BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bigfive
This Post:
11
297909.2 in reply to 297909.1
Date: 01/30/2019 05:10:44
Overall Posts Rated:
134134
Ahoj,
stejně jako před dvěma sezónami se i tentokrát budu ucházet o vaši přízeň.

V uplynulém období se bohužel nepovedlo postoupit na MS ani vybojovat pořadatelství ME. Zatímco neúspěch na mistrovství Evropy byl zklamáním, o němž rozhodl prohraný vyrovnaný zápas s Tureckem, v Turnaji útěchy jsme byli k neúspěchu předurčeni prakticky už samotným losem. Ani s osmi výhrami bychom se nedostali do nejlepší čtyřky a útok ze zadních pozic je vždy velmi složitý.

Nyní už ale k budoucnosti. Na ME nám byl přiřazena, troufám si říct, jednodušší skupina než minule. Španělsko z prvního koše je sice jasným favoritem, z toho druhého jsme ovšem dostali Bulharsko, které jsme nedávno porazili na stejné úsilí na jejich palubovce. Z těch silnějších týmů máme dále Německo a Gruzii, což jsou soupeři, kteří můžou potrápit, kvalita je však na naší straně. Co se týče kádru, ten náš je velmi mladý a všichni stěžejní hráči jsou do 32 let - spousta jich nyní přechází na trénink STA/FT, klíčové je tedy pohlídat všechny přestupy, aby nám důležití hráči neutekli do zahraničí.

V příštích dvou sezónách bude také důležité připravit vynechávání generací tak, aby se to nemuselo řešit až za pochodu. Tím mám na mysli předem si rozebrat, kdo vezme hráče z jakého draftu a jaká by měla být jeho cílová podoba.

Na dotazy budu tradičně odpovídat ve vedlejším vlákně
bigfive