BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
303233.2 in reply to 303233.1
Date: 02/26/2020 17:53:26
Székelyudvarhely Oilers
II.2
Overall Posts Rated:
930930
Second Team:
Székelyudvarhely Academy
Sziasztok,

Akik követitek a fórumot, nem lesz újdonság, mivel már korábban jeleztem, de ha már ez a hivatalos helye, megteszem itt is. (Aki már korábban olvasta a másik fórumon, annak jelzem hogy nem írok itt újdonságokat, nem kell időt tölteni az olvasással )

Számomra az elmúlt két szezon rávilágított arra, hogy a korábbi kapitányok által (bele sem kezdek a felsorolásba, legendák) eléggé el voltunk kényeztetve. Szép eredmények, rendszeres kommunikáció, hosszabb távú elképzelések, iránymutatás, stb. És hogy ez mekkora pluszt jelentett az most látszott igazán, az eléggé inaktív kapitányunkkal összehasonlítva.

Már jó ideje motoszkál a fejemben, elég sokat beszélgettünk is róla néhányatokkal, hogy ami működik nagyban, BBB szinten, annak elvileg válogatott szinten is kellene tudnia működni, a kordában tartott fizetésű játékosok örök témája. És ugye van egy lengyel srác, aki hosszú szezonok óta releváns tud maradni, félelmetesen sokat nyer (BBB címeket is), és mindezt pozitív heti mérleggel teszi, vagy nehezebb időszakokban nullszaldóval. Mielőtt a csapatom újjáépítésébe kezdtem több szezonban is megküzdöttem vele a BBB-ben (konkrétan nulla sikerrel), elég sokat beszélgettünk is, és tök segítőkész volt, hogy szerinte mi a jó irány. Olyan dolgokra világított rá amit nem is gondoltam volna, aminek iszonyú kis jelentőséget tulajdonítottam korábban.

Hosszas beszélgetések után Wenger92-vel arra jutottunk, hogy ha ti is úgy gondoljátok, hogy egy próbát megér ez az irány, akkor a szívesen elvállaljuk a válogatottat. Nem fogunk és nem is akarunk azonnali eredményeket igérni, nyílván fog kelleni kis idő amíg át tudunk mozogni abba az irányba, de részünkről a szándék és az elképzelések, edzéstervek megvannak. Ezen kívül meg egy jó kis közösség támogatása.

Mivel a következő néhány szezonban nem tervezek a saját csapatommal komolyabban versenyképes lenni, így a szükséges időt a válogatottra tudom fordítani, így az nem lesz gond.

Dzso

Message deleted
Message deleted
Message deleted