BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 44

Σεζόν 44

Set priority
Show messages by
From: BORBA

This Post:
66
296344.8 in reply to 296344.7
Date: 10/27/2018 03:04:57
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Και τώρα η συνέχεια….

akourastoi_erastes - BORBA B.C.
Και τώρα πάμε στην αναμέτρηση, η οποία έχει στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα της φίλαθλης κοινής γνώμης, αφού πρόκειται για τον πρώτο τηλεοπτικό αγώνα της σεζόν! Οι γηπεδούχοι, μετά τον αποκλεισμό τους στα playoffs, προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους, σε μια προσπάθεια του προέδρου να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική την ομάδα του! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το αβαντάζ που τους δίνει η περυσινή άνοδος στην ΙΙ κατηγορία και να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις! Αμφίρροπος αγώνας, ο οποίος μπορεί να κρύβει παγίδες!

Giouxtas - Batsi
Και τώρα ήρθε η σειρά για ένα από τα κλασικά ντέρμπι του μπλε ομίλου, ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους μάνατζερ, που κάθε φορά τραβάει (και όχι άδικα) όλα τα βλέμματα πάνω του! Ο Γιάννης σίγουρα επεξεργάζεται τι είδους αλχημείες θα πρέπει να κάνει στο ρόστερ του, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο βήμα παραπάνω για την ομάδα του, ενώ από την άλλη και ο Νικόλας αναρωτιέται τι έφταιξε και πήγε στράφι η πολύ καλή περυσινή σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος! Η λέξη ήττα σίγουρα ηχεί στραβά στα αυτιά και των δύο, που θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα! Η αρχή, λένε, είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα οι δύο αποψινοί μονομάχοι θα θελήσουν να μπουν με το δεξί σε μια ακόμα απαιτητική σεζόν! Ματς το οποίο σίγουρα δεν χωρούν προβλέψεις!

Oi Mpasketikoi BC - ParosSixStars
Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων ακόμα πανηγυρίζουν για την αναπάντεχα καλή πορεία της ομάδας τους στην πρώτη σεζόν τους στην ΙΙ κατηγορία, όπου κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς! Χοροί και πανηγύρια, όμως, επικρατούν και στις τάξεις των φιλοξενούμενων, όπου για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της ομάδας κατάφεραν να βρεθούν στην ΙΙ κατηγορία! Για κάποιον από τους δύο, όμως, το γέλιο θα κοπεί απότομα και σίγουρα καμία από τις δύο ομάδες δεν θα θέλει να ξεκινήσει στραβά τη φετινή σεζόν! Οι γηπεδούχοι σίγουρα παρουσιάζονται με πιο δυνατό ρόστερ στην παρούσα φάση… και ίσως οι φιλοξενούμενοι που είναι λίγο σφιχτοί στις μεταγραφές τους θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να μην μπουν σε δυσάρεστες γι’ αυτούς περιπέτειες!

KOLINDRIANS - Bold Bucks
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, οι Bucks στην παρθενική τους εμφάνιση στα σαλόνια της ΙΙ κατηγορίας, υποδέχονται μία σαφώς πιο έμπειρη και στην παρούσα φάση ίσως πιο δυνατή ομάδα! Σίγουρα ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των γηπεδούχων, θα πρέπει να μετατραπεί σε ενέργεια μέσα στο παρκέ, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη! Μπροστά τους, ωστόσο, θα βρουν μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του ομίλου, η οποία παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι εδώ έχουν το προβάδισμα, το οποίο ωστόσο θα πρέπει να επιβεβαιώσουν και μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!!

Υ.Γ.: Ελπίζω το σημερινό Pre Game να αποτελέσει την αφορμή, έτσι ώστε το φόρουμ μας να αρχίσει και πάλι να παίρνει τα πάνω του και όλοι μας να σχολιάζουμε τους αγώνες μας, τόσο πριν, όσο και μετά τη λήξη τους!


From: zero4

This Post:
00
296344.9 in reply to 296344.8
Date: 10/27/2018 03:51:27
Overall Posts Rated:
2929
Ωραίο το Pre Game!
Τσίμπησες και μπαλίτσες :)

From: BORBA

This Post:
00
296344.10 in reply to 296344.9
Date: 10/27/2018 03:55:25
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Να 'σαι καλά φίλε!

Για το ματσάκι σου, όμως, δεν μας είπες κάτι...!

From: zero4

This Post:
00
296344.11 in reply to 296344.10
Date: 10/27/2018 04:32:41
Overall Posts Rated:
2929
Πολύ δύσκολο το ματς σήμερα...Ελπίζουμε σε ενα θαύμα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα.

Γενικότερα βλέπω ότι υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στον όμιλο με αρκετά ακριβοπληρωμένα ρόστερ(ξέπλυμα κάνετε ρε αλήτες?)
Εμείς από την πλευρά μας διαθέτουμε ένα από τα πιο οικονομικά ρόστερ του ομίλου.Θα περιμένουμε τον "θείο" Ιβάν να δώσει κανένα φράγκο μπας και μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας.

Προς το παρών το μόνο που απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας είναι η σκληρή μάχη που θα δωθεί για την παραμονή στην κατηγορία

Last edited by zero4 at 10/27/2018 04:39:54

This Post:
11
296344.13 in reply to 296344.12
Date: 10/27/2018 13:37:57
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη για την ομάδα μας απόψε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος πάλεψε στα ίσια το ματς για 48 λεπτά!

Η ομάδα μας μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν από το -10 και μάλιστα να κλείσουν την 3η περίοδο προηγούμενοι με δύο πόντους!

Στην τελευταία περίοδο οι παίχτες σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν με την καλή τους άμυνα στο πρώτο μισό της περιόδου να πάρουν και πάλι μία διψήφια διαφορά, την οποία και πάλι κατάφεραν να ροκανίσουν οι φιλοξενούμενοι! Με πολύ ιδρώτα καταφέραμε εν τέλει να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν!

Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στους εραστές του ομίλου για την σπουδαία τους εμφάνιση!

Όσο για τα υπόλοιπα ματς του ομίλου... για μένα ξεχώρισε η "έξυπνη" νίκη των Bucks από τον κόκκινο όμιλο, αλλά και η ήττα των Λαρισαίων από τον ΠΑΟΚ, παρά την μεγαλύτερη διαφορά διάθεσης, από τον όμιλο των μπλε!

Last edited by BORBA at 10/27/2018 13:39:36

From: And1coach

This Post:
00
296344.14 in reply to 296344.13
Date: 10/27/2018 13:43:59
Syros Knicks
II.3
Overall Posts Rated:
2828
εγω προσωπικα περιμενα να χασω με διαφορα ομως τελευταια στιγμη εκανα κατι μεταγραφες για rotation... βγηκε καλο το rotation και ουσισστικα εχασα για ενα ποντο... εχασα το μεγαλο σουτ και οταν εκανα φαουλ χαθηκε η δευτερη βολη και πηρε ο revence το επιθετικο... ντερμπυ ηταν και πιστευω εκπληξη

This Post:
11
296344.15 in reply to 296344.13
Date: 10/28/2018 05:28:05
Overall Posts Rated:
1313
καταρχήν να σου δώσω συγχαρητήρια για το pre-game, αν μπορείς συνέχισε το θα δώσει ζωή στο φόρουμ

ωραία παιχνίδια είχε η πρώτη αγωνιστική...όλες οι ομάδες δείχνουν ανταγωνιστικές, που σημαίνει ότι θα έχουμε δυνατά ματσάκια..

όσο για το μεταξύ μας εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας αν και τα 46 λεπτά προπόνησης μου κακοφάνηκαν...παρόλο που είχα εντολές ο πιτσιρικάς να παίξει για να το βγάλει μέχρι τέλους μπήκε με όρεξη για ξυλίκι..
μπράβο για τη νίκη, εμείς αφήνουμε πίσω το κακό ξεκίνημα στην πρεμιέρα και κοιτάμε το επόμενο!



This Post:
55
296344.16 in reply to 296344.15
Date: 10/29/2018 14:12:00
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Πρεμιέρα ήταν και πέρασε… οι ομάδες έδειξαν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους… ωστόσο το πρωτάθλημα μας είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος που τώρα αρχίζει… και σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο, όπως είναι ο δικός μας,, τα πάντα μπορεί να συμβούν!

Σε κάποιους, λοιπόν, τους άρεσε… κάποιοι το ξαναζήτησαν… οι περισσότεροι αδιαφόρησαν! Παρόλα αυτά, όμως, εγώ είπα να ξαναγράψω… έτσι για να κάνω το κέφι μου βρε αδερφέ!

Το Pre Game της 2ης αγωνιστικής είναι εδώ και πάμε να δούμε τι μας περιμένει αυτή την Τρίτη!

Pre Game 2η αγωνιστική

BORBA B.C. - CRETE
Αυτή η αγωνιστική αρχίζει με ένα από τα ντέρμπι του κόκκινου ομίλου! Οι Κρητικοί έχουν βγάλει τα κουμπούρια τους και ρίχνουν ανεξέλεγκτα τις μπαλωθιές τους και όποιον πάρει ο χάρος! Οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα και το ίδιο θα θελήσουν να κάνουν και πάλι δείχνοντας την δυναμική της ομάδας τους! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά από μία αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό μέσα σε μία απροσπέλαστη έδρα! Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τον άσσο ως το επικρατέστερο αποτέλεσμα!

revence - Averof Larisas Spurs
Στη Λάρισα ετοιμάζονται να στήσουν λαϊκά δικαστήρια, καθώς βλέπουν την ομάδα τους να συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις της και την ίδια ώρα τον πρόεδρο τους να παραμένει εξαφανισμένος, αφήνοντας άπαντες στο σκοτάδι για το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον της ομάδας! Τα τεκταινόμενα, βέβαια, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ουδόλως απασχολούν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χαριστούν στους αντιπάλους τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν από νωρίς όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα! Το διπλό φαντάζει ως το επικρατέστερο αποτέλεσμα!

xorafa-4- - Giouxtas
Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των γηπεδούχων μετά από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και σίγουρα ο Νικόλας δεν πρόκειται να επιτρέψει και δεύτερο στραβοπάτημα της ομάδας του τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα! Το μήνυμά του προς τους παίχτες, άλλωστε, είναι σαφές… μην τολμήσουν να ξεμυτίσουν από τα αποδυτήρια δίχως το ροζ φύλλο αγώνα! Με την πλάτη στον τοίχο, όμως, βρίσκονται και οι φιλοξενούμενοι που γνώρισαν εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα και σίγουρα δεν θα θέλουν να διπλασιάσουν τα αρνητικά γι' αυτούς αποτελέσματα! Παρόλα αυτά, όμως, οι γηπεδούχοι εμφανίζονται ως φαβορί!

Supernova Elites - KOLINDRIANS
Στην αναμέτρηση αυτή βρίσκονται αντιμέτωπες δύο από τις ηττημένες ομάδες της πρεμιέρας! Οι μεν γηπεδούχοι ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν το αποτέλεσμα του Σαββάτου απέναντι στους νεοφερμένους στον όμιλο Bucks, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι έπεσαν πάνω στον οδοστρωτήρα από την Κρήτη! Αν αναλογιστούμε πως οι αποψινοί αντίπαλοι κατέλαβαν πέρυσι την 2η και 3η θέση στη βαθμολογία, τότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως καμιά από τις δύο ομάδες δεν θα ήθελε να διπλασιάσει τις ήττες της από τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα! Ντέρμπι, λοιπόν, με αμφίρροπο το αποτέλεσμα!

Σε λίγο η συνέχεια…



Last edited by BORBA at 10/30/2018 01:38:49

From: BORBA

This Post:
22
296344.17 in reply to 296344.16
Date: 10/29/2018 14:15:15
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Και τώρα η συνέχεια…

Batsi - Syros Knicks
Οι Συριανοί μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες στην πρεμιέρα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ωστόσο άπαντες στις τάξεις της ομάδας θέλουν να αποδείξουν ότι η δυναμική τους είναι μεγαλύτερη από αυτή της 5ης θέσης στην περυσινή σεζόν! Απέναντί τους, ωστόσο, θα βρουν ίσως την πιο απρόβλεπτη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο! Σίγουρα, πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά!

PAOK4 - Stelaios
Από την πρεμιέρα κιόλας οι γηπεδούχοι έδειξαν τη δυναμική της ομάδας τους και βέβαια κατέστησαν σαφές προς όλους τους αντιπάλους τους, πως στόχους τους δεν είναι άλλος από την επιστροφή τους από εκεί που ήρθαν! Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν μπορεί να μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, ωστόσο θα πρέπει να διανύσουν πολύ δρόμο μέχρι να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τόσο ισχυρούς αντιπάλους και μάλιστα εκτός έδρας! Βέβαια, οι εκπλήξεις υπάρχουν για να ομορφαίνουν τη ζωή μας και είναι πάντα καλοδεχούμενες! Εδώ πάντως ο άσσος του αγώνα δίνει την μικρότερη απόδοση της αγωνιστικής!

Bold Bucks - Oi Mpasketikoi BC
Άλλη μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ακολουθεί, καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι ανάγκασαν τους περυσινούς φιναλίστ των playoffs να χύσουν τόνους ιδρώτα, προκειμένου να τους καταβάλουν και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την νίκη - έκπληξη της πρεμιέρας, παίζοντας όμορφο αλλά και έξυπνο μπάσκετ, με τον SG Grgo Vida να ισοφαρίζει το ρεκόρ του καριέρας, πετυχαίνοντας 55 πόντους!!! Μην αναζητείτε προβλέψεις… το ματς είναι ανοιχτό ακόμα και στην ισοπαλία (χαχαχα)… το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο νεοφερμένες ομάδες στον όμιλο θα κατέβουν στο παρκέ, προκειμένου να προσφέρουν όμορφο μπάσκετ στο φίλαθλο κοινό!

ParosSixStars -akourastoi_erastes
Παρά το ανεπιτυχές για την ομάδα τους αποτέλεσμα της πρεμιέρας, οι φίλοι των γηπεδούχων αναμένεται να κατακλύσουν τη «Φωλιά του Μόγλη» (ακούστε όνομα για γήπεδο), επιβραβεύοντας έτσι την κατά κοινή γνώμη καλή τους παρουσία μέσα στο παρκέ! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από πέρυσι κιόλας ικανοί να κοιτάξουν στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό αναμένεται να κάνουν και το απόγευμα της Τρίτης, πουλώντας πολύ ακριβά το τομάρι τους! Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, αν και εγώ θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα των γηπεδούχων!

Καλούς αγώνες να έχουμε!!!

From: zero4

This Post:
00
296344.18 in reply to 296344.17
Date: 10/29/2018 19:23:19
Overall Posts Rated:
2929
Για ακόμα μια φορά εξαιρετικός!
Μπράβο για το ποιοτικά σου πόστ.
Δίνουν πολύ ενδιαφέρον στο φόρουμ μας

Advertisement