίμα. 8 χρόνια είναι πολλά και αρκούν για να βαρεθεί κάποιος ένα παιχνίδι και ειδικά όταν αυτό δεν εξελίσσεται. Παρόλα αυτά το παραπάνω, και χωρίς παρεξήγηση, το βλέπω λίγο σαν δικαιολογία. Δεν ξέρω αν υπήρξες ποτέ υποστηρικτής, αλλά τα πρόσθετα που κερδίζεις με 10 ευρό το χρόνο μόνο pay to win δεν θεωρούνται. Όλα τα χαρακτηριστικά είναι καθαρά διακοσμητικά "cosmetics". Το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι βοηθάει κάπως είναι η δυνατότητα να διαβάσεις σε κείμενο το παιχνίδι εκ των υστέρων, αλλά από μόνο του δεν σου δίνει αυτό το αβαντάζ που αφήνεις να εννοηθεί.

Σχετικά με το παιχνίδι με τον gsp θα συμφωνήσω με τον ccp. Η υπομονετική μετά την μικρή μου εμπειρία στο παιχνίδι είναι μια πολύ ιδιαίτερη τακτική η οποία βοηθάει περισσότερο τα outsiders να "κλέψουν" υπό συνθήκες το παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι πολύ εύκολο να την αντιμετωπίσεις. Έριξα επίσης μια μικρή ματιά στην καταστάσεις σας την εβδομάδα του παιχνιδιού, και ο gsp είχε μ.ο πεντάδας 8 σε αντίθεση με την δική σου 5αδα που είχε 6.8. Άποψη μου, αρκετά μεγάλη διαφορά για να κρίνει το παιχνίδι και μάλιστα τόσο εύκολα ειδικά όταν το match up της υπομονετικης είχε 9αρα. Φαίνεται άλλωστε και από τα 6 κλεψίματα του Rebeit. Μπορείς να δεις για παράδειγμα τα 2 δικά μου παιχνίδια.

Με Biancorossi έπρεπε να το είχα χάσει το παιχνίδι (για να μου γίνει και έμενα μάθημα ή προπόνηση καταστάσεων όταν διεκδικεις άνοδο) ενώ αντίστοιχα με τις kaxides το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ πιο άνετο από ότι θα περίμενα.

Ελπίζω να μην κούρασα

From: Jord
This Post:
22
308276.8 in reply to 308276.7
Date: 03/20/2021 15:23:18
Overall Posts Rated:
3232
Συγχαρητήρια στο bobo για την άνοδο του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Καλή συνέχεια για εμάς τους εναπομείναντες στον όμιλο
Υ.Γ Οσο για την άνετη νίκη μου στους προκριματικούς δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο ο υποστηρικτής!!Ηταν θέμα καλύτερης ομάδας και της κατάστασης στην οποία βρισκόταν

From: bobos-re

To: Jord
This Post:
22
308276.9 in reply to 308276.8
Date: 03/21/2021 19:28:53
LuNey_ToOnS
III.9
Overall Posts Rated:
211211
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Συγχαρητήρια στο bobo για την άνοδο του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος


Ευχαριστώ πολύ!!! Στην πέμπτη μου σεζόν στην 3η κατηγορία και στην δεύτερη παρουσία της ομάδας σε τελικούς playoff, κατάφερα να πάρω το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 και με τον καλύτερο τρόπο.. Ένα πρωτάθλημα, το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου!!!

Η γιαγιά είναι απο χτες πολύ χαρούμενη καθώς και το υπόλοιπο team του franchise. Έσπευσε αμέσως να δώσει τα συγχαρητήριά της στον manager των SoA.

Το club των Samcro έχει μεγάλη ιστορία και άξιζε που έφτασε στους τελικούς. Ήταν μεγάλη τιμή που το πρωτάθλημα ήρθε απέναντι σε έναν τέτοιο σύλλογο γιατί του δίνει ακόμα περισσότερη αξία
ήταν τα λόγια της στον alexperisteri.

Το πρώτο παιχνίδι των τελικών, αν και είχα αρκετό άγχος, άσχετα από τις πολύ καλές καταστάσεις, ήταν εξαιρετικά εύκολο. Οi SoA δεν κατέβηκαν στο παιχνίδι, επιλέγοντας την τακτική της διαχείρισης ώστε να μαζέψουν ενθουσιασμό και να στρώσουν καταστάσεις για το 2ο παιχνίδι εντός έδρας. Να πω την αλήθεια.. χαλάστηκα λίγο, αλλά ήταν μια σοφή εκ των υστέρων επιλογή.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο bobos αποφάσισε να ακολουθήσει ακριβώς τη ίδια τακτική με το πρώτο, με τη διαφορά οτι η ομάδα έπαιξε με Κανονική διάθεση, κρατώντας κάβα για ένα αρκετά πιθανό 3ο παιχνίδι.
Ο Grabinski στον άσσο με τον Χασιδη στο 2 για τις ανάγκες του κοίτα μέσα, με τους Ramhapp Μητροπανο Βαμβακάρη στο 3 4 και 5 αντίστοιχα. Αμυντικά ο Χασιδης πέρασε στον πάντα επικίνδυνο στην περιφέρεια Moga, και Ramhapp στον Thomas, ο οποίος σύμφωνα με το scouting έπρεπε να κάνει ένα καλό παιχνίδι!
Οι SoA από την πλευρά τους επέλεξαν και αυτοί μια κανονική διάθεση στοχεύοντας όπως φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι σε ένα Game Three όπου εκεί όλα είναι ανοιχτά! Παρ όλα αυτά δεν ρισκαρανε περισσότερο με κάποια τακτική. Η συντηρητική εσωτερική απομόνωση δεν βοήθησε πολύ στην ροή του παιχνιδιού εγκλωβίζοντας τους παίχτες. Η μόνη αξιόπιστη επιλογή ο Thomas που έκανε μια πολύ μεστή εμφάνιση με 33 πόντους, 13/24 σουτ με 3/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 6 ριμπάουντ. 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο Moga δεν κατάφερε να βρει σωστές επιλογές για τελείωμα, σουταροντας με λιγότερο απο 30% εντός πεδιάς. Από την άλλη μεριά η πολυ καλή κατάσταση του Βαμβακάρη, βοήθησε στο να ξεκλειδώσει επιθετικά το παιχνίδι των Χασιδη και Μητροπανο. οι οποίοι για αρκετό διάστημα μέσα στη σεζόν φαίνονταν μπουκωμένοι.

Όπως και να έχει ήταν ενα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος καθώς η διαφορά έπαιζε μονίμως ανάμεσα στους 4 και 10 πόντους. Ένα παιχνίδι ντέρμπι που αν είχε το ίσως απαιτούμενο ρίσκο από πλευράς SoA να οδηγούσε τη σειρα σε ένα τρίτο παιχνίδι.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στα άλλα δύο παιδιά για τους αγώνες μας στα playoff. Την ομάδα kaxides που έφτασε στους τελικούς περιφέρειας κερδίζοντας την ομάδα της Πιερίας σε ένα απίστευτο παιχνίδι με τελικό σλορ 120 129, και την ομάδα του Biancorossi που στο μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο των playoff έφτασε μια ανάσα απο την νίκη και την πρόκριση. Μια νίκη που κατ εμέ την άξιζε και έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι αλλα και επειδή μετα απο τόσες σεζόν στον ομιλο, με μεγάλα παιχνίδια στο αγωνιστικό του καλεντάρι και με δυο χαμένους τελικούς, νομίζω ότι πρέπει να είναι ο επόμενος που θα κάνει το βήμα.

Συγχαρητήρια επίσης και στους gsp, gotso και greenforce για την συμμετοχή στα playoff αλλα και στις ομάδες των Voutiri, Drink team και Galatsi που κέρδισαν την παραμονή!!!

Ελπίζω να ξανασυναντηθουμε αγωνιστικά κάποια στιγμή διότι απόλαυσα το κάθε παιχνίδι φέτος όσο και τις προηγούμενες σεζόν.

Καλή μπαζερικη συνέχεια σε όλους με υγεία και προσοχή με τον corona!

From: polys

This Post:
22
308276.10 in reply to 308276.9
Date: 03/22/2021 01:06:49
KAE PIERIKOS
III.13
Overall Posts Rated:
3232
συγχαρητηρια στην ομαδα του LuNey_ToOnS για την ανοδο, ειχε την καλυτερη ομαδα απο την αρχη του πρωταθληματος και το απεδειξε με την ανοδο ευχομαι οχι καλη τυχη γιατι η τυχη δεν παιζει κανενα ρολο στο παιχνιδι αλλα να κανει ακομη καλυτερη ομαδα για τα σαλονια της κατηγοριας του και να ξανασυναντηθουμε οχι εδω αλλα στις επανω κατηγοριες..

From: cpp
This Post:
33
308276.11 in reply to 308276.10
Date: 03/22/2021 03:51:53
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Συγχαρητήρια LuNey!

Καλή παραμονή σε 1η φάση τουλάχιστον στη II τώρα.

Έχουμε δώσει ματσάρες κατά καιρούς και με το LuNey και με το Souseiko., 6 σεζόν στην III.11 κάθε χρονιά έχει ωραία ντέρμπι.

Εμείς έχουμε μέλλον ακόμα, φέτος θα γίνουμε η 2η παλιότερη ομάδα στον όμιλο (SoA πιο παλιός με 11 σεζόν).