BuzzerBeater Forums

BB Danmark > U21 NT

U21 NT

Set priority
Show messages by
From: funzip

This Post:
44
301059.3 in reply to 301059.2
Date: 10/05/2019 04:20:28
Overall Posts Rated:
754754
Hej igen,

Ja det blev jo til den forventede sejr i mandags over Ghana. Men godt nok på en ærgerlig med af flere årsager. Vel ikke dårligt at vinde 50-0 kunne man tænke. Men i vores tilfælde havde det været bedre at spille kampen, da vi helt sikkert havde vundet med mere end 50 points og dermed stået endnu bedre i turneringen. Pointforskel er en vigtig brik i lige netop denne turnering i forhold til vores modstander i første runde af PO. Derudover får spillerne ikke nogle stats der tæller i den samlede historie hvilket også er ærgerligt hvis man er igang med at bygge en historisk god spiller, eller som jeg bare godt kan lide at følge stats ;)

Det mindste man kan gøre som landstræner er at stille et standardhold så vi ikke ender i sådan en situation her. OG skal siges at jeg selv har dummet mig i sin tid og glemt at stille hold :S

Nå men... Mandag gælder det Cypern på hjemmebane. Endnu en kamp der gerne skal vindes med god margin. Der er rigtig god udvikling i truppen, så kan vi holde os skadesfri ser det godt ud!!