BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
307260.2 in reply to 307260.1
Date: 12/16/2020 09:56:24
Бесни Цветићи
II.4
Overall Posts Rated:
454454
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ћао другари,

Ето, дошло крајње време кад сам и ја морао да се кандидујем за сКелетора. Говор нисам спремио тако да немам одакле да га прочитам, али написаћу оно што вероватно сви знају.

Клинце који сад долазе на ред да обуку дрес младе репрезентације сам испратио од како су стигли

Обећања је незахвално давати, поготово за сезоне после ове. Много тога зависи од спољних чинилаца тј. добре воље тренера да обраћају пажњу на скилове који су потребни репрезентацији, а да не причамо о форми са којом кубуримо већ сезонама.

Оно што могу да кажем да је циљ моје кандидатуре то је уска сарадња са "маторим" сКелетором и покушај унапређивања целе заједнице кроз бољу сарадњу са свим менаџерима који су вољни да се прикључе и помогну ББ Србији.

Идеја је да се потрудимо да задржавамо наше таленте у земљи, једино тако ћемо моћи да унапредимо и репрезентацију. За такав подвиг је потребно имати менаџере из свих лига, једни да тренирају играче док плате не буду неподношљиве за ранг који играју, а други да преузимају те играче и настављају са даљим развојем играча.

Окупљање људи је већ почело, сви су добродошли. Ако немате времена за дописивања и преписивања није ни то проблем, можете да утишате групу или појединачне теме на групи. Ако пак не желите ни да се прикључите чету, онда можете бар да најавите да ће неки од Ваших играча да изађе на ТЛ, а матори селектор и ја, био млади селектор под старе дане или не, покушаћемо да нађемо новог власника у нашој земљи. Такође, ако желите да купите нашег играча и да га тренирате, можете да нас контактирате и обавестићемо Вас када неко такав буде био за продају, надамо се и пре него што заврши на ТЛ, али то ће све да зависи од Вас самих.

Спортски поздрав и слободно пишите ако нешто затреба, био ја скелетор или не

No guts, no glory!
This Post:
00
307260.3 in reply to 307260.2
Date: 12/16/2020 17:54:44
Overall Posts Rated:
216216
Ај нека је са срећом "наследниче" 😉
Пуна подршка! 🇷🇸

Змај
This Post:
33
307260.4 in reply to 307260.1
Date: 12/19/2020 14:30:04
KK TELEČKI
III.10
Overall Posts Rated:
77
Sportski pozdrav svim menagerima.
Zelim da kazem da sam se prijavio na mesto selektora nase reprezentacije.
Ako me pitate zasto,odgovoricu vam,ZELJA,tako je zelja da bar u igri vodim nasu reprezentaciju :)
Ima tu iskusnijih i kvalitetnijih menagera od mene sigurno,koji igru duze od mene,i ne ocekujem odmah mesto selektora,ali hocu da od reprezentacije ne treba bezati,jer je to svetinja...i pozivam sto vise igraca da se kandiduje,jer ce tako i igra biti zanimljivija i bolja
Kolegi menageru sto se isto prijavio zelim da pozelim srecu i sra god se desi treba jos vise sa se druzimo.
Spotrski pozdrav menageri!!

This Post:
33
307260.5 in reply to 307260.1
Date: 12/19/2020 18:17:18
Head Hunters
III.3
Overall Posts Rated:
140140
Одазивам се позивима својих противкандидата и објављујем своју кандидатуру за функицију селектора младе репрезентације Србије.

Желим, од Србије направити најблиставију звезду јужно-европског неба.., ону под којом ће се каравани с истока сударати с караванима запада, а пустињаци и блискоисточни путници према њој одређивати свој правац и пут.
Земљу имозантних арена, теретана, терена за тренинга, продавница, ТВ станица.., у којој неће мањкати ичег, па ни домова здравља.
Друштво у ком ће и нутриционисти и PR менаџери бити, па макар и подједнако онолико цењени колико и тренери и лекари опште праксе.

Позивам вас све да ми се придружите, and let's Make Serbia Great Again (MSGA) !

О својим противкандидатима мислим све најгоре!
Гомила немопојмаша, незналица и страних плаћеника.. који ће учинити све да покраду изборе и распарчају заједницу!
Ни две нацртане овце нису бре способни да сачувају, а камоли да воде једну тако велику и уређену организацију као што је ББ Србија!
Зато им то нећемо дозволити!!!

Make Serbia Grate Again! 🇷🇸